Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Ulvenhout

Laat uw meubels en spullen schadevrij van of naar Ulvenhout verhuizen met verhuisbedrijf Trust Verhuizingen. We zijn zeer ervaren in het verhuizen van complete kantoren van bedrijven, maar ook van volledige inboedels van particulieren. Onze dienstverlening wordt al jaren als zeer goed beoordeeld. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ervaar het zelf.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Ulvenhout

Kiest u voor Trust Verhuizingen, dan verhuist u samen met het best beoordeelde verhuisbedrijf van Breda en omstreken.

  • Een van de best beoordeeldeverhuisbedrijven van Breda
  • Volledige verhuizing vanaf € 275,-
  • Particuliere en bedrijfsverhuizingen in Ulvenhout

Neem contact op en vraag een gratis offerte aan via onderstaande button. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte, waarmee u snel inzicht krijgt in de kosten van uw verhuizing. Bel naar 076 700 2037 als u direct uw wensen of vragen met ons wilt bespreken.

Gratis offerte opvragen

Onze tarieven

Een volledige verhuizing verzorgen we al vanaf 275 euro, waarbij u drie uur lang geholpen wordt door een professionele verhuizer met verhuiswagen. Verhuist u zelf met de hulp van familie en/of vrienden, kies dan bijvoorbeeld voor verhuishulp en huur een aantal sterke verhuizers in.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 525,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 625,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 125,-
Op basis van twee verhuizers
€ 160,-
Op basis van drie verhuizers

Verhuisdiensten

Trust Verhuizingen is het complete verhuisbedrijf voor Breda en omgeving. Naast het verhuizen van particulieren en bedrijven hebben we ons verder gespecialiseerd in deelverhuizingen, verhuisliften, opslagruimtes en een aantal aanvullende diensten.

Particuliere verhuizingen

Laat uw inboedel veilig en schadevrij verhuizen door de deskundige verhuizers van Trust Verhuizingen. We pakken al uw spullen zorgvuldig in, zodat er niets beschadigd raakt tijdens het transport. In de nieuwe woning zorgen we dat alles ook weer netjes wordt uitgepakt. En dat alles tegen goed betaalbare prijs: wij verhuizen een complete inboedel al vanaf 275 euro.

Op aanvraag verhuizen we ook in het weekend en met spoed. Neem contact op om de gewenste verhuistijden aan te geven. Ook denken we graag met u mee om de gehele verhuizing naar wens samen te stellen. Particulieren maken bijvoorbeeld gratis gebruik van onze verhuisdozen bij een complete verhuizing.

 

Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Het kantoor van uw bedrijf laten verhuizen of interne verhuizingen binnen een bedrijf zijn voor onze verhuizers ook geen probleem. Bij bedrijfsverhuizingen zal een van onze specialisten voor de verhuisdag langskomen om de te verhuizen spullen te inventariseren. Op basis hiervan stellen we een gedetailleerd draaiboek op waar alles zorgvuldig in uitgewerkt en gepland is. Zo realiseren we een efficiënte verhuizing, waarbij werknemers zo min mogelijk ongemak ervaren en de werkzaamheden zo veel mogelijk door kunnen gaan.

Bij deelverhuizingen binnen een bedrijf bieden we verhuizers op uurtarief aan, maar bijvoorbeeld ook opslagruimtes en verhuisliften.

Bedrijfsverhuizingen

Overige diensten

Om zware meubels, piano’s of vleugels te verhuizen bieden we transportdiensten aan. Moet uw inboedel ook nog van of naar een hogere verdieping verplaatst worden? Huur dan een van onze verhuisliften met verhuizer in. Wij zijn het allround verhuisbedrijf voor onder andere:

 

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.