Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Rotterdam

Trust Verhuizingen helpt u als vertrouwd en goedkoop verhuisbedrijf in Rotterdam met uw complete verhuizing. We zorgen voor een veilige en schadevrije overgang van uw meubels en spullen, zodat u zonder omkijken naar uw nieuwe woning of bedrijfspand in Rotterdam verhuist.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Rotterdam

Met behulp van onze verhuizers in Rotterdam en een grote verhuiswagen verloopt uw verhuizing stressvrij en transporteren we al uw spullen veilig en goed verzekerd naar uw nieuwe locatie.

 • Altijd goedkoop en goed verzekerd verhuizen
 • Bespaar tot wel 50% op de kosten van uw verhuizing in Rotterdam
 • Een verhuizer + verhuiswagen gedurende 3 uur voor slechts € 275,-
 • Ook vele verhuisdiensten, zoals liftverhuur, opslagruimtes en verhuizers per uur

Besteed uw gehele verhuizing in Rotterdam uit en vraag een vrijblijvende offerte aan met een vaste all-in prijs. Of schakel vrienden en familie in en verhuis goedkoop met de professionele hulp van onze verhuizers. We denken graag met u mee: bel naar 076 700 2037 of vraag direct een gratis offerte aan via onderstaande button.

Gratis offerte opvragen

Prijzen van ons verhuisbedrijf Rotterdam

Door uw verhuizing van of naar de gemeente Rotterdam uit te besteden, voorkomt u stress en ergernis. De prijzen van ons verhuisbedrijf in Rotterdam starten al bij € 275,-. Voor dit bedrag heeft u drie uur lang een sterke verhuizer en een grote verhuiswagen tot uw dienst. Uiteraard kunt u ook meerdere verhuizers inschakelen. Verhuist u met de hulp van familie en vrienden? Dan heeft u mogelijk maar één verhuizer nodig. Indien gewenst huurt u bij ons ook een verhuislift, verhuiswagen of opslag.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 525,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 625,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 125,-
Op basis van twee verhuizers
€ 160,-
Op basis van drie verhuizers

Verhuisbedrijf Rotterdam werkwijze en verhuismaterialen

Uw verhuizing in Rotterdam van a tot z laten verzorgen of alleen hulp van verhuizers inhuren: bij ons is het allemaal mogelijk. Voor slechts € 275,- huurt u bijvoorbeeld al een verhuiswagen met een professionele verhuizers in Rotterdam in. De verhuizer bestuurt de wagen en helpt u met het sjouwen en verplaatsen van meubels. Bovendien zijn er altijd verhuisdekens en andere beschermende materialen in de wagens aanwezig en maakt u bij een volledige particuliere of bedrijfsverhuizing gratis gebruik van onze verhuisdozen.

werkwijze

Verhuizers Rotterdam: onze verhuisdiensten

Verhuist u binnenkort naar Rotterdam? Dan kunt u dit zelf doen met de hulp van vrienden en familie, maar u kunt ook de gehele verhuizing door ons professionele verhuisbedrijf in Rotterdam veilig en goed verzekerd laten regelen. Trust Verhuizingen neemt uw zorgen graag uit handen met onder andere de volgende diensten:

 • Particuliere verhuizing Rotterdam
 • Zakelijk verhuizen Rotterdam
 • Interne verhuizing of deelverhuizing
 • Internationale verhuizingen
 • Seniorenverhuizingen Rotterdam
 • Opslag en verhuislift in Rotterdam

Particuliere verhuizing Rotterdam

Als specialist voor particuliere verhuizingen in Rotterdam zorgen wij voor rust en overzicht. We verhuizen u snel naar uw nieuwe woning en u bepaalt zelf wat u uitbesteedt. Laat uw verhuizing in Rotterdam van a tot z regelen door de ervaren en professionele verhuizers van Trust verhuizingen en we starten met het zorgvuldig inpakken uw meubels met verhuisdekens en beschermende folie.

Vervolgens transporteren we uw inboedel veilig en schadevrij en pakken we uw meubilair ook weer uit in uw nieuwe woning in Rotterdam. Bovendien is uw inboedel altijd goed verzekerd tijdens het transport. Zo garanderen we een snelle en schadevrije verhuizing.

Particuliere verhuizingen

Zakelijk verhuizen Rotterdam

Of nu uw kantoor, school of zorginstelling verhuisd moet worden: met onze professionele verhuizers, verhuiswagens, -liften, opslagruimtes en hoogwaardig verhuismateriaal is uw zakelijke verhuizing in de beste handen. We zorgen ervoor dat de werkprocessen zoveel mogelijk door kunnen gaan en dat de overlast voor uw medewerkers tot een minimum wordt beperkt.

Bedrijfsverhuizingen op de juiste manier verzorgen vereist ervaring, duidelijke afspraken en heldere communicatie. Met de jarenlange ervaring van ons verhuisbedrijf in Rotterdam stellen we een doelgericht plan van aanpak op, waarbij we een draaiboek gebruiken om de verhuizing stapsgewijs in te plannen. Pas als u het eens bent met het draaiboek spreken we de gewenste verhuisdatum af. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om met spoed of in het weekend te verhuizen. Neem contact met ons om de opties te bespreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bedrijfsverhuizingen

Interne verhuizing of deelverhuizing

Bij verhuisbedrijf Trust Verhuizingen hebben we ook veel ervaring met interne of deelverhuizingen, waarbij we bijvoorbeeld bureaus en archiefkasten verhuizen. U huurt onze verhuizers in Rotterdam al tegen een laag uurtarief in.

Internationale verhuizingen

Verhuizen doet u niet dagelijks en al helemaal niet naar een ander land. Daarom staan onze experts u bij met praktische raad en daad. Verhuist u bijvoorbeeld van Rotterdam naar het buitenland, dan kunnen we uw internationale verhuizing volledig verzorgen.

Bij een internationale verhuizing begeleiden we het volledige traject voor een scherpe prijs en vragen we de juiste vergunningen voor u aan. Als u langer dan acht maanden in het buitenland verblijft moet u zich bijvoorbeeld al uitschrijven uit de gemeente Rotterdam. Wij zorgen ervoor dat uw spullen ongeschonden en op tijd op de juiste bestemming aankomen.

Neem contact op

Seniorenverhuizingen Rotterdam

Verhuist u binnenkort naar een seniorenwoning of zorginstelling in Rotterdam of begeleidt u de verhuizing van een naaste of bekende? Met de seniorenverhuisdiensten van Trust verzekert u zich van een comfortabele en aangename overgang.

We bieden een breed pakket aan verhuis- en inpakdiensten. Van het schoonmaken van de oude woning tot het transport en het aansluiten van meubels en apparatuur: we doen het allemaal. Daarbij staan we altijd klaar voor vragen, omdat we weten hoe ingrijpend een verhuizing kan zijn.

 • Cleanman Service: meubels op de juiste plek neerzetten en uw woning schoonmaken.
 • Seniorenservice: meubels monteren en alle andere klussen in en om uw nieuwe woning.

Verhuistransport

Kunt u niet zelf al uw zware meubelen sjouwen? Bij Trust Verhuizingen verzorgen we het volledige verhuistransport. U huurt bij ons snel een sterke verhuizer in samen met een grote verhuiswagen om alle spullen veilig en goed verzekerd naar uw nieuwe pand vervoeren.

Verhuistransport

Opslag en verhuislift van verhuisbedrijf Rotterdam

Bij complete verhuizingen met ons verhuisbedrijf in Rotterdam pakken we de meubels zorgvuldig in, zodat alles veilig en onbeschadigd op de nieuwe locatie aan komt. Om eventuele risico’s te dekken is alles uiteraard altijd goed verzekerd wanneer we gaan verhuizen. Daarnaast maakt u kosteloos gebruik van onze verhuisdozen.

Breid uw verhuizing uit met onze verhuislift bij verhuizingen in Rotterdam naar een etage of kies voor onze opslag als uw nieuwe woning of pand nog verbouwd wordt. Neem contact op om uw wensen door te spreken.

Gespecialiseerde transportdiensten van verhuisbedrijf Rotterdam

Ook als u uw verhuizing van of naar Rotterdam grotendeels zelf uitvoert, biedt Trust Verhuizingen een meerwaarde. Zo schakelt u ons voordelig in voor het inpakken en vervoeren van zware meubelen of bedrijfsgoederen.

Naast transport bij een particuliere of bedrijfsverhuizing zijn onze transportdiensten ook afzonderlijk af te nemen, bijvoorbeeld wanneer u zelf verhuist en enkel een verhuiswagen nodig heeft. Bekijk onderstaande pagina’s voor meer informatie:

Verhuizing doorgeven bij de gemeente Rotterdam

Tijdens een verhuizing van of naar Rotterdam komt er veel op u af, waaronder het nodige regelwerk. Het is bijvoorbeeld belangrijk om uw adreswijziging op tijd door te geven. Doet u dit te laat, dan bestaat er een kans dat u een boete krijgt.

 • Uw verhuizing doorgeven kan al vanaf vier weken voor de verhuisdatum en maximaal vijf dagen erna. Verhuist u vanuit de Maasstad naar een andere gemeente, dan hoeft u zich enkel daar in te schrijven. De nieuwe gemeente schrijft u dan automatisch uit bij de gemeente Rotterdam.
 • Voor het digitaal doorgeven van een verhuizing heeft u uw DigiD-gegevens nodig. Geeft u de verhuizing liever persoonlijk op het stadskantoor aan? Neem dan een geldig ID-bewijs en een kopie van uw koop- of huurcontract mee. Wanneer u gaat samenwonen heeft u ook schriftelijke toestemming van de hoofdbewoner en een kopie van zijn of haar ID-bewijs nodig.
 • U ontvangt binnen 5 werkdagen na uw aangifte een bevestigingsbrief op uw nieuwe adres. De gemeente Rotterdam of de gemeente van uw nieuwe woonplaats stelt ook diverse instanties op de hoogte van uw verhuizing. Sommige organisaties, zoals uw tv- en internetprovider, de bank en gas-, water- en lichtleverancier moet u zelf op de hoogte brengen. Op de website van de Gemeente Rotterdam vindt u meer informatie.
Verhuisbedrijf Rotterdam

Een van de best beoordeelde verhuisbedrijven in Nederland

Een full-service verhuizing, het transporteren van zware meubels of piano’s of een inpakservice in Rotterdam: de keuze is aan u. Honderden tevreden klanten gingen u voor. De positieve ervaringen bewijzen dat we al jaren tot de beste verhuisbedrijven behoren. Op Google worden we bijvoorbeeld beoordeeld met een 4,9/5 en op Sirelo met een 9+. In 2017 heeft Sirelo ons zelfs uitgeroepen tot best beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland.

Neem contact op met verhuisbedrijf Rotterdam Trust Verhuizingen

Trust Verhuizingen maakt een einde aan zware en tijdrovende verhuizingen. We verhuizen u stressvrij en goedkoop van en naar Rotterdam. Neem contact met ons op via 076 700 2037 of info@trustverhuizingen.nl.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen om binnen 24 uur inzicht te krijgen in de kosten van uw verhuizing naar, van of binnen Rotterdam. Na ontvangst van uw offerteaanvraag neemt een van onze specialisten contact met u op om een afspraak te maken waarop we de verhuizing komen inventariseren. Na deze inventarisatie krijgt u een definitieve offerte waarin al uw wensen zijn opgenomen. Na akkoord op de definitieve offerte plannen we de verhuizing in en spreken we de verhuisdatum af.

Vraag een offerte aan

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.