Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Oosterhout

Kies voor een zorgeloze verhuizing en laat uw inboedel veilig en zorgvuldig van of naar Oosterhout verhuizen door Trust Verhuizingen.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Oosterhout

Trust Verhuizingen heeft jarenlange ervaring in het regelen van particuliere en bedrijfsverhuizingen. Uw meubels en spullen worden ingepakt met verhuisdekens en folie, zodat alles schadevrij op de nieuwe locatie aankomt. Bovendien is het transport altijd goed verzekerd. 

  • Complete verhuizingen vanaf € 275,-
  • Particuliere en bedrijfsverhuizingen
  • Ervaren en professionele verhuizers in Oosterhout
  • Ook verhuislift-, verhuiswagen- en opslagruimteverhuur

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing in Oosterhout en bespaar tot 50% op de kosten. Heeft u direct een vraag of wilt u uw wensen telefonisch doorspreken, bel dan naar 076 700 2037.

Gratis offerte opvragen

Tarieven van onze verhuizers in Oosterhout

Bij Trust Verhuizingen verhuist u voor een vaste, lage prijs, waarbij u van alle zorgen verlost bent. We voeren complete verhuizingen voor particulieren en bedrijven uit vanaf 275 euro. Voor dit bedrag krijgt u drie uur lang verhuishulp van een professionele verhuizer en een verhuiswagen tot uw beschikking. Bekijk onderstaande tabel voor alle tarieven of neem contact op voor een offerte op maat.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 525,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 625,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 125,-
Op basis van twee verhuizers
€ 160,-
Op basis van drie verhuizers

Onze werkwijze: hoe wij verhuizen

De pijlers kwaliteit, eerlijkheid en zorgvuldigheid herkent u in de werkwijze van Trust Verhuizingen. Elke dag en elke verhuizing proberen we dat weer waar te maken door u vooraf een transparante offerte te bieden, die onze specialist bij u op locatie komt bespreken. Na akkoord op de offerte verhuizen onze ervaren en gemotiveerde medewerkers u op een efficiënte en zorgvuldige manier.

We zorgen ervoor dat uw inboedel veilig en schadevrij verhuisd wordt en helpen eventueel bij het in- en uitpakken en (de)montage. En dat slaat aan!

Bekijk onze werkwijze

Verhuisdiensten

Naast complete verhuizingen bestaat het dienstenpakket van Trust Verhuizingen uit het huren van verhuisliften, -wagens en opslagruimtes, transportdiensten en andere aanvullende services. Hieronder lichten we een aantal van onze diensten uit.

Particuliere verhuizingen

Verhuizen wordt over het algemeen ervaren als een stressvolle bezigheid. Daarnaast is uw oude huis uitruimen en verkassen naar een nieuwe plek fysiek en emotioneel ingrijpend. Gun uzelf een ontspannen start in uw nieuwe huis met de hulp van Trust Verhuizingen. Wij verhuizen u voordelig, snel en zorgvuldig  van of naar Oosterhout. Een complete verhuizing regelen wij al vanaf 275 euro.

Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Onze ervaring leert dat de planning essentieel is bij zakelijke verhuizingen. Daarom maken we een gezamenlijk plan van aanpak en zorgen we voor optimale communicatie en bereikbaarheid voor de verhuizing en op de verhuisdag zelf. We beperken de overlast van de verhuizing tot een minimum, zodat de werkzaamheden zo veel mogelijk doorgang vinden.

Bedrijfsverhuizingen

Seniorenverhuizingen

Ook voor ouderen, mindervaliden of hulpbehoevenden voeren we graag alle werkzaamheden uit en verhuizen we u flexibel en comfortabel. Daarnaast schakelt u onze verhuizers niet alleen in voor verhuizingen, maar bijvoorbeeld ook voor het transport van zware goederen, het in- en uitpakken van spullen en het (de)monteren van meubels.

Gratis verhuismateriaal

Een goede en schadevrije verhuizing begint bij de beste spullen. Daarom werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige verhuisdozen, -dekens en transportmaterialen. Hiermee sluiten we de kans op beschadigingen uit. Wanneer u uw verhuizing compleet laat uitvoeren door Trust Verhuizingen maakt u gratis gebruik van deze spullen en na afloop halen we ze weer gratis bij u op.

Verhuismaterialen

Gespecialiseerde verhuisservices van ons verhuisbedrijf in Oosterhout

Trust Verhuizingen gaat altijd zo gedetailleerd en zorgvuldig mogelijk aan de slag met uw verhuisopdracht. Ook zijn onze sterke en ervaren verhuizers in Oosterhout heel punctueel, flexibel en makkelijk te bereiken. Op die manier bent u altijd verzekerd van een snelle en zorgeloze verhuizing en wordt uw inboedel volgens de gesproken regelingen verhuisd.

Om iedereen volledig van dienst te kunnen zijn, bieden we ook nog aanvullende diensten aan. Bekijk ze hieronder:

Verhuizing op maat? Bespreek uw wensen met ons en we helpen u graag door een all-in prijs met u af te stemmen. Twijfel geen moment en neem vrijblijvend contact met ons op!

Alles wat u moet weten: verhuizen naar Oosterhout

  • Als u gaat verhuizen naar of binnen Oosterhout moet u dat doorgeven aan de gemeente. Dit doet u zowel schriftelijk per e-mail als via het stadskantoor. Gaat u samenwonen, dan heeft u schriftelijke toestemming van de hoofdbewoner nodig. Neem dit mee als u de verhuizing doorgeeft.
  • Uw verhuizing naar of binnen de gemeente Oosterhout kunt u 4 weken voor en maximaal 5 dagen na de verhuizing doorgeven. Verhuist u naar een andere gemeente in Nederland? Dan kunt u zich daar inschrijven. U wordt dan automatisch uitgeschreven bij uw oude gemeente. In- en uitschrijven na een verhuizing is gratis.
  • Binnen 5 werkdagen verwerkt de gemeente uw adreswijziging. Op uw nieuwe adres ontvangt u een bevestigingsbrief.

Verhuizers in Oosterhout inschakelen? Neem contact op met Trust Verhuizingen

Bij Trust Verhuizingen kunt u altijd terecht voor verhuizingen op maat. We zorgen ervoor dat uw meubels en kostbare bezittingen veilig en goed verzekerd getransporteerd worden. Hiervoor maken we natuurlijk gebruik van het beste materieel. Heeft u nog vragen? U bereikt ons heel makkelijk via 076 700 2037 of info@trustverhuizingen.nl.

contact opnemen

Interesse in een van onze verhuisdiensten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. We maken graag een afspraak met u om een inventarisatie te maken. Aan de hand van deze inventarisatie ontvangt u een definitieve offerte. Gaat u akkoord? Dan plannen we de verhuizing in en spreken we de verhuisdatum af.

Gratis offerte opvragen

Trust Verhuizingen: uw verhuisbedrijf in Oosterhout en omgeving

Bij Trust Verhuizingen zijn we u in Oosterhout en omgeving graag van dienst en verzorgen we uw verhuizing compleet. Woont u in een van de wijken of buurten van Oosterhout (Willemspolder, Bosgebied Dorst, Steenoven, Buitengebied Den Hout, Waranda, Oosterheide, Dommelbergen, Vrachelen, Oranjepolder, Centrum) of gaat u ernaartoe verhuizen, neem dan contact met ons op vraag meteen een offerte aan. Onze verhuizers hebben veel ervaring en werken tegen scherpe tarieven.

We garanderen u de beste service en een vlekkeloze overgang naar uw nieuwe woning of bedrijfspand. Dat doen we niet alleen binnen Oosterhout, maar ook in de omgeving zoals in Breda, TilburgWaalwijkSliedrechtDordrecht en Gorinchem.

Veelgestelde vragen aan onze verhuizers in Oosterhout

We krijgen op regelmatige basis dezelfde vragen binnen via onze klantenservice. Heeft u een vraag over uw verhuizing van of naar Oosterhout? Kijk dan of hij in de FAQ-sectie staat. Ziet u uw vraag niet, neem dan contact met ons op.

Wat zijn de voordelen van een professioneel verhuisbedrijf?

Voordeel 1: we beschikken over het juiste materieel om uw spullen veilig en goed verzekerd te verhuizen.

Voordeel 2: u bent van alle zorgen verlost bent en kunt voor de volle 100% rekenen op onze sterke en behulpzame verhuizers.

Voordeel 3: we maken altijd heldere afspraken en houden ons daar ook aan.

Kortom, met Trust Verhuizingen als uw verhuizer in Oosterhout weet u precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Aan wie moet ik mijn verhuizing allemaal doorgeven?

Als u gaat verhuizen, dan moet u uw verhuizing doorgeven aan de gemeente van uw nieuwe woonplaats. Dit kan online. De nieuwe gemeente schrijft u uit in de oude gemeente en geeft uw nieuwe adres door aan onder andere uw zorgverzekeraar, het ziekenhuis, de Belastingdienst, de RDW en DUO.

Aan onder andere de volgende instanties moet u zelf doorgeven dat u verhuist bent: tandarts, telefonie- en internetprovider, huisarts, school, werk, bank, verzekeraar en apotheek.

Hoever van tevoren moet ik een verhuisbedrijf regelen?

Het is verstandig om minimaal 4 weken van tevoren contact met ons op te nemen. Bij Trust Verhuizingen bent u dan bijna altijd zeker dat u op uw gekozen dag kunt verhuizen naar de nieuwe locatie. Het kan soms zijn dat onze verhuizers al helemaal volgeboekt zijn op uw gewenste verhuisdag. Is dit het geval? Neem dan contact met ons op om uw opties te bespreken.

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.