Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

De handyman service

De Handyman service is een verhuisdienst waarmee Trust Verhuizingen zich onderscheidt als één van de meest complete verhuisbedrijven in Breda. Met deze dienst worden kleine onderhoudswerkzaamheden voor en na de verhuizing verricht. De Handyman service is bij ons af te nemen voor zowel particuliere verhuizingen als bedrijfsverhuizingen. 

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Tarieven van de handyman service

De Handyman service is voordelig bij ons af te nemen in combinatie met een particuliere of bedrijfsverhuizing in Breda. Vraag online een offerte aan of bel ons voor meer informatie op 076 – 700 2037

De werkzaamheden

Onder de Handyman Service vallen diverse kleine onderhoudswerkzaamheden die nodig zijn voor of na uw verhuizing. Hierbij kunt u denken aan verschillende taken, zoals het verwijderen en vervangen van vloerbedekking, houten vloeren, laminaat of tegelvloeren. Andere werkzaamheden die wij verrichten met de Handyman service:   

  • Ophangen van schilderijen
  • Vervangen van lampen
  • Plaatsen van meubels
  • Boren en dichten van schroefgaten
  • Herstellen van beschadigingen

Contact opnemen met verhuisbedrijf Trust Verhuizingen

Trust Verhuizingen doet er alles aan om uw verhuizing in Breda perfect te verzorgen. Wij voeren het zware werk voor u uit, zodat u in alle rust kunt wennen aan uw nieuwe woning en woonomgeving. Laat u informeren over onze verhuisdiensten via telefoonnummer 076 – 700 2037, of mail naar info@trustverhuizingen.nl

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.