Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op jouw verhuizing

Kosten verhuisbedrijf

Behoud het overzicht en verhuis uw spullen netjes en geordend in stevige verhuisdozen. Zo weet u snel in welke doos de belangrijke spullen zitten die u direct weer nodig heeft.

Bespaar 50%
op jouw verhuizing

Wat kost een verhuisbedrijf?

De kosten van een complete verhuizing zijn bij ons al vanaf € 275,-, zowel voor particulieren als bedrijven. Bekijk alle tarieven van ons verhuisbedrijf uit Breda hieronder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag een gratis offerte aan voor een kostenindicatie van uw verhuizing en bespaar tot wel 50%. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat.

*Onze tarieven zijn exclusief 21% btw en kilometervergoeding. In het weekend hanteren we een toeslag van 25% op ondergenoemde verhuisprijzen.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
Tarief verhuislift (4 hoog)
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 100,-
€ 460,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 595,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 37,50,-
Op basis van één verhuizer
€ 75,-
Op basis van twee verhuizers
€ 112,50,-
Op basis van drie verhuizers
Niet van toepassing
€ 100,-
Op basis van twee verhuizers
€ 145,-
Op basis van drie verhuizers

Vaste kosten voor uw verhuizing

Voorafgaand aan uw verhuizing wilt u duidelijk inzicht in de prijs, zodat u achteraf niet tegen extra kosten aanloopt. Daarom is het bij ons mogelijk om van tevoren een vaste prijs voor uw verhuizing af te spreken. Samen met u stellen we een persoonlijke offerte op waarin we al uw wensen verwerken. Zo heeft u direct inzicht in de kosten van uw particuliere verhuizingbedrijfsverhuizing of interne verhuizing.

Uw verhuizing goedkoop uitbesteden

Bespaar uzelf stress en zwaar til- en sjouwwerk door uw verhuizing goedkoop uit te besteden bij ons verhuisbedrijf. Naast complete verhuizingen kunt u bij ons verhuizers, verhuiswagens en verhuisliften inhuren als u zelf met familie en vrienden verhuist. Zo bespaart u op de kosten van ons verhuisbedrijf.

Verhuiskosten per uur voor onze verhuizers

Door verhuizers en verhuismaterialen op uurbasis te verhuren verhuist u heel goedkoop. Een verhuizer huurt u al in voor het voordelige uurtarief van € 37,50. Een verhuiswagen huurt u in vanaf € 95,- per dag en een verhuislift vanaf € 99,- per uur, inclusief bediening.

Neem contact met ons op om uw wensen met een van onze verhuisspecialisten door te spreken. Op basis van uw wensen stellen we een offerte op met een vaste prijs voor alle diensten. U betaalt enkel de kosten voor de tijd waarin de verhuizers u van dienst zijn of voor de tijd waarin u gebruik maakt van de verhuismaterialen.

Wilt u buiten Breda verhuizen? Ook bij verhuizingen in de rest van Noord-Brabant, zoals Den Bosch Tilburg en Eindhoven en in de omgeving van Rotterdam zijn we u van dienst. Bekijk onze verhuisdiensten bij u in de buurt.

De werkwijze van Trust Verhuizingen

We denken graag met u mee over uw verhuizing, zodat we de beste aanpak realiseren. Besteed uw verhuizing deels of volledig uit aan ons tegen slechts een laag tarief. Het overzicht met de specifieke verhuiskosten ontvangt u in de vorm van een gratis offerte.

We maken allereerst een afspraak met u om langs te komen, zodat we inzichtelijk hebben we moeten verhuizen. Vervolgens stellen we een definitieve offerte op en plannen, indien u akkoord gaat, de verhuisdag in.

Gratis offerte voor de kosten van uw verhuizing

Wilt u meer informatie over de kosten van ons verhuisbedrijf? Neem dan eenvoudig contact op via telefoonnummer 076 700 2037 of stuur een e-mail naar info@trustverhuizingen.nl.

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.