Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Bedrijfsverhuizingen

Voor een efficiënte bedrijfsverhuizing of andere zakelijke verhuizing schakelt u Trust verhuizingen in. We zorgen dat uw verhuizing veilig en schadevrij verloopt, waarbij de werknemers geen hinder ondervinden en de werkzaamheden zo veel mogelijk door kunnen gaan. Elke bedrijfsverhuizing plannen we zorgvuldig in en werken we uit in een draaiboek, zodat de verhuisdag soepel en snel verloopt.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Kosten van bedrijfsverhuizingen

Laat uw bedrijf, kantoor of instelling goedkoop verhuizen door de ervaren verhuizers van Trust Verhuizingen. Een complete verhuizing regelen we al vanaf € 275,-. Hierbij helpt een professionele verhuizer u drie uur lang met een verhuiswagen. Besparen op de kosten door enkel de hulp van een aantal verhuizers in te huren is ook mogelijk. Daarnaast heeft u eveneens de keuze om gebruik te maken van diverse hulpmiddelen die het verhuizen vergemakkelijken, zoals een inpakdienst en een verhuislift.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en krijg binnen 24 uur inzicht in de kosten van uw verhuizing. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze bedrijfsverhuizingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 076 – 700 2037.

Bekijk onze werkwijze

onze tarieven,
niks onverwachts

Laat uw bedrijf, kantoor of instelling tegen een laag tarief verhuizen door de ervaren verhuizers van Trust Verhuizingen. Een complete verhuizing regelen we al vanaf € 275,-. Hierbij helpt een professionele verhuizer u drie uur lang met een verhuiswagen. Besparen op de kosten door enkel de hulp van een aantal verhuizers in te huren is ook mogelijk. Daarnaast heeft u eveneens de keuze om gebruik te maken van diverse hulpmiddelen die het verhuizen vergemakkelijken, zoals een inpakdienst en een verhuislift.

Complete verhuizingen voor kantoren, bedrijven en instellingen

Om uw bedrijfsverhuizing vlekkeloos te laten verlopen werken we de verhuizing uit in een draaiboek. Hier leggen we onder meer de te nemen stappen, benodigde verhuismaterialen en speciale wensen in vast:

 

  • Na uw offerteaanvraag maken we een afspraak waarop we de verhuizing bij u op locatie komen inventariseren. Op basis van deze afspraak ontvangt u een definitieve offerte.
  • Na uw akkoord op de offerte starten we met een intakegesprek, stellen we een checklist op en maken we een gedetailleerd draaiboek waarin alle verhuisbewegingen zijn weergegeven.
  • Met het draaiboek zorgen we ervoor dat onze verhuizers een duidelijke planning hebben en dat werknemers geen hinder ondervinden.
  • Op deze manier laten we de verhuizing snel en veilig verlopen zonder dat de werkzaamheden vertraging oplopen. De gehele inboedel verhuizen we zo zorgvuldig naar het nieuwe pand of kantoor.

 

Trust Verhuizingen heeft altijd voldoende mankracht en een efficiënt verhuisplan; of het nu gaat om een interne verhuizing of een complete bedrijfsverhuizing. U en uw werknemers kunnen zonder onnodige onderbrekingen doorwerken.

Onze werkwijze

Verhuisdiensten

Stel uw verhuizing geheel naar wens samen met onze verhuisdiensten voor een zorgeloze overgang. Breid de bedrijfsverhuizing bijvoorbeeld uit met een verhuislift en een inpakdienst of huur verhuizers in voor de interne verhuizing van archiefkasten en bureaus in een kantoor.

 

 Verhuisliften
 Opslagruimtes
 Verhuisdozen
 Transportdiensten
 Pianoverhuizingen
 Inpakdienst
 Cleanman service

Verhuizen in Breda en daarbuiten

In de afgelopen jaren zijn we ook op het gebied van bedrijfsverhuizingen uitgegroeid tot één van de grootste verhuisbedrijven in Breda. Steeds vaker verhuizen we de inboedels van bedrijven en kantoren door heel Noord-Brabant en zelfs Zuid-Holland, zoals naar Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en Rotterdam.

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.