Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf Den Bosch

Verhuis goedkoop en snel van en naar Den Bosch met verhuisbedrijf Trust Verhuizingen. Met jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen wordt alles veilig en goed verzekerd naar de nieuwe locatie verhuisd. Wij regelen bovendien de complete verhuizing, zodat u zonder zorgen uw nieuwe huis of bedrijfspand kunt betrekken. Zo zorgt verhuisbedrijf Trust Verhuizingen ervoor dat al uw spullen zorgvuldig zijn ingepakt en op locatie worden uitgepakt en helpen we u tevens bij het (de)monteren van uw meubels.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Den Bosch

  • Vooraf inzicht in de kosten met een gratis verhuisofferte
  • Verhuizen vanaf € 275,-
  • Particuliere, bedrijfsverhuizingen en interne verhuizingen van en naar Den Bosch
  • Extra verhuisdiensten, zoals de Cleanman service
  • Ook verhuur van verhuisliften en verhuiswagens

Wilt u meer informatie over onze diensten in en rond Den Bosch? Vraag dan vrijblijvende offerte aan via onderstaande button of neem contact op via telefoonnummer 076 700 2037.

Gratis offerte aanvragen

Onze diensten

Trust Verhuizingen is een allround verhuisbedrijf dat 7 dagen per week voor u klaar staat met een breed aanbod verhuisdiensten. Wij verzorgen particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen en zakelijke verhuizingen, waarbij we het gehele proces van a tot z regelen. Desgewenst leveren wij de verhuisdozen, pakken onze verhuizers uw hele inboedel zorgvuldig in en monteren wij al uw meubels in uw nieuwe huis.

Bij bedrijfsverhuizingen is het vooral belangrijk dat uw personeel geen hinder ondervindt van onze werkzaamheden. Tijdens een intakegesprek stellen we samen met u een draaiboek op, zodat de verhuisdag soepel en zorgvuldig verloopt.

Tarieven verhuizen

Trust Verhuizingen is één van de goedkoopste verhuisbedrijven in Den Bosch. Bij ons verhuist u al vanaf € 275,-. Daarnaast bewijzen onze klantervaringen ook dat de tarieven van ons verhuisbedrijf zeer voordelig en concurrerend zijn. Bovendien kunt u bij ons uw verhuizing geheel naar eigen wens samenstellen, door bijvoorbeeld een extra verhuiswagen of verhuislift te huren. Onze verhuizers werken ook op basis van een uurtarief.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 525,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 625,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 125,-
Op basis van twee verhuizers
€ 160,-
Op basis van drie verhuizers

Interne verhuizingen

Deelverhuizingen of interne verhuizingen voor particulieren en bedrijven worden ook door verhuisbedrijf Trust Verhuizingen geregeld. Naast een complete verhuizing bieden onze verhuizers per uur een goedkoop alternatief voor kleine verhuizingen van tafels, bureaus en ander meubilair. Bovendien bieden wij ook extra verhuisdiensten, zoals de Cleanman Service en de Seniorenservice. Met deze diensten worden zaken als de installatie van meubels, een schone oplevering van het oude en nieuwe huis en het ophangen van lampen en schilderijen geregeld. Ontdek meer over interne verhuizingen door ons verhuisbedrijf.

Verhuizing doorgeven aan de gemeente Den Bosch

Als u binnen de gemeente Den Bosch verhuist, dient u de verhuizing door te geven aan de gemeente. Daarnaast gelden er nog een aantal regels omtrent het verhuizen van en naar Den Bosch, waaronder:

  • Geef uw verhuizing door aan gemeente binnen de tijdscriteria; uw verhuizing doorgeven kan vanaf 3 maanden voor uw verhuisdatum tot maximaal 5 dagen erna. U kunt uw verhuizing doorgeven via de website van de gemeente, aan het loket of per brief.

Indien u vanuit een andere gemeente naar Den Bosch verhuist, dan geeft uw oude gemeente uw verhuizing automatisch door aan de gemeente Den Bosch. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente Den Bosch. Let op: u kunt alleen op afspraak in het stadskantoor terecht.

Goed voorbereid met ons draaiboek

Den Bosch is de hoofdstad van Noord-Brabant, maar qua inwoneraantal is het de op vier na grootste stad van deze provincie. Den Bosch is een populaire stad om in te wonen en het kan flink druk zijn, met name in het centrum. Het is dan ook belangrijk om goed na te denken over het tijdstip van verhuizing met betrekking tot evenementen en de regels omtrent parkeren en laden en lossen. Op de verhuisdag wilt u immers dat alles snel en zorgvuldig verloopt. Daarom gaat Trust Verhuizingen vooraf met u in gesprek om een checklist en een verhuisdraaiboek op te stellen.

Wilt u alvast bekijken of er evenementen in Den Bosch zijn gepland? Meer informatie over aankomende evenementen vindt u hier, maar u kunt ook langsgaan bij het VVV kantoor in het centrum van Den Bosch.

Ook bij verhuizingen in de omgeving van Den Bosch, zoals VughtWaalwijkOssBest en Eindhoven helpen we u graag. Neem contact op voor meer informatie.

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.