Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Eindhoven

Goedkoop en zonder zorgen van of naar Eindhoven verhuizen met Trust Verhuizingen betekent een snelle en vlekkeloze verhuizing. Met ruim zeventien jaar ervaring met particuliere en bedrijfsverhuizingen zijn wij de verhuisspecialist voor Eindhoven en omgeving.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizen in Eindhoven

  • Het best beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland
  • Uitsluitend professionele verhuizers in Eindhoven met jarenlange ervaring
  • Verhuizen in Eindhoven wanneer u wilt, ook in het weekend
  • Vele diensten, zoals verhuisliften, transport en klushulp

Kies voor een voordelige verhuizing in Eindhoven en laat u met de grootste zorg verhuizen in Eindhoven. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button om inzicht te krijgen in de kosten van uw verhuizing of bel direct naar 076 700 2037 om uw wensen te bespreken.

Gratis offerte opvragen

Tarieven van ons verhuisbedrijf

Voor slechts € 275,- huurt u bij ons al een ervaren verhuizer en een verhuiswagen voor drie uur. Wanneer u de hulp van familie en vrienden inschakelt, verhuist u tegen lage verhuiskosten, veilig en goed verzekerd naar uw nieuwe woning of kantoor. Uiteraard kunnen we ook de gehele verhuizing uit handen nemen en vooraf een all-in prijs afspreken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op
Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 460,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 595,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers

Schakel onze verhuizers in Eindhoven in voor verschillende soorten verhuisdiensten

We zijn een gespecialiseerd verhuisbedrijf in Eindhoven dat diensten aanbiedt voor een complete verhuizing, zodat we iedereen van begin tot eind kunnen helpen. Hieronder leest u meer over ons dienstenpakket.

Particuliere verhuizing in Eindhoven

Bij particuliere verhuizingen zijn wij in te huren vanaf € 275,-, waarbij u gedurende drie uur wordt geholpen door een professionele verhuizer. Ook heeft u hierbij de beschikking over een verhuiswagen, incl. verhuismateriaal.

Uiteraard kunt u ook de gehele verhuizing door ons laten regelen. Eenmaal bij uw nieuwe huis aangekomen, zorgen wij ervoor dat alle meubels en verhuisdozen op hun plaats staan. Eventueel kunnen we de meubels ook voor u monteren, de lampen aansluiten en de woning schoon opleveren.

Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Uw bedrijf of kantoor professioneel laten verhuizen in Eindhoven door ons getraind personeel geeft u de garantie dat de werkzaamheden van uw personeel geen ongemakken ervaren tijdens de bedrijfsverhuizing. Zowel op werkdagen als in het weekend dragen wij zorg voor een snelle en veilige verhuizing, zonder dat de werkzaamheden eronder lijden. Door de verhuizing vooraf uitgebreid te plannen weten we hoe we de werkzaamheden van uw personeel zo veel mogelijk ontzien.

Tegen een kleine toeslag verhuizen wij ook in het weekend! Neem contact op om uw wensen door te spreken of vul het offerteformulier in.

Bedrijfsverhuizingen

Sterk en ervaren team van verhuizers in Eindhoven

Bij Trust Verhuizingen werken uitsluitend zeer ervaren professionals. Ons 12-koppige team bestaat uit representatieve verhuizers die hun werk goed verstaan. Elke verhuizer beschikt over voldoende spierkracht om uw zware meubels of verhuisdozen te verplaatsen en zijn ervaren in het besturen van verhuisliften en verhuiswagens.

Verhuislift huren

Een verhuislift inclusief verhuizer voor de bediening huurt u bij ons al voor € 99,- per uur. Onze liften gaan tot 10 verdiepingen (25 meter) hoog. Bekijk de pagina Verhuisliften voor meer informatie.

Verhuisliften

Verhuistransport

Wanneer u niet over een aanhangwagen of bus beschikt, biedt onze transportdienst de oplossing: vanaf € 95,- per dag huurt u een verhuiswagen inclusief verhuizer, die rijdt én helpt met laden en lossen. Bovendien zijn alle wagens voorzien van dekens en ander materiaal om uw meubels veilig en zorgvuldig te vervoeren. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Verhuistransport

Opslagruimtes

Bij verhuizingen moet in veel gevallen nog geklust worden in de nieuwe woning of in het bedrijfspand. Een opslagruimte huren is dan ideaal op meubels tijdelijk op te slaan. Trust Verhuizingen heeft opslagruimtes in diverse afmetingen in de omgeving van Eindhoven waar u vanaf € 75,- per maand uw spullen kunt opslaan. Bovendien zijn alle ruimtes per maand opzegbaar.

Opslagruimtes

Specialistische verhuisdiensten van verhuisbedrijf Eindhoven

Bij Trust Verhuizingen werkt iedereen volgens vaste afspraken. Dat ziet u terug in alle details: van onze ruime bereikbaarheid tot flexibiliteit en van het inpakken tot glasheldere regelingen. Wij staan voor de hoogste kwaliteit en duidelijke afspraken, ook als dat extra uren kost. U krijgt precies waar u voor betaalt: een zorgeloze verhuizing van of naar Eindhoven.

 

Om iedereen te bedienen bestaat ons dienstenpakket ook uit een aantal aanvullende, gespecialiseerde verhuisdiensten. Via onderstaande pagina’s vindt u meer informatie.

 

 

Het is ook mogelijk om uw verhuizing met een all-in prijs op maat te laten samen stellen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen door te spreken.

Verhuizing doorgeven aan de gemeente Eindhoven

Als u naar of binnen de gemeente Eindhoven verhuist, dan bent u verplicht om uw verhuizing tijdig door te geven. De adreswijziging doorgeven moet uiterlijk vijf dagen na uw verhuizing en kan vanaf vier weken ervoor. Dit doet u als volgt:

  • Ga naar Eindhoven.nl, log in met uw DigiD en doorloop de stappen.
  • Na ontvangst van uw verhuizing verwerkt de gemeente uw adresgegevens in de Basisregistratie Personen. Hiermee wordt u ingeschreven op uw nieuwe adres en uitgeschreven op het oude adres.
  • Ter bevestiging van de verhuizing ontvangt u binnen vijf werkdagen na de verhuisdatum een brief.
  • De gemeente geeft uw adreswijziging door aan diverse instanties, zoals de Belastingdienst, DUO, de RDW en zorgverzekeraars.

Een adreswijziging doorgeven na de verhuizing in Eindhoven van een bedrijf of instelling doet u door de nieuwe adresgegevens te mailen naar gemeente@eindhoven.nl inclusief vermelding van het KvK-nummer.

Efficiënt en stressvrij verhuizen in Eindhoven

Voorkom stress en laat u vakkundig verhuizen door Trust Verhuizingen. Wij nemen uw zorgen graag uit handen en verhuizen ook buiten Eindhoven, zoals van en naar VeldhovenBestHelmond of verder. Bij ons verhuist u snel, comfortabel en voordelig naar uw nieuwe woning of bedrijfspand. Dit doen we met de grootst mogelijke zorg: door middel van een uitgebreid draaiboek bereiden we de verhuizing tot in de puntjes voor. Zo komt u nooit voor verrassingen óf onnodige kosten te staan en werken wij efficiënt en snel.

Neem contact op met Trust Verhuizingen

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u op zoek naar een voordelig, maar toch gespecialiseerd verhuisbedrijf? De verhuizers in Eindhoven van Trust Verhuizingen zijn sterk, werken hard en zorgen ervoor dat u geen stress ervaart. U kunt direct contact met ons opnemen via 076 700 2037 of info@trustverhuizingen.nl. Of vraag een geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button. U krijgt zo snel mogelijk van ons een kostenindicatie van uw verhuizing in Eindhoven.

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.