Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf Boxtel

Trust Verhuizingen zorgt in Boxtel voor een complete verhuizing met een ervaren team van verhuizers.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf Boxtel

Een verhuizing is een grote onderneming en dit kan voor veel werk en stress zorgen, om welke verhuizing het dan ook gaat. Er is zoveel wat u te doen staat dat het overzicht en inzicht al snel verloren gaan. Om zorgeloos te verhuizen, kunt u beroep doen op uw professioneel verhuisbedrijf voor Boxtel: Trust Verhuizingen. Verhuizen verliep nog nooit eerder zo zorgeloos en stressvrij.

Offerte aanvragen

Kosten van onze verhuisdiensten in Boxtel

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 460,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 595,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers

Verhuizer nodig? Ontdek onze verhuisservice diensten

De ene verhuizing is de andere niet en voor iedereen gelden andere wensen en omstandigheden. Om aan iedere vraag van iedere klant te kunnen voldoen, heeft Trust Verhuizingen de dienstverlening in een aantal specialiteiten opgedeeld. U vindt ze hieronder.

Particuliere verhuizing

Als de tijd daar is om aan een nieuw hoofdstuk in uw leven te beginnen, kunt u daarvoor best wat hulp gebruiken. Verhuishulp in Boxtel komt hierbij als geroepen. Verhuizen in Boxtel verloopt op een professionele, klantgerichte en veilig manier. Van het inpakken en demonteren in uw oude woning en het transport tot het uitpakken en monteren op uw nieuwe adres. Met Verhuishulp in Boxtel van Trust Verhuizingen is alles netjes geregeld van A tot Z.

Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing is altijd een hele onderneming en dat weten we bij Trust Verhuizingen als geen ander. Verhuizen in Boxtel van uw bedrijf verloopt op een manier die zo weinig mogelijk hinder veroorzaakt voor uw werkzaamheden en met oog voor de bedrijfsgevoelige aspecten die uw bedrijf kenmerken. Samen met u wordt gezocht naar de meest doeltreffende manier om van die bedrijfsverhuizing een geslaagde operatie te maken die u geen extra werk en zorgen oplevert.

Seniorenverhuizing

Als u op latere leeftijd beslist te verhuizen, kan dit een grote impact hebben. Wellicht heeft u een lange tijd in Boxtel gewoond en lijkt een verhuizing een grote stressvolle onderneming. Bij Trust Verhuizingen hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over de verhuizing. Al uw spullen worden netjes en veilig ingepakt en naar uw nieuwe woning gebracht. Ook denken we aan uw oude woning, deze wordt bezemschoon opgeleverd.

Opslagruimtes

Bent u al vertrokken bij uw oude pand in en kunt u nog niet intrekken in het nieuwe pand? Dan kunt u voor tijdelijke opslag van uw spullen rekenen op ons team van ervaren verhuizers bij Trust Verhuizingen. Uw spullen worden opgeslagen in beveiligde opslagruimtes die vochtvrij en verwarmd zijn. Zo heeft u een onderkomen voor al uw spullen in afwachting van uw definitieve verhuizing. Vanaf € 75,- per maand kunt u al gebruik maken van onze opslagruimtes.

Transport

Het spreekt voor zich dat het transport van uw spullen op de best mogelijke en meest veilig manier moet kunnen verlopen. Het aangepaste transport en de mogelijkheid tot het huren van een verhuislift zorgen ervoor dat uw goederen in de best mogelijke omstandigheden hun nieuwe bestemming bereiken. Stevig ingepakt komen uw goederen schadevrij aan en kan inrichten van het nieuwe pand beginnen. Is er, geheel buiten onze wil om, toch enige schade op te merken? Dan kunt u beroep doen op onze verzekering die het vergoeden van de schade op zich neemt.

Extra diensten

U kunt bij ons, naast de diensten voor verhuizingen, ook terecht voor tal van extra diensten. Zo kunt u beroep doen op de inpakdienst, kan onze handige "handy man" verhuizer kleine herstellingen en klusjes voor u uitvoeren en kan uw oude pand volledig bezemschoon opgeleverd worden.
Heeft u nood aan dozen, folie, dekens en tape? Ook daar helpen we u graag mee verder.

Waarom verhuizen in Boxtel met Trust Verhuizingen

Wij staan garant voor:

  • Een professionele verhuisservice
  • Een complete aanpak voor een verhuizing zonder zorgen
  • De beste tarieven voor iedere verhuizing
  • Een team van ervaren verhuizers

Hulp nodig van een verhuizer of meer informatie over onze verhuiskosten?

Heeft u een verhuizing in het vooruitzicht en bent u hiervoor nog op zoek naar professionele hulp? Maak vandaag nog kennis met onze diensten tijdens een eerste kennismaking en ontdek alle troeven van ons verhuisbedrijf in Boxtel. De vrijblijvende offerte krijgt u er onmiddellijk bij.

Maak vandaag nog een afspraak met verhuisbedrijf Trust Verhuizingen, zowel voor bedrijven als particulieren via 076 700 2037 of info@trustverhuizingen.nl.

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.