Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Roosendaal

Laat uw inboedel veilig en professioneel verhuizen door de experts van Trust Verhuizingen. We pakken uw spullen zorgvuldig in met dekens, verzekeren het transport en garanderen u een schadevrije verhuizing in Roosendaal. U verhuist al vanaf € 275,- inclusief verhuiswagen en verhuizer.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Roosendaal

  • Verhuizen in Roosendaal vanaf € 275,-
  • Uw inboedel veilig en zorgvuldig verhuisd
  • Uitsluitend vakkundige en professionele verhuizers
  • Het best beoordeelde verhuisbedrijf van Noord-Brabant

Vraag een vrijblijvende offerte aan en krijg direct inzicht in de prijs van uw verhuizing. Wilt u graag een advies op maat, neem dan contact op via telefoonnummer 076 – 700 2037.

Gratis offerte opvragen

Onze tarieven

De prijzen van onze diensten beginnen bij € 37,50,-. Wanneer u met hulp van vrienden of familie verhuist, is het ideaal om bijvoorbeeld een of twee verhuizers voor een paar uur in te huren of om een verhuiswagen voor een dag te huren.

Uw verhuizing van begin tot eind uit handen laten nemen kan al vanaf € 275,-. Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk de tarievenpagina.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 525,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 625,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 125,-
Op basis van twee verhuizers
€ 160,-
Op basis van drie verhuizers

Onze werkwijze

Trust Verhuizingen staat voor een zorgvuldige en eerlijke dienstverlening. Waar de meeste verhuisbedrijven uitsluitend kijken naar de prijs, richten wij ons op wat echt belangrijk is: uw inboedel schadevrij, goed en efficiënt verhuizen zodat u nergens naar om hoeft te kijken. We werken uitsluitend met vakkundige en ervaren verhuizers en dat waarderen onze klanten.

Wij geven uw verhuizing de aandacht die het verdient: van de planning en het voortraject tot de uitvoering op de verhuisdag zelf. Afspraak is bij ons afspraak en anders dan bij budget- en studentenverhuizers werken wij uitsluitend met vaste krachten. Zo verplaatsen we alle soorten huis- en kantoormeubilair. Of het nu gaat om zware kasten, een piano of banken, we garanderen u altijd een veilige en vakkundige overgang.

Meer over onze werkwijze

Particuliere verhuizingen

Wij hebben jarenlange ervaring met particuliere verhuizingen, waarbij we het gehele traject van a tot z verzorgen. We pakken uw inboedel zorgvuldig in met dekens, we leveren verhuisdozen, we transporteren uw inboedel verzekerd en we helpen met het uitpakken en monteren van meubels.

Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Een zakelijke verhuizing naar een nieuw bedrijfspand of kantoor vraagt om een speciale aanpak: in overleg met u plannen we de verhuizing en stellen we een draaiboek op voor de verhuisdag. Op deze manier zijn we optimaal voorbereid en verhuizen we u zo efficiënt mogelijk, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt in uw werkzaamheden.

Bedrijfsverhuizingen

Verhuisliften huren

Naast complete verhuizingen verhuren wij ook verhuisliften op uurbasis. Ideaal wanneer u uw verhuizing zelf regelt en u hierbij uw meubels naar een andere etage moet verplaatsen. Onze huurtarieven starten bij € 99,- per uur, waarbij een personeelslid u zal helpen bij de bediening van de lift.

Verhuislift huren

Verhuistransport

Trust Verhuizingen zoekt altijd de beste en voordeligste oplossing en denkt met u mee. We werken uitsluitend met vakkundige en professionele vakkrachten en garanderen de hoogste kwaliteit. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met dekens en dozen en tijdens het transport is uw inboedel altijd verzekerd.

Verhuistransport

Verhuizer per uur inhuren

Iedereen verhuist op zijn eigen manier. Of u nu voor een hele dag een volledig verhuisteam met verhuiswagen inschakelt of voor één of twee uur de hulp van een verhuizer: wij staan voor u klaar. Neem contact op om uw wensen door te spreken.

Contact opnemen

Overige diensten

Andere diensten waarvoor u ons kunt inschakelen:

Ons werkgebied

Trust Verhuizingen staat voor bewezen kwaliteit, transparantie en eerlijkheid. We doen er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden, we werken volgens afspraak en doen dit met ervaren vakmensen. Dat is de reden dat al meer dan 300 klanten ons hebben beoordeeld met gemiddeld een 9+. Trust Verhuizingen is de expert op het gebied van verhuizingen in de regio Roosendaal, waaronder in Breda, Bergen op ZoomTilburgZwijndrecht en Dordrecht.

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.