Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Rotterdam

Verhuis goedkoop naar Rotterdam met Trust Verhuizingen. Wij zorgen voor een veilige en schadevrije overgang van uw meubels en spullen, zodat u zonder omkijken naar uw nieuwe woning of bedrijfspand verhuist.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Rotterdam

U bespaart op uw verhuizing met ons verhuizer en verhuiswagen-pakket, waarbij u gedurende drie uur professionele verhuishulp krijgt voor slechts 275 euro.

 

  • Goedkoop van of naar Rotterdam verhuizen
  • Bespaar tot 50% op de kosten van uw verhuizing
  • Een verhuizer + verhuiswagen gedurende 3 uur voor € 275,-
  • Ook vele verhuisdiensten, zoals liftverhuur, opslagruimtes en verhuizers per uur

 

Besteed uw gehele verhuizing uit en vraag een vrijblijvende offerte aan met een vaste all-in prijs. Of schakel vrienden en familie in en verhuis goedkoop met de professionele hulp van onze verhuizers. We denken graag met u mee: bel naar 076 700 2037 of vraag direct een gratis offerte aan via onderstaande button.

Gratis offerte opvragen

Prijzen van ons verhuisbedrijf Rotterdam

Door uw verhuizing van of naar Rotterdam uit te besteden voorkomt u stress en ergernis. De prijzen van ons verhuisbedrijf Rotterdam starten al bij 275 euro. Voor dit bedrag heeft u drie uur lang een verhuizer en een verhuiswagen tot uw dienst.

Verhuist u met de hulp van familie en vrienden en wilt u enkel een of meerdere verhuizers inhuren? Kies dan voor de professionele hulp van onze verhuizers met eventueel een verhuislift, -wagen of opslag.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
Tarief verhuislift (4 hoog)
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 100,-
€ 460,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 595,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 37,50,-
Op basis van één verhuizer
€ 75,-
Op basis van twee verhuizers
€ 112,50,-
Op basis van drie verhuizers
Niet van toepassing
€ 100,-
Op basis van twee verhuizers
€ 145,-
Op basis van drie verhuizers

Werkwijze verhuisbedrijf Rotterdam

Uw verhuizing van a tot z laten verzorgen of alleen hulp van verhuizers inhuren: bij ons is het allemaal mogelijk. Voor slechts 275 euro huurt u bijvoorbeeld al een verhuiswagen met professionele verhuizer in Rotterdam in. De verhuizer zal de wagen besturen en u helpen met het sjouwen en verplaatsen van meubels. Bovendien zijn er altijd verhuisdekens en ander beschermend materiaal in de wagens aanwezig en maakt u bij een volledige particuliere en bedrijfsverhuizing gratis gebruik van onze verhuisdozen.

Meer over onze werkwijze

Verhuisdiensten voor Rotterdam

Verhuist u binnenkort naar Rotterdam? Dan kunt u dit zelf doen met de hulp van vrienden en familie of door de gehele verhuizing door ons professionele verhuisbedrijf veilig en goed verzekerd te laten regelen. Trust Verhuizingen neemt uw zorgen graag uit handen met onder andere de volgende diensten.

Particuliere verhuizingen

Als specialist voor particuliere verhuizingen in Rotterdam zorgen wij voor rust en overzicht. We verhuizen u snel naar uw nieuwe woning en u bepaalt zelf wat u uitbesteedt.

Laat uw verhuizing van a tot z regelen en we starten met het zorgvuldig inpakken uw meubels met verhuisdekens en beschermende folie. Vervolgens transporteren we uw inboedel veilig en schadevrij en pakken we uw meubilair ook weer uit in uw nieuwe woning in Rotterdam. Bovendien is uw inboedel altijd goed verzekerd tijdens het transport. Zo garanderen we een snelle en schadevrije verhuizing.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en krijg binnen 24 uur inzicht in de kosten van uw verhuizing. Na ontvangst van uw offerteaanvraag neemt een van onze specialisten contact met u op om een afspraak te maken waarop we de verhuizing komen inventariseren. Na deze inventarisatie krijgt u een definitieve offerte waarin al uw wensen zijn opgenomen. Na akkoord op de definitieve offerte gaan we de verhuizing inplannen en spreken we de verhuisdatum af.

Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen in Rotterdam

Bij zakelijke en bedrijfsverhuizingen in Rotterdam zorgen we ervoor dat werkprocessen zoveel mogelijk doorgaan en dat de overlast voor uw medewerkers tot een minimum wordt beperkt.

Bedrijfsverhuizingen op de juiste manier verzorgen vereist ervaring, duidelijke afspraken en heldere communicatie. Met de jarenlange ervaring van ons verhuisbedrijf in Rotterdam stellen we een doelgericht plan van aanpak op, waarbij we een draaiboek gebruiken om de verhuizing stapsgewijs in te plannen. Pas als u het eens bent met het draaiboek spreken we de gewenste verhuisdatum af. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om met spoed of in het weekend te verhuizen.

Of nu uw kantoor, school of zorginstelling verhuisd moet worden: met onze professionele verhuizers, verhuiswagens, -liften, opslagruimtes en hoogwaardig verhuismateriaal is uw zakelijke verhuizing in de beste handen. Daarnaast hebben we ook veel ervaring met interne of deelverhuizingen, waarbij we bijvoorbeeld bureaus en archiefkasten verhuizen.

Bedrijfsverhuizingen

Een van de best beoordeelde verhuisbedrijven

Een full-service verhuizing, het transporteren van zware meubels of piano’s of een inpakservice in Rotterdam: de keuze is aan u. Honderden tevreden klanten gingen u voor. De positieve ervaringen bewijzen dat we al jaren tot de beste verhuisbedrijven behoren. Op Google worden we bijvoorbeeld beoordeeld met een 4,9/5 en op Sirelo met een 9+. In 2017 heeft Sirelo ons zelfs uitgeroepen tot best beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland.

Verhuisliften en opslag

Bij complete verhuizingen met ons verhuisbedrijf in Rotterdam pakken we de meubels zorgvuldig in, zodat alles veilig en onbeschadigd op de nieuwe locatie aan komt. Om eventuele risico’s te dekken is alles uiteraard altijd goed verzekerd wanneer we gaan verhuizen. Daarnaast maakt u kosteloos gebruik van onze verhuisdozen.

Breid uw verhuizing uit met onze verhuislift bij verhuizingen naar een etage of kies voor onze opslag als uw nieuwe woning of pand nog verbouwd wordt. Neem contact op om uw wensen door te spreken.

Transportdiensten van verhuisbedrijf Rotterdam

Ook als u uw verhuizing van of naar Rotterdam grotendeels zelf uitvoert, biedt Trust Verhuizingen een meerwaarde. Zo kunt u ons voordelig inschakelen voor het inpakken en vervoeren van zware meubelen of bedrijfsgoederen.

Naast transport bij een particuliere of bedrijfsverhuizing zijn onze transportdiensten ook afzonderlijk af te nemen, bijvoorbeeld wanneer u zelf verhuist en enkel een verhuiswagen nodig heeft. Bekijk onderstaande pagina’s voor meer informatie:

Seniorenverhuizingen

Verhuist u binnenkort naar een seniorenwoning of zorginstelling in Rotterdam of begeleidt u de verhuizing van een naaste of bekende? Met de seniorenverhuisdiensten van Trust verzekert u zich van een comfortabele en aangename overgang.

Wij bieden een breed pakket aan verhuis- en inpakdiensten. Van het schoonmaken van de oude woning tot het transport en het aansluiten van meubels en apparatuur: we doen het allemaal. Daarbij staan we altijd klaar voor vragen, omdat we weten hoe ingrijpend een verhuizing kan zijn.

Internationale verhuizingen

Verhuizen doet u niet dagelijks en al helemaal niet naar een ander land. Daarom staan onze experts u bij met praktische raad en daad. Verhuist u bijvoorbeeld van Rotterdam naar het buitenland, dan kunnen we uw internationale verhuizing volledig verzorgen.

Bij een internationale verhuizing begeleiden we het volledige traject voor een scherpe prijs en vragen we de juiste vergunningen voor u aan. Als u langer dan acht maanden in het buitenland verblijft moet u zich bijvoorbeeld al uitschrijven uit de gemeente Rotterdam. Wij zorgen ervoor dat uw spullen ongeschonden en op tijd op de juiste bestemming aankomen.

Neem contact op voor meer informatie of advies.

Verhuizing doorgeven bij de gemeente Rotterdam

Tijdens een verhuizing van of naar Rotterdam komt er veel op u af, waaronder het nodige regelwerk. Bij een verhuizing binnen of naar de gemeente Rotterdam moet u bijvoorbeeld niet vergeten om uw adreswijziging door te geven. Doet u dit te laat, dan bestaat er een kans dat u een boete krijgt.

  • Uw verhuizing doorgeven kan al vanaf vier weken voor de verhuisdatum en maximaal vijf dagen erna. Verhuist u vanuit de Maasstad naar een andere gemeente, dan hoeft u zich enkel daar in te schrijven. De nieuwe gemeente zal u dan automatisch uitschrijven uit de gemeente Rotterdam.
  • Een verhuizing doorgeven kan zowel online als persoonlijk via het stadskantoor. Voor het digitaal doorgeven van een verhuizing heeft u uw DigiD-gegevens nodig. Geeft uw de verhuizing liever persoonlijk op het stadskantoor aan, neem dan een geldig identiteitsbewijs en een kopie van uw koop- of huurcontract mee. Wanneer u gaat samenwonen heeft u ook schriftelijke toestemming van de hoofdbewoner en een kopie van zijn of haar identiteitsbewijs nodig.
  • Binnen vijf werkdagen na uw aangifte ontvangt u een bevestigingsbrief op uw nieuwe adres. De Gemeente Rotterdam – of de gemeente van uw nieuwe woonplaats - stelt daarnaast de diverse instanties en organisaties op de hoogte van uw verhuizing. Voorbeelden hiervan zijn de belastingdienst en uw zorgverzekering. Andere organisaties, zoals tv en internetprovider, de bank en gas-, water- en lichtleverancier moet u zelf op de hoogte brengen. Op de website van de Gemeente Rotterdam vindt u meer informatie.

Goedkoop verhuisbedrijf Rotterdam

Trust Verhuizingen maakt een einde aan zware en tijdrovende verhuizingen. We verhuizen u stressvrij en goedkoop naar Rotterdam, maar ook in de regio, zoals Capelle aan den IJsselSchiedamVlaardingenRidderkerkBarendrechtSliedrecht en Dordrecht.

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.