Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Helmond

Laat uw inboedel veilig verhuizen door de professionele verhuizers van Trust Verhuizingen. U verhuist al vanaf € 275,- van of naar Helmond, waarbij u drie uur lang hulp krijgt van een verhuizer en een verhuiswagen.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Helmond

  • Verhuishulp van een verhuizer en verhuiswagen voor € 275,-
  • Uw inboedel zorgvuldig en goed verzekerd verhuizen
  • Particuliere en bedrijfsverhuizingen in Helmond

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw zakelijke of particuliere verhuizing van of naar Helmond. Binnen 24 uur geven we u een offerte op maat. Wilt u de mogelijkheden liever eerst telefonisch bespreken, bel dan naar 076 700 2037.

Gratis offerte opvragen

De verhuistarieven van verhuisbedrijf Helmond

Schakel de hulp in van onze verhuizers op uurbasis, huur zelf een verhuiswagen of laat uw verhuizing van a tot z regelen: bij Trust Verhuizingen is alles mogelijk. Neem contact met ons op om uw wensen door te nemen, vraag direct een offerte aan of bekijk de tarievenpagina voor meer informatie.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
Tarief verhuislift (4 hoog)
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 100,-
€ 460,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 595,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 37,50,-
Op basis van één verhuizer
€ 75,-
Op basis van twee verhuizers
€ 112,50,-
Op basis van drie verhuizers
Niet van toepassing
€ 100,-
Op basis van twee verhuizers
€ 145,-
Op basis van drie verhuizers

Onze werkwijze

Onze dienstverlening is erop gericht om particuliere en bedrijfsverhuizingen compleet te verzorgen: van het inpakken en sealen van de meubels tot het uitpakken van de verhuisdozen en het (de)monteren van meubels en spullen. In de loop der jaren hebben we ons dienstenpakket ook uitgebreid met opslagruimtes, pianoverhuizingsdiensten en interne of andere kleine verhuizingen. Bovendien zijn we ook op uurbasis in te huren, bijvoorbeeld wanneer u een of meerdere uren de hulp van een professionele verhuizer nodig heeft, een verhuislift of een verhuiswagen. We staan voor kwaliteit, zorgvuldigheid en eerlijkheid.

Meer over onze werkwijze

Verhuisdiensten

Iedere dag verhuizen we particulieren en bedrijven van en naar Helmond. We zorgen voor een veilige verhuizing waarbij uw inboedel zorgvuldig wordt ingepakt en goed verzekerd wordt overgeplaatst. En dat alles door professionele verhuizers. Hieronder leest u meer over onze diensten.

Particuliere verhuizing in Helmond

Verhuizen met Trust Verhuizingen bespaart u tijd, moeite, stress en geld. Wij zijn dé verhuisexpert van Helmond en omgeving. Wij verhuizen u in no-time schadevrij en zetten uw volledige inboedel op de juiste plek, ook die zware wasmachine op zolder of een eikenhoutenkast in de studeerkamer.

Verhuist u met hulp van familie en vrienden en wilt u kosten besparen? Schakel ons dan alleen in voor het transport. In enkele uren bent u over en maakt u een frisse start in uw nieuwe woning.

Ik wil verhuizen

Bedrijfsverhuizing

Een zakelijke verhuizing vergt een specifieke aanpak. De overgang mag namelijk niet ten koste gaan van de productiviteit. Dit vereist een efficiënte planning, duidelijke afspraken en uitstekende bereikbaarheid. Wij garanderen dat. Samen met u stellen we een draaiboek op voor de verhuisdag om alles vlekkeloos te laten verlopen.

School, winkel, bedrijfspand of zorginstelling: we verzorgen elk type zakelijke verhuizing van of naar Helmond. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of bekijk de pagina Bedrijfsverhuizingen.

Ik wil een bedrijfsverhuizing

Verhuistransport in Helmond

Wilt u zware meubels verhuizen of moet u een aankoop ophalen en beschikt u niet over een vrachtwagen? Ook hiervoor kunt u ons inschakelen. We bezorgen uw goederen waar u maar wilt, ongeacht de afstand en hoeveelheid. U bepaalt wat u laat vervoeren en wij doen de rest.

Ik wil kostbare meubels verhuizen

Verhuismaterialen

Efficiënt verhuizen zit hem in details. Als klant van Trust maakt u gratis gebruik van onze hoogwaardige inpakmaterialen. Hierdoor verhuist u prettiger en weet u zeker dat uw inboedel schadevrij overkomt. Bovendien is uw inboedel altijd verzekerd bij het transport.

Verhuismaterialen

Naast particuliere en bedrijfsverhuizingen voeren we ook regelmatig interne verhuizingen uit. Hierbij verhuizen we bijvoorbeeld bureaus, werkbanken of archiefkasten. Daarnaast hebben we een inpakserviceverhuisliften en een pianoverhuizingsdienst.

Verhuizen van of naar Helmond

Gaat u binnenkort verhuizen naar of binnen de gemeente Helmond, dan moet u dit bijtijds doorgeven. Dit kan zowel persoonlijk of schriftelijk. De gemeente bevestigt uw adreswijziging schriftelijk met een brief op het nieuwe adres. Uw verhuizing doorgeven is gratis. Ze passen uw adres daarna aan in de Basisregistratie Personen.

Verhuist u naar een andere gemeente, dan kunt u daar aangifte doen. Zij schrijven u automatisch uit in Helmond.

Iedereen van 16 jaar of ouder moet zelf aangifte doen van een verhuizing. Doe dit binnen 4 weken vóór of uiterlijk 5 dagen nadat uw adres verandert. Bent u te laat, dan kan de gemeente Helmond u een boete opleggen van maximaal € 325,-.

Verhuizen buiten Helmond

Verhuist u van Helmond naar een andere plaats, neem dan contact met ons op. We verhuizen ook in de directe omgeving, zoals in EindhovenVeldhoven en Best.

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.