Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op jouw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Chaam

Laat u volledig naar of vanuit Chaam verhuizen met het professionele verhuisbedrijf Trust Verhuizingen voor een veilige en schadevrije verhuizing.

Bespaar 50%
op jouw verhuizing

Verhuizing Chaam

Wij hebben jarenlange ervaring met het regelen van particuliere en bedrijfsverhuizingen in de regio Breda, waaronder in Chaam. Bij ons verhuist u al vanaf € 275,-, waarbij u drie uur lang geholpen wordt door een verhuizer met verhuiswagen.

  • Complete particuliere en bedrijfsverhuizingen vanaf € 275,-
  • Veilig, zorgvuldig en goed verzekerd verhuizen
  • Verhuisliften, -wagens en -krachten te huur

Vraag een vrijblijvende offerte aan en binnen 24 uur heeft u inzicht in de kosten van uw verhuizing. Vervolgens maken we een afspraak, waarna we bij u thuis langskomen om de verhuizing te inventariseren. Direct contact met ons opnemen doet u via telefoonnummer 076 700 2037.

Gratis offerte opvragen

Onze tarieven

Een complete verhuizing voor particulieren of bedrijven regelen wij al vanaf € 275,-, waarbij een van onze verhuiskrachten u drie uur lang helpt met het inladen van meubels en spullen, de verhuiswagen naar uw nieuwe woning of pand rijdt en uw spullen en inboedel uitlaadt. Neem contact op voor meer informatie of bekijk onderstaande tabel voor een overzicht van alle tarieven.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 460,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 595,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers

Onze werkwijze

Wanneer u met ons verhuist, zult u merken dat kwaliteit, zorgvuldigheid en eerlijkheid centraal staan. Nadat we een offerteaanvraag ontvangen hebben, nemen we contact op om een afspraak te maken. Tijdens die afspraak komen we thuis bij u langs om de verhuizing in kaart te brengen, waaronder de te verhuizen spullen en meubels. Vervolgens ontvangt u een definitieve offerte met kostenindicatie. We denken hier graag met u in mee, waarbij we bijvoorbeeld een all-in prijs berekenen.

Na akkoord op de definitieve offerte spreken we de verhuisdatum af. We verhuizen u op het afgesproken tijdstip en we zorgen voor een veilige, zorgvuldige en schadevrije verhuizing. Eventueel kunt u kiezen voor onze aanvullende verhuisdiensten, waarbij we u helpen met de montage van apparatuur, het installeren van de meubels en het bezemschoon opleveren van uw oude woning.

Bekijk onze werkwijze

Verhuisdiensten

In de afgelopen jaren hebben we ons dienstenpakket uitgebreid om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Naast particuliere, bedrijfs- en interne verhuizingen bieden wij nu ook:

Trust Verhuizingen is een van de best beoordeelde verhuisbedrijven van Breda en uitgegroeid tot een bekend gezicht in de regio, waaronder in Baarle-Nassau en Gilze en Rijen.

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.