Offerte aanvragen

verhuisdiensten

Als allround verhuisbedrijf neemt Trust Verhuizingen complete verhuizingen voor particulieren en bedrijven uit handen, maar zijn we ook in te schakelen als verhuishulp en voor de huur van verhuiswagens, verhuisliften en opslagruimtes. Hieronder ziet u meer van onze diensten.

particuliere
verhuizingen
Bedrijfsverhuizingen
Interne
verhuizingen
Opslagruimtes
Verhuisliften
Verhuisdozen
Verhuistransport
Pianoverhuizingen
Cleanman 
Service
Inpakdienst

Wat we voor je kunnen betekenen

Trust Verhuizingen is begonnen als een klein verhuisbedrijf in Breda, maar is inmiddels ontwikkeld tot een full-service verhuizer. We zijn één van de snelst groeiende verhuisbedrijven en ons werkgebied neemt ook toe. Steeds vaker verzorgen we verhuizingen buiten Breda, zoals in Den Bosch, Tilburg en Eindhoven, maar ook in Rotterdam en omgeving. Wij staan voor veilige, goed verzekerde en zorgvuldige verhuizingen tegen een lage prijs.

Wilt u meer informatie of advies, neem dan contact op door te bellen naar 076 700 2037 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

PARTICULIERE VERHUIZINGEN

Zeven dagen per week verzorgen wij verhuizingen voor particulieren. We zijn gestart als verhuisbedrijf voor Breda, maar al snel zijn we uitgebreid naar Den Bosch en Eindhoven en tegenwoordig verhuizen we binnen heel Noord-Brabant en in Rotterdam en omgeving.

 

Een complete particuliere verhuizing verzorgen wij al vanaf € 275,- waarbij een verhuizer met verhuiswagen u drie uur lang helpt. Bij elke verhuizing is de inboedel goed verzekerd en worden de meubels en spullen zorgvuldig ingepakt. Meer informatie leest u op de pagina particuliere verhuizingen

Particuliere verhuizingen

BEDRIJFSVERHUIZINGEN

Bij bedrijfsverhuizingen zorgen we ervoor dat de werkzaamheden zo veel mogelijk door kunnen gaan en dat werknemers minimale hinder ondervinden. Naast zorgvuldigheid staat efficiëntie hierbij voorop. In overleg met u stellen we een verhuisdraaiboek op, zodat de verhuizing vlekkeloos verloopt.

 

Bedrijfsverhuizingen verzorgen we vanaf € 275,-. Voor dit bedrag helpt een van onze professionele verhuizers u met een verhuiswagen, maar een verhuizing is ook geheel naar wens samen te stellen om u compleet te ontzorgen. Bekijk de pagina Bedrijfsverhuizingen voor meer informatie.

Bedrijfsverhuizingen

INTERNE VERHUIZINGEN

Voor kleine, interne deelverhuizingen is de hulp van onze professionele verhuizers in te schakelen. Op basis van een door u gewenste tijdsduur helpen we u bij het verplaatsen van zware meubels en spullen. En dat alles op basis van een overzichtelijke planning, met checklist

Interne verhuizingen

VERHUISLIFTEN

Om meubels en spullen naar een hoge verdieping te verhuizen verhuren wij verhuisliften. Bij elke verhuislift komt een van onze medewerkers mee om de lift te bedienen. Huur een lift en verplaats uw meubels zelf of laat uw complete verhuizing verzorgen en profiteer van korting op de huurprijs

Verhuisliften

VERHUISDOZEN

Om mensen te helpen die zelf verhuizen, verkopen wij verhuisdozen en inpakmateriaal. Laat u uw complete verhuizing door ons regelen? Dan maakt u gratis gebruik van onze verhuisdozen en inpakmaterialen. Bovendien halen we deze na de verhuizing kosteloos weer bij u op.

Verhuisdozen

Verhuistransport

Beschikt u niet over een busje om uw grote en zware meubels te verhuizen? Laat het transport dan regelen door Trust Verhuizingen. Onze verhuizers pakken uw spullen zorgvuldig in, zodat alles schadevrij vervoerd wordt. Bovendien zijn de meubels altijd goed verzekerd tijdens het transport.

Verhuistransport

OPSLAGRUIMTES

Sla uw inboedel veilig op in een van onze beveiligde opslagruimtes. Ideaal om de tijd van een verhuizing of verbouwing te overbruggen. We hebben tijdelijke opslagruimtes en opslag voor langere tijd en de huur is altijd maandelijks opzegbaar.

Opslagruimtes

PIANOVERHUIZING

Laat uw kostbare piano of vleugel veilig en zorgvuldig verhuizen door de professionele vakmannen van Trust Verhuizingen. Wij pakken uw instrument goed in met verhuisdekens en beschermende folie en zorgen voor een schadevrij transport.

Piano verhuizen

INPAKSERVICE

Verhuis zonder stress en laat uw meubels en spullen inpakken door onze verhuizers. Wij beschikken over dekens, dozen en beschermende folie, waarmee we uw inboedel zorgvuldig en schadevrij verhuizen. Daarnaast helpen we u bij het uitpakken van de spullen in uw nieuwe woning of bedrijfspand.

Inpakservice

CLEANMAN SERVICE

Voor het bezemschoon opleveren van uw oude woning hebben wij de Cleanman service. Hiermee is uw oude of nieuwe woning direct gereed om te betrekken.

ervaringen van onze klanten.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.