Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Prinsenbeek

Verhuis volledig verzorgd van of naar Prinsenbeek met het Bredase verhuisbedrijf Trust Verhuizingen.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Prinsenbeek

Trust Verhuizingen heeft jarenlange ervaring in het regelen van particuliere en bedrijfsverhuizingen. Hierbij ontfermen we ons over uw spullen en inboedel, zodat alles veilig en schadevrij naar de nieuwe locatie wordt verhuisd. Bij ons verhuist u al volledig vanaf 275 euro.

  • Complete verhuizing vanaf 275 euro
  • Particuliere en bedrijfsverhuizingen in Prinsenbeek
  • Schadevrij, veilig en goed verzekerd verhuizen

Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button en krijg direct inzicht in de kosten van uw verhuizing. Na ontvangst van uw aanvraag sturen we u binnen 24 uur een offerte op maat toe. Bel 076 700 2037 bij directe vragen of voor meer informatie.

Gratis offerte opvragen

Onze tarieven

Kies voor een voordelige verhuizing met onze 3-uursservice, waarbij u 3 uur lang verhuisd wordt door een van onze verhuizers met een verhuiswagen of laat uw gehele verhuizing door ons regelen. We denken graag met u mee: neem contact op voor een offerte met de all-inprijs van uw verhuizing.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 525,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 625,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 125,-
Op basis van twee verhuizers
€ 160,-
Op basis van drie verhuizers

Particuliere verhuizingen

Laat de verhuizing naar uw nieuwe woning regelen door Trust Verhuizingen om zeker te zijn van een veilige en schadevrije verhuizing van uw spullen en inboedel. We pakken uw spullen zorgvuldig in met dekens en beschermende folie, zodat er niets beschadigd raakt tijdens het transport. Vervolgens pakken onze verhuizers uw spullen weer uit in de nieuwe woning. Eventueel kunt u uw verhuizing uitbreiden met onze extra services, waarbij we onder andere helpen bij het bezemschoon opleveren van de oude woning en het monteren van meubels en apparaten in de nieuwe woning.

Ik wil een particuliere verhuizing

Bedrijfsverhuizingen

Als u de verhuizing van uw bedrijf of kantoor door Trust Verhuizingen laat verzorgen, bent u verzekerd van een vlekkeloze en snelle overgang. We stellen vooraf een gedetailleerd draaiboek op, waarin we de verhuisdag zorgvuldig plannen. Vervolgens zorgen onze verhuizers ervoor dat de verhuisdag op rolletjes verloopt, waarbij werknemers en de werkzaamheden minimale hinder ondervinden.

Verhuizingen in het weekend en met spoed zijn ook mogelijk. Bekijk onderstaande pagina voor meer informatie of neem contact op.

Ik wil een bedrijfsverhuizing

Verhuisliften en opslag

Verhuist u zelf en bent u enkel op zoek naar een verhuislift of opslag om tijdelijk uw spullen en inboedel op te slaan? Kies dan voor de huur van een van onze veelzijdige verhuisliften. U huurt een lift al vanaf 75 euro. Hierbij leveren wij altijd een verhuizer voor de bediening.

Opslagruimtes huurt u vanaf 75 euro per maand. We hebben grote en kleine ruimtes beschikbaar in een beveiligde opslag en de huur is maandelijks opzegbaar. Bekijk de pagina Opslagruimte voor meer informatie.

Overige services

Naast de reguliere diensten hebben wij onze service uitgebreid met de verkoop van verhuisdozen en inpakmaterialen, het verhuizen van piano’s en vleugels, het transporteren van inboedels, het intern verhuizen van spullen en het in- en uitpakken van meubilair.

We denken graag met u mee om de verhuizing geheel naar wens samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een complete particuliere verhuizing en u maakt gratis gebruik van onze verhuisdozen en inpakmaterialen.

 

Contact opnemen

Neem contact met ons op door te bellen naar 076 700 2037 en vertel ons uw wensen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Na ontvangst van uw aanvraag maken we een afspraak waarop een van onze specialisten bij u langskomt om de verhuizing te inventariseren. Op basis van dit bezoek stellen we een definitieve offerte op. Als u akkoord gaat met de offerte maken we een afspraak voor de verhuisdatum.

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.