Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Capelle aan den IJssel

Bespaar op de kosten van uw verhuizing van of naar Capelle aan den IJssel en kies voor Trust Verhuizingen.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Capelle aan den IJssel

Een complete verhuizing verzorgen wij al vanaf € 275,-, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Tijdens het transport worden uw spullen en meubels altijd secuur ingepakt met verhuisdekens en beschermende folie, zodat alles schadevrij verhuisd wordt. Uiteraard is uw inboedel ook altijd goed verzekerd tijdens de verhuizing.

  •  Complete verhuizing vanaf € 275,-
  •  Verhuizingen voor particulieren en bedrijven
  •  Ook verhuur van o.a. verhuisliften en opslagruimtes

Vraag een gratis offerte aan via onderstaande button en stel uw verhuizing geheel naar wens samen. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat en krijgt u vrijblijvend inzicht in de kosten.

Heeft u vragen over een verhuizing in of naar Capelle aan den IJssel of wilt u meer informatie? Bel ons dan op telefoonnummer 076 700 2037.

Gratis offerte opvragen

Tarieven van verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel

Kies voor een goedkope, complete verhuizing van Trust Verhuizingen van en naar Capelle aan den IJssel. Vanaf € 275,- helpt een professionele verhuizer met verhuiswagen u drie uur lang. Verhuist u met hulp van familie en vrienden, kies er dan bijvoorbeeld voor om een verhuiswagen te huren of huur de hulp van een aantal sterke verhuizers in. U kunt uw verhuizing geheel naar wens samen stellen, neem contact op om de mogelijkheden door te nemen. We denken graag met u mee.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 460,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 595,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers

Onze werkwijze

Verhuizen met Trust Verhuizingen betekent een overgang zonder stress en zorgen. Al jarenlang verhuizen we particulieren en bedrijven van en naar Capelle aan den IJssel, maar ook daarbuiten. Wij staan voor kwaliteit, zorgvuldigheid en eerlijkheid:

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan via de website en ontvang binnen 24 uur inzicht in de kosten van uw verhuizing.
  2. Na uw aanvraag nemen we contact met u op om een afspraak in te plannen, waarop een van onze specialisten bij u langskomt om de verhuizing te inventariseren.
  3. Op basis van de afspraak stellen we een definitieve offerte op waar al uw wensen en de te verhuizen meubels en spullen in zijn opgenomen.
  1. Als u akkoord bent met de definitieve offerte plannen we de gewenste verhuisdatum in.
  2. Op de verhuisdag pakken we uw meubels en spullen in met verhuisdekens en luchtkussenfolie, zodat niets beschadigd raakt. We zorgen voor een schadevrij transport en helpen weer met uitladen van het meubilair bij uw nieuwe woning of bedrijfspand.
  3. Kies eventueel voor onze aanvullende diensten, zoals de inpak- of montageservice om van begin tot eind ontzorgd te zijn.

Verhuisdiensten in Capelle aan den IJssel

Bij elke verhuizing met ons verhuisbedrijf in Capelle aan den IJssel stemmen we onze dienstverlening volledig op u af. Van een eenvoudig transport tot een complete verhuizing, inclusief inpak- en uitpakservice: u bepaalt. Bekijk onze diensten en stel uw verhuizing naar wens samen.

Particuliere verhuizing

Verhuizen is een zeer ingrijpende gebeurtenis, daarom zijn de juiste verhuismiddelen en een gedetailleerde planning erg belangrijk. Laat uw verhuizing regelen door Trust Verhuizingen en u bent verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

Besteed uw volledige verhuizing uit of schakel ons bijvoorbeeld in voor het transport van meubels of pianovervoer. We denken altijd met u mee en dragen de hoogste zorg voor een snelle en schadevrije verhuizing. Een complete particuliere verhuizing van of naar Capelle aan den IJssel regelen wij al voor € 275,-.

Ik wil verhuizen

Bedrijfsverhuizing in Capelle aan den IJssel

Bij een zakelijke verhuizing zijn open communicatie, een duidelijke planning en heldere afspraken essentieel. U wilt dat het werk netjes gebeurt, zonder dat dit ten koste gaat van de bedrijfsvoering. Wij garanderen een verhuizing waarbij de processen minimale hinder ondervinden en verzorgen uw zakelijke verhuizing tot in de puntjes. Ook in de avonduren of in het weekend.

Daarnaast voeren we ook interne, deelverhuizingen uit. We hebben bijvoorbeeld veel ervaring met het verhuizen van archiefkasten en kantoren.

Ik wil een bedrijfsverhuizing

Verhuisliften en opslagruimtes

Kies voor gemak en huur een verhuislift om uw zware meubels eenvoudig van of naar een hoge verdieping te verhuizen. De verhuisliften van ons verhuisbedrijf in Capelle aan den IJssel zijn al te huur vanaf € 99,- per uur en worden altijd bediend door een professionele verhuizer.

Met onze opslaguimtes slaat u uw spullen en meubels voordelig op tijdens een verbouwing voor of na een verhuizing. De opslag wordt beveiligd en uw spullen staan er altijd verzekerd. De huurprijzen starten vanaf € 75,- euro per maand en zijn maandelijks opzegbaar.

Ik heb tijdelijke opslag nodig

Seniorenverhuizing met verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel

Verhuizen op latere leeftijd is extra ingrijpend. Er komt veel op u af in een levensfase waarin fysiek doorgaans niet alles meer mogelijk is. De verhuizers van Trust Verhuizingen staan we zowel praktisch als adviserend voor u klaar en doen we er alles aan om eventuele onrust te voorkomen. We nemen de gehele verhuizing graag uit handen: van het inpakken van de spullen en het sjouwen van de meubels tot en met het uitpakken van de verhuisdozen en monteren van witgoed in uw nieuwe woning.

Gratis verhuismaterialen bij complete verhuizing

Kwaliteit zit hem in details. Daarom denken we niet alleen met u mee om uw verhuizing geheel naar wens samen te stellen, maar maakt u ook gratis gebruik van onze verhuisdozen, -dekens en inpakmaterialen. Zo voorkomen we schade en verhuizen we uw spullen en meubels veilig en snel. Na de verhuizing haalt ons verhuisbedrijf in Capelle aan den IJssel alle inpakmaterialen gratis weer bij u op.

De verhuisdozen en inpakmaterialen verkopen we ook apart. Ideaal als u zelf gaat verhuizen, maar wel dozen nodig heeft om uw spullen in op te bergen. Bekijk onderstaande pagina voor meer informatie, zoals de prijzen.

Ik heb verhuisdozen nodig

Gemeente Capelle aan den IJssel

Tijdens een verhuizing komt er veel op u af, zowel praktisch als administratief. Daarom is het belangrijk dat u niet vergeet om uw verhuizing aan de gemeente door te geven. Verhuist u naar of binnen Capelle aan den IJssel, dan kunt u zowel online als via een afspraak op het stadskantoor uw nieuwe adres doorgeven. Een adreswijziging doorgeven kan tot uiterlijk 5 dagen na uw verhuizing en is gratis.

Als u gaat samenwonen heeft u schriftelijke toestemming van de hoofdbewoner nodig om een adreswijziging door te geven.

Verhuist u van Capelle aan den IJssel naar een andere gemeente in Nederland? Schrijf uzelf dan in bij de nieuwe gemeente. Vervolgens schrijven zij u uit in uw oude gemeente en ze zorgen voor de administratieve afhandeling. Binnen 5 werkdagen ontvangt u een bevestigingsbrief op uw nieuwe adres.

Werkgebied

We kunnen u ook helpen bij verhuizingen in de omgeving van Capelle aan den IJssel, zoals bij verhuizingen naar Rotterdam, naar Ridderkerk of naar Barendrecht. Van een compleet verzorgde verhuizing tot een transport van zware goederen: informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.