Offerte aanvragen

Onze werkwijze,
Trust Verhuizingen

De werkwijze van ons verhuisbedrijf uit Breda kenmerkt zich door kwaliteit, zorgvuldigheid en eerlijkheid.

Werkwijze van Trust Verhuizingen

Al jarenlang verzorgen we complete particuliere of bedrijfsverhuizingen van a tot z. Niet alleen in Breda, maar door heel Noord-Brabant en steeds vaker ook in Zuid-Holland. Onze professionele verhuizers verhuizen uw inboedel veilig en schadevrij naar de nieuwe locatie. Met een breed aanbod aan verhuisdiensten staan we 7 dagen per week klaar.

  • Neem contact op of vraag een gratis offerte aan.
  • Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat, met kostenindicatie.
  • We maken een afspraak waarop een van onze verhuisspecialisten de te verhuizen inboedel bij u op locatie komt inventariseren.

En ook:

  • Op basis van de afspraak stellen we een definitieve offerte op.
  • Na uw akkoord op de definitieve offerte gaan we de verhuisdag inplannen.
  • Op de verhuisdag nemen we al uw zorgen uit handen en verhuizen we uw inboedel veilig en schadevrij.
  • Onze verhuizers helpen u van a tot z en gaan pas naar huis als u volledig tevreden bent.

Tarieven

Complete particuliere en bedrijfsverhuizingen regelen we vanaf € 275,-. U krijgt dan drie uur lang verhuishulp van een verhuizer met verhuiswagen. De verhuizing breidt u eenvoudig uit met meerdere verhuizers of aanvullende diensten. Bekijk alle tarieven voor meer informatie.

Bekijk onze tarieven

Verhuisdiensten

We bieden een groot aantal verschillende verhuisdiensten aan. In overleg met u regelen we uw verhuizing in Breda van a tot z. Zo heeft u nergens omkijken naar en bent u verlost van alle zorgen over de verhuizing. De mogelijkheden van ons verhuisbedrijf zijn enorm.

Bekijk alle diensten

Verhuismaterialen

Bij complete verhuizingen maakt u gratis gebruik van onze verhuismaterialen, zoals dozen, garderobeboxen en noppenfolie. Huurt u alleen verhuishulp in, dan is het mogelijk om verhuisdozen en inpakmaterialen te kopen of te huren.

Bij de huur van onze verhuisliften en -wagens komt altijd een van onze verhuizers mee voor de bediening. Zo kunnen we u een veilige en schadevrije verhuizing garanderen. De minimale afname van onze diensten is twee uur.

Hulp bij uw verhuizing

Schakel onze Seniorenservice in voor hulp bij het inpakken en (de)monteren van meubels en witgoed, het ophangen van lampen en schilderijen en andere klussen in en om uw woning.

Cleanman service

Daarnaast bieden we de Cleanman service aan. Hierbij voeren we schoonmaak- en installatiewerk uit.

Ons werkgebied

Al jarenlang verzorgen we verhuizingen van, naar en binnen Breda, maar steeds vaker ook daarbuiten. Ons wagenpark is inmiddels uitgebreid tot zes verhuiswagens en twee verhuisliften, waardoor we u altijd en op korte termijn door heel Noord-Brabant en zelfs in Rotterdam en omgeving kunnen verhuizen.

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 076 - 700 2037 of via e-mailadres info@trustverhuizingen.nl. Een vrijblijvende kostenindicatie voor uw verhuizing aanvragen doet u via het offerteformulier.

Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.