Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op jouw verhuizing

Tarieven

De kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van diverse factoren. Daarom willen we bij Trust Verhuizingen ervoor zorgen dat u waar voor uw geld krijgt. Als allround verhuisbedrijf verzorgen we voor zowel particulieren als bedrijven verhuizingen. Daarom hanteren we een vast tarief voor de verhuizingen en bieden we diverse extra diensten die uw verhuizing makkelijker maken.

Bespaar 50%
op jouw verhuizing

Snel naar:

 

Particuliere en bedrijfsverhuizingen

Bij Trust Verhuizingen huurt u onze ervaren verhuizers met verhuiswagen, voor zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen, al in vanaf € 275,-. Deze prijs geldt voor een minimale duur van 3 uur. Heeft u onze hulp langer nodig? Dan rekenen we een vast bedrag aan overuren. Hieronder vindt u onze tarieven voor zowel doordeweekse dagen als weekenden.

 

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 460,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 595,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers

*Deze prijzen zijn exclusief btw.
In het weekend hanteren we een toeslag van 25% op de bovenstaande verhuisprijzen.

Verhuizers per uur inhuren voor € 52,50 per uur

Heeft u alleen wat extra handjes nodig voor een paar uurtjes? Huur dan onze verhuizers in voor een paar uur voor € 52,50 per uur.

Verhuislift huren

Woont u in een flat of krijgt u meubelen niet via de trap naar beneden of boven? Huur dan onze verhuizers met verhuiswagen en verhuislift in. Heeft u behoefte aan alleen een verhuislift? Uw huurt onze verhuislift voor een uurtarief van € 99,-. Als u een verhuislift huurt bij ons, dan beschikt u altijd over 1 man aan personeel die de verhuislift bedient. Raadpleeg de onderstaande tabel voor alle andere mogelijkheden.

 

Inhoud

Prijs voor 3 uur

Overuren

2 verhuizers met 1 verhuiswagen en 1 verhuislift

€ 460,-

€ 105,-

3 verhuizers met 1 verhuiswagen en 1 verhuislift

€ 595,-

€ 157.50

 

*Deze prijzen zijn exclusief btw. In het weekend hanteren we een toeslag van 25% op de bovenstaande verhuisprijzen.

Interne verhuizingen

Schakel onze verhuizers in voor interne verhuizingen, zoals bureaus, werkbanken of archiefkasten. Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag offerte aan

Internationale verhuizingen

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen? Onze verhuizers helpen u graag met uw internationale verhuizing. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de exacte kosten van uw verhuizing.

Vraag offerte aan

Opslagruimte

Als u tijdelijk geen directe toegang heeft tot uw nieuwe huis of pand, overbrug dan de wachttijd met een tijdelijke opslagruimte. Bij Trust Verhuizingen bieden we zowel grote als kleine opslagruimtes aan, die u per maand huurt. Bovendien heeft u de flexibiliteit om de opslagruimte maandelijks op te zeggen. Vraag een offerte aan voor de exacte kosten van onze opslagruimtes. Raadpleeg de tabel hieronder voor onze tarieven.

Vraag offerte aan

Inpakservice

Als de verhuisdatum snel nadert en u nog veel in moet pakken, staan onze inpakkers voor u klaar. Zij pakken uw spullen efficiënt en zorgvuldig in, zodat u op de verhuisdag niets vergeet. Raadpleeg de onderstaande tabel voor de actuele prijzen.

 

Aantal inpakkers

Prijs per uur

1 inpakker

€ 52,50

2 inpakkers

€ 105,-

 

*Deze prijzen zijn exclusief btw. In het weekend hanteren we een toeslag van 25% op de bovenstaande verhuisprijzen.

Vraag een gratis offerte aan voor uw verhuizing

Bent u benieuwd naar de kosten van onze verhuisservice? Neem dan contact met ons op via 076 700 2037 of stuur een e-mail naar info@trustverhuizingen.nl. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op en voorzien u van alle benodigde informatie.

Vraag offerte aan

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.