Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Bij Trust Verhuizingen krijgen we vaak dezelfde vragen. Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet en beantwoord.

Waarom is verhuisbedrijf Trust Verhuizingen zo goedkoop?

Bij ons verhuist u gemiddeld 50 procent goedkoper dan andere verhuizers, omdat u onze verhuizers en verhuismaterialen op uurbasis betaalt. Daarmee verschillen we van de meeste andere professionele verhuizers. Zo huurt u al een verhuizer voor het voordelige tarief van € 37,50 per uur. Daarnaast huurt u een verhuiswagen vanaf € 95 per dag en een verhuislift vanaf € 99 per uur, inclusief bediening door twee verhuizers.

Voor slechts € 275 bieden wij een complete particuliere verhuizing aan, waarbij een professionele verhuizer u gedurende drie uur met een verhuiswagen helpt. Heeft u extra verhuizers nodig? Dan breidt u het aantal verhuisexperts op basis van een uurtarief per verhuizer gemakkelijk uit. Dat maakt onze tarieven zeer scherp. Bovendien kiest u zelf of en hoeveel verhuishulp u nodig heeft. Bekijk alle kosten van ons verhuisbedrijf op een rij.

Biedt Trustverhuizingen.nl ook verhuishulp aan?

Ja, als full service verhuisbedrijf bieden we ook meerdere soorten verhuishulp, zoals een professionele inpakservice voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. We pakken uw eigendommen vakkundig en schadevrij in met de beste inpakmaterialen en verhuisgereedschappen. Met onze Cleanman Service ontzorgen we u volledig.

Cleanman Service

Trustverhuizingen.nl biedt naast haar standaard verhuisservice ook de Cleanman Service aan, waarmee we uw verhuizing aanvullen met diverse schoonmaakwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het bezemschoon opleveren van uw oude woning en het grondig schoonmaken van uw nieuwe woning. Daarnaast bieden wij ook installatiewerkzaamheden aan voor uw keuken, witgoed of andere elektrische apparatuur. Als onderdeel van onze Cleanman Service helpen wij u ook met het plaatsen van uw meubels in uw nieuwe woning.

Kan ik ook een huislift huren?

Ja, bij Trustverhuizingen.nl huurt u gemakkelijk een verhuislift die tot wel 25 meter hoog reikt. Het gebruik van een verhuislift biedt verschillende voordelen, waaronder een snellere verhuizing (kostenbesparing), extra veiligheid en maakt het mogelijk om uw inboedel vanaf elke verdieping moeiteloos naar boven of beneden te krijgen. De verhuislift wordt bediend door een ervaren verhuizer, die u ook graag helpt bij andere til- en demontagewerkzaamheden.

Hoe zit het met inpakmateriaal?

Om uw meubels en spullen veilig en schadevrij te verhuizen, zijn sterke verhuisdozen en beschermend inpakmateriaal van essentieel belang. Bij ons koopt u professionele verhuisdozen vanaf € 2,75 per stuk. Laat u de complete verhuizing door ons regelen? Dan maakt u gratis gebruik van onze verhuisdozen en materialen. We leveren het materiaal gratis en halen het ook weer bij u op. Wilt u inpakmateriaal los kopen? Bekijk dan onze pagina met een overzicht van de prijzen per stuk voor de verschillende soorten verhuismateriaal, zoals de verhuisdoos, boekendoos, garderobedoos en luchtkussenfolie.

Ik wil graag verhuishulp voor een piano of vleugel, kan dat?

Ja, verhuisbedrijf Trustverhuizingen.nl is gespecialiseerd in het verhuizen van piano's en vleugels. Op de dag van de verhuizing pakken we uw piano zorgvuldig in en beschermen we deze maximaal, omdat het instrument zeer gevoelig is voor schokken. We zorgen er bovendien voor dat kwetsbare onderdelen extra worden beschermd. Uiteraard is uw instrument tijdens het transport altijd verzekerd.

Kan ik mijn inboedel tijdelijk opslaan?

Ja, bij Trustverhuizingen.nl huurt u opslagruimte in Breda met maximale flexibiliteit. De ruimtes zijn vochtvrij en goed geventileerd, waardoor uw spullen in topconditie blijven, of u ze nu een week of een jaar opslaat. Ook zijn al uw eigendommen beveiligd en goed verzekerd. U bepaalt de grootte van uw opslagruimte zelf. Opslagruimte is maandelijks opzegbaar. Bekijk alle mogelijkheden en tarieven.

 

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.