Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Tilburg

Ook uw volledige inboedel veilig, goed verzekerd en voordelig van of naar Tilburg verhuizen. Bij Trust Verhuizingen zijn onze sterke verhuizers u graag van dienst met particuliere, zakelijke, interne en internationale verhuizingen. We zijn niet voor niets de verhuisspecialist in Tilburg en omstreken.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizen van of naar Tilburg

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen heeft jarenlange ervaring in het verhuizen van particulieren en bedrijven, maar ook in het intern verhuizen van meubilair in Tilburg. Wij regelen de gehele verhuizing; van het inpakken en uitpakken van uw inboedel, tot en met de montage en installatie van uw meubels in het nieuwe huis. Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen neemt u op deze manier alle zorg uit handen.

Voordelen

 • Verhuizen van en naar Tilburg vanaf € 275,-
 • Gratis offerte: vooraf inzicht in de kosten
 • Particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen van en naar Tilburg
 • Aanvullende verhuisservices: Cleanman en Seniorenservice
 • Verhuur van verhuisliften en verhuiswagens

 

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing van of naar Tilburg of bericht ons direct op telefoonnummer 076 700 2037.

Offerte aanvragen

Tarieven verhuiswagen en verhuizers in Tilburg

Bij verhuisbedrijf Trust Verhuizingen verhuist u al vanaf € 275,- van en naar Tilburg. Trust Verhuizingen is een van de voordeligste verhuisbedrijven in Tilburg en omstreken. Onze verhuizers werken altijd voor een vast uurtarief. Daarnaast bepaalt u zelf welke hulpmiddelen u nodig heeft, zoals een verhuislift of verhuiswagen. Bovendien bewijzen onze klantervaringen dat wij een goedkoop verhuisbedrijf zijn.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 525,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 625,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 125,-
Op basis van twee verhuizers
€ 160,-
Op basis van drie verhuizers

Verhuizen in Tilburg volgens een uurtarief of vaste prijs

Naast de voordelige uurtarieven voor onze verhuizers in Tilburg, bieden wij u ook de mogelijkheid om uw complete verhuizing uit te besteden voor een vaste prijs. Van tevoren spreekt u de kosten voor de volledige verhuizing af met ons verhuisbedrijf in Tilburg, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij maken duidelijke afspraken met u om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.

Onze verhuisdiensten

Trust Verhuizingen is een allround verhuisbedrijf met vakkundige verhuizers en een breed aanbod verhuisdiensten. Onze verhuizers in Tilburg hebben jarenlange ervaring met de verhuizing van allerlei verschillende soorten inboedels en nemen u alle zorg omtrent de verhuizing uit handen:

 

 • Verhuisdozen leveren
 • Inboedel in- en uitpakken
 • Meubels (de)monteren
 • Witgoed installeren
 • Lampen en schilderijen ophangen
 • Uw woning schoon opleveren

Particuliere en bedrijfsverhuizingen

Ons verhuisbedrijf verzorgt particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Bij een particuliere verhuizing vinden wij het vooral belangrijk dat u zonder zorgen verhuist.

Particuliere verhuizingen

Bij een zakelijke verhuizing zorgen wij dat uw personeel geen hinder ondervindt van de verhuiswerkzaamheden. Wij stellen een draaiboek op, zodat uw verhuizing soepel verloopt. U kunt altijd eerst contact met ons opnemen om samen uw opties bij langs te gaan voor een soepele verhuizing in Tilburg. U heeft ook de mogelijkheid om direct ons offerteformulier in te vullen. We helpen u graag met welke soort verhuizing dan ook en verzorgen alles naar uw voorkeuren.

Bedrijfsverhuizingen

Interne verhuizing of deelverhuizing

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen verzorgt complete verhuizingen in Tilburg, maar ook deelverhuizingen en interne verhuizingen. U huurt onze verhuizers tegen een laag uurtarief. Laat ze bijvoorbeeld uw tafels, kasten en andere grote meubels verhuizen. Onze verhuizers op uurtarief zijn goedkope en professionele werknemers die u één of meerdere uren helpen bij de verhuizing.

Wij nemen u graag alle zorg omtrent de verhuizing in Tilburg uit handen. Daarom bieden we u aanvullende verhuisdiensten, zoals:

 

 • Cleanman Service: de installatie van meubels en het schoonmaken van uw nieuwe woning
 • Seniorenservice: transport en installatie van uw meubels en alle denkbare klussen in en om uw nieuwe woning

Ervaren en hecht team van verhuizers in Tilburg

Het team van Trust Verhuizingen bestaat enkel uit ervaren verhuizers die efficiënt en professioneel te werk gaan. Woont u op een bovenverdieping of heeft u zware spullen? Ze gebruiken de juiste technische hulpmiddelen om uw inboedel veilig in te laden en te vervoeren naar uw nieuwe locatie. Zo zorgen we bij Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen in Tilburg altijd voor een zorgeloze verhuizing.

Opslag

Kunt u niet al uw spullen kwijt in uw nieuwe pand of woning, vanwege bouwwerkzaamheden of ruimtegebrek? Het is bij Trust Verhuizingen mogelijk om deze spullen op te slaan in een van onze opslagruimtes dicht bij Tilburg. Vanaf € 75,- per maand maakt u al gebruik van deze ruimte. En hij is per maand opzegbaar.

Opslagruimtes

Verhuistransport

Wilt u niet zelf sjouwen met zware meubelen? We verzorgen ook het complete verhuistransport. Huur een sterke verhuizer met een grote verhuiswagen in om uw volledige inboedel veilig en vlekkeloos naar uw nieuwe locatie te transporteren.

Verhuistransport

Huur een verhuislift in Tilburg

Heeft u een verhuislift nodig in Tilburg? Bij ons huurt voor slechts € 99,- per uur een verhuislift die tot 10 verdiepingen hoog komt. Dit uurtarief omvangt de lift en de verhuizer die hem bedient.

Verhuislift

Gespecialiseerde verhuisdiensten van verhuisbedrijf Tilburg

Van kleine tot grote verhuizingen, bij Trust Verhuizingen staan we voor u klaar. Onze verhuizers in Tilburg zorgen ervoor dat u zonder zorgen verhuist en uw inboedel veilig wordt ingepakt, getransporteerd en weer uitgepakt. We bieden naast de ‘normale’ transportdiensten gespecialiseerde verhuisdiensten aan, zoals:

Uw verhuizing doorgeven aan de gemeente Tilburg

Verhuizen binnen de gemeente Tilburg brengt een aantal regels met zich mee. U dient de verhuizing bijvoorbeeld door te geven aan de gemeente. Het is belangrijk om dit tijdig te doen:

 • De gemeente Tilburg dient uw nieuwe adres maximaal 5 dagen na de verhuizing te ontvangen. Uw adres doorgeven kan vanaf 30 dagen voor de verhuizing. Dit doet u via de website van de gemeente óf door een afspraak te maken aan het loket.

Een verhuizing vanuit een andere gemeente naar Tilburg wordt automatisch door uw oude gemeente doorgegeven aan de gemeente Tilburg. Bekijk de website van de gemeente Tilburg voor meer informatie. Let op: in het stadskantoor kunt u enkel op afspraak terecht.

Goed voorbereid verhuizen: draaiboek en checklist

Een goede voorbereiding is het halve werk. Als verhuisbedrijf helpen we u met de verhuizing van uw inboedel, maar ook met de planning van uw verhuizing. Wij zorgen ervoor dat de gehele verhuizing soepel verloopt. Vooraf maken we een overzichtelijke checklist en stellen we een helder draaiboek op voor uw verhuizing.

In Tilburg worden diverse jaarlijks terugkerende evenementen georganiseerd. Het is vaak druk in Tilburg, maar tijdens deze evenementen is het vaak nog veel drukker. Daarom plannen we de verhuizing samen met u op een geschikte datum en een geschikt tijdstip. Hierbij houden we rekening met de regels omtrent parkeren, laden en lossen. Heeft u de datum voor uw verhuizing al gepland of moet u deze nog plannen? Bekijk hier welke evenementen er in Tilburg zijn gepland. Voor meer informatie over evenementen kunt u uiteraard ook bij het VVV-kantoor in Tilburg binnenlopen.

Neem contact op met Trust Verhuizingen

Wilt u ook van of naar Tilburg verhuizen, maar heeft u vragen of wilt u direct een offerte aanvragen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met verhuisbedrijf Trust Verhuizingen via het onderstaande contactformulier of via het telefoonnummer 076 700 2037

Gratis offerte opvragen

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.