Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf
Valkenswaard

Verhuis goedkoop en veilig van of naar Valkenswaard met verhuisbedrijf Trust Verhuizingen.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Valkenswaard

Al jarenlang weten wij particulieren en bedrijven snel en schadevrij te verhuizen. Besteed uw complete verhuizing uit voor slechts 275 euro of kies voor verhuishulp en huur een verhuislift, -wagen en verhuizer in.

  • Particuliere en bedrijfsverhuizingen in Valkenswaard
  • Complete verhuizingen vanaf € 275,-
  • Ook verhuur van liften, wagens en verhuishulp

Via onderstaande button vraagt u een vrijblijvende offerte aan en binnen 24 uur ontvangt u de kostenindicatie van uw verhuizing. Wilt u uw verhuiswensen telefonisch doorspreken met een van onze specialisten? Neem dan contact op door te bellen naar telefoonnummer 076 700 2037.

Gratis offerte opvragen

Verhuistarieven en prijzen

Kies voor een complete verhuizing en laat uw inboedel en spullen zorgeloos naar uw nieuwe woning of pand verhuizen. Wij verzorgen complete verhuizingen vanaf 275 euro, waarbij u drie uur lang wordt geholpen door een verhuizer met verhuiswagen.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 460,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 595,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers

Onze werkwijze

Dagelijks proberen we onze kernwaarden zorgvuldigheid, kwaliteit en eerlijkheid waar te maken in de verhuizingen die we uitvoeren, waarbij we de hoogste zorg dragen voor een veilig en zorgvuldig transport van inboedels en spullen. Op basis van een vooraf opgesteld verhuisdraaiboek laten we iedere verhuizing snel en vlekkeloos verlopen.

Meer over onze werkwijze

Verhuisdiensten

Schakel ons verhuisbedrijf in voor complete particuliere en bedrijfsverhuizingen, maar ook voor interne verhuizingen, verhuur van liften en wagens, opslagruimtes, inpakdiensten en eenmalig transport. Meer informatie over onze diensten vindt u hieronder.

Particuliere verhuizing

Laat uw inboedel en spullen snel en zorgvuldig door Trust Verhuizingen verhuizen naar uw nieuwe woning in Valkenswaard en voorkom schade aan meubels. Onze verhuizers pakken uw spullen in met beschermende folie en verhuisdekens, zodat niets beschadigd raakt tijdens het transport. Ook pakken we alles weer voorzichtig uit. Bovendien maakt u gratis gebruik van onze verhuisdozen en behoort een all-inprijs tot de mogelijkheden.

Ik wil verhuizen

Bedrijfsverhuizing

Net als particuliere verhuizingen regelen wij complete bedrijfsverhuizingen ook al vanaf 275 euro. Voorafgaand aan de verhuizing komen we bij u langs om de te verhuizen spullen te inventariseren. Op dat moment heeft u ook alle gelegenheid om uw wensen door te geven aan onze specialist. Op basis hiervan stellen we een draaiboek op waarmee we de verhuizing snel en soepel laten verlopen.

Ik wil een bedrijfsverhuizing

Opslag

Om meubels en spullen tijdelijk op te slaan, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of verbouwing bieden we opslagruimtes. Indien gewenst halen we de spullen voor de opslag thuis bij u op en transporteren we het naar onze beveiligde en verzekerde opslag. De huur is maandelijks opzegbaar en de prijzen starten vanaf 75 euro per maand. Bekijk onderstaande pagina voor meer informatie.

Ik heb opslag nodig

Piano- en zwaar transport

Naast reguliere verhuizingen hebben we ons gespecialiseerd in transport van piano’s, vleugels en andere zware meubels. Door het gewicht van onder andere deze instrumenten is een speciale aanpak nodig. Door goede voorzorgsmaatregelen te nemen en gebruik te maken van de juiste verhuismaterialen weten we uw zware meubilair altijd veilig en schadevrij te verhuizen.

Ik wil kostbare meubels verhuizen

Werkgebied

Naast verhuizingen van en naar Valkenswaard verzorgen wij ook al jarenlang verhuizingen in omliggende plaatsen, zoals VeldhovenEindhovenBest en Helmond. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.