Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Etten-Leur

Verhuis veilig en schadevrij van of naar Etten-Leur met Trust Verhuizingen.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Etten-Leur

Trust Verhuizingen heeft jarenlange ervaring met het van A tot Z regelen van particuliere en bedrijfsverhuizingen. Kies voor een zorgeloze verhuizing en laat uw meubels en spullen ook veilig en goed verzekerd vervoeren. Een complete verhuizing regelen wij al vanaf € 275,-.

  • Complete verhuizingen vanaf € 275,-
  •  Particulieren en bedrijfsverhuizingen van of naar Etten-Leur
  •  Ook verhuur van verhuisliften, -wagens en -hulp

Vraag een gratis offerte aan via onderstaande button en krijg vrijblijvend inzicht in de kosten van uw verhuizing. Voor meer informatie of advies neemt u contact door te bellen naar 076 - 700 2037.

Gratis offerte opvragen

Tarieven

Kies voor een goedkope verhuizing met de hulp van een van onze professionele verhuizers met verhuiswagen. Voor slechts 275 euro heeft u die drie uur lang tot uw beschikking. Ideaal als u met de hulp van familie en vrienden verhuist.

In onderstaande tabel ziet u al onze vaste tarieven, maar we denken graag met u mee voor een offerte op maat. Neem contact op om uw wensen door te spreken.

Neem contact op
Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 460,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 595,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers

Onze werkwijze

Al jarenlang staan onze kernwaarden kwaliteit, zorgvuldigheid en eerlijkheid centraal bij de verhuizingen die we uitvoeren. Onze goede klantbeoordelingen bewijzen dat we dit naar tevredenheid doen. Een verhuizing voeren we dan ook niet uit op basis van een enkele offerteaanvraag. Als u een gratis offerte heeft aangevraagd, neemt een van onze specialisten eerst contact met u op. We maken een afspraak om bij u op locatie te komen, waarbij we de verhuizing en de te verhuizen inboedel uitgebreid inventariseren. Na deze afspraak herzien we de offerte, waarna u een definitieve offerte ontvangt. Na uw akkoord op deze offerte plannen we de verhuisdag in, zo verzekeren we u van een zorgvuldige en kwalitatieve verhuizing.

Bekijk onze werkwijze

Verhuisdiensten

Naast complete verhuizingen voor particulieren, bedrijven en kantoren zijn we als allround verhuisbedrijf ook uw partner voor verhuisliften, verhuiswagens, opslagruimtes en verhuiskrachten. Hieronder vindt u meer informatie over onze diensten:

Particuliere verhuizingen

Door de verhuizing van uw meubels en spullen naar uw nieuwe woning door ons te laten verzorgen, bent u verzekerd van veilig en schadevrij transport. Onze verhuizers helpen bij het in- en uitpakken van uw inboedel en we leveren verhuisdozen en -dekens, zodat alles goed beschermd is. Eventueel zorgen we er ook voor dat uw oude woning bezemschoon wordt opgeleverd en dat meubels en apparaten in de nieuwe woning worden gemonteerd.

Ik wil verhuizen

Bedrijfsverhuizingen

Om uw bedrijf of kantoor zo efficiënt mogelijk te verhuizen, komt een van onze specialisten voorafgaand aan de verhuizing bij u op locatie om alles te inventariseren. Met behulp van onze checklist stellen we een gedetailleerd draaiboek op en plannen we de verhuizing in. Hiermee zorgen we ervoor dat uw werknemers minimale hinder ondervinden en werkzaamheden zo veel mogelijk doorgang vinden, terwijl wij uw inboedel veilig en schadevrij verhuizen.

Bedrijfsverhuizingen

Verhuisdozen en inpakservice

Als u uw complete verhuizing aan ons toevertrouwt, dan maakt u gratis gebruik van onze verhuisdozen en -dekens. Hiermee zijn uw spullen beter beschermd en raakt er minder snel iets beschadigd tijdens het transport. Kies voor onze inpakservice als u uw meubels en spullen ook door onze verhuizers wilt laten inpakken.

Ik heb verhuisdozen nodig

Verhuisliften en opslagruimtes

Verhuist u naar een andere etage, breid uw verhuizing dan uit met een verhuislift of kies voor een opslagruimte om uw inboedel tijdelijk op te slaan. Onze verhuisliften reiken tot 25 meter hoog, dat zijn circa 10 verdiepingen. U huurt een lift al vanaf € 99,- per uur en er komt altijd een verhuizer mee om de lift te bedienen. Bekijk al onze diensten voor een duidelijk overzicht over wat Trust Verhuizingen u te bieden heeft.

Bekijk alle diensten

Overige diensten

Vul uw verhuizing aan met onze Cleanman service, we nemen de schoonmaakwerkzaamheden tijdens uw verhuizing uit handen en we voeren ook onderhoudswerkzaamheden uit.

Wilt u grote en zware meubels verhuizen? Kies dan voor onze transportdienst. Ook in te huren zonder complete verhuizing.

Etten-Leur en omgeving

Als Bredaas verhuisbedrijf zijn we een bekend gezicht in de regio van Etten-Leur. We hebben bijvoorbeeld ook al vele particulieren en bedrijven van of naar Bergen op Zoom en Roosendaal verhuisd.

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.