Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Barendrecht

Laat uw inboedel veilig en schadevrij van of naar Barendrecht verhuizen door Trust Verhuizingen.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Barendrecht

Trust Verhuizingen heeft jarenlange ervaring met het verhuizen van complete inboedels van particulieren en bedrijven. Bij elke verhuizing pakken we uw meubels en spullen zorgvuldig in en tijdens het transport zijn al uw spullen goed verzekerd voor een onbezorgde verhuizing. Een complete verhuizing regelen we al vanaf € 275,-, waarbij u drie uur lang geholpen wordt door een professionele verhuizer met een verhuiswagen.

  • Bespaar tot 50% op uw verhuiskosten
  • Complete particuliere en bedrijfsverhuizingen vanaf € 275,-
  • Goedkoop van en naar Barendrecht verhuizen
  • Ook verhuur van verhuisliften, -wagens en opslagruimtes

Bespaar tot 50% op de kosten van uw verhuizing en vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. Neem contact op via telefoonnummer 076 – 700 2037 als u vragen heeft of meer informatie wilt.

Gratis offerte opvragen

Verhuistarieven

Kies voor een goedkope verhuizing en verhuis met een verhuizer en een verhuiswagen. Voor € 275,- wordt u drie uur lang geholpen bij het inladen, transporteren en uitladen van uw meubels en spullen. Heeft u een grote inboedel die verhuisd moet worden? Breid uw verhuizing dan uit met meerdere verhuizers of met een verhuislift om uw spullen naar een andere etage te verhuizen.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw verhuizing geheel naar wens samen te stellen. Neem contact op voor meer informatie.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 525,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 625,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 125,-
Op basis van twee verhuizers
€ 160,-
Op basis van drie verhuizers

Onze verhuisdiensten

Bij Trust Verhuizingen kunt u terecht voor een breed scala aan verhuisdiensten, zowel particulieren en bedrijven als kantoren en instellingen. We werken met een gemotiveerd team van 16 gedreven verhuizers en 6 volledig uitgeruste verhuiswagens om u veilig en schadevrij te verhuizen. Voorkom stress en stel uw verhuizing geheel naar wens samen met onze verhuisdiensten:

Particuliere verhuizing

Door uw meubels en spullen door Trust Verhuizingen te laten verhuizen voorkomt u stress en bespaart u tijd. We verhuizen u snel, efficiënt en schadevrij naar uw nieuwe woning of appartement in Barendrecht. 

Na uw offerteaanvraag maken we een afspraak waarop onze specialist bij u langskomt om de verhuizing te inventariseren. U geeft aan welke inboedel we moeten verhuizen en welke meubels en spullen een speciale behandeling nodig hebben. We adviseren u over alles wat bij de verhuizing komt kijken en u maakt gratis gebruik van onze verhuisdozen en inpakmaterialen. Dankzij een doelgerichte planning en een uitstekende verzekering komt uw inboedel snel en schadevrij aan bij uw nieuwe woning.

Ik wil verhuizen

Bedrijfsverhuizing

Verhuizingen van bedrijven pakken we op een andere manier aan, omdat de omvang doorgaans groter is. Bij bedrijfsverhuizingen beperken we de overlast voor alle betrokkenen tot een minimum, zodat de werkzaamheden zo min mogelijk stil liggen.

Trust Verhuizingen is specialist in het verhuizen van bedrijven, kantoren en scholen. Voorafgaand aan de verhuizing komen we de te verhuizen inboedel inventariseren. Op basis hiervan stellen we een uitgebreid draaiboek op. Dat werken we uit in een realistisch verhuisplan, zodat de verhuisdag snel en vlekkeloos verloopt. Met de jarenlange ervaring van onze professionele verhuizers garanderen we een zorgeloze verhuizing.

Ik wil een bedrijfsverhuizing

Opslagruimte huren

Verhuist u niet direct naar uw definitieve woning of bedrijfspand en heeft u een tijdelijke opslag nodig voor uw inboedel? Breid uw verhuizing dan uit met een van onze beveiligde opslagruimtes. We beschikken over grote en kleine ruimtes die vochtvrij en verwarmd zijn. De opslag is met camera’s en alarmsystemen bewaakt, waardoor u ook uw kostbare spullen veilig en vochtvrij opslaat. De opslagruimtes zijn te huur vanaf € 79,- per maand.

Ik heb tijdelijke opslag nodig

Verhuistransport

Om speciale goederen, zoals een piano, vleugel, kunst of zware meubels veilig te vervoeren is onze verhuisdienst in te schakelen. Een van onze verhuizers zal de verhuiswagen besturen en de te vervoeren spullen zorgvuldig inpakken met verhuisdekens en beschermende folie. Zo zorgen we voor een snel en schadevrije transport. Verhuistransport schakelt u vanaf € 275,- in, waarbij we u drie uur lang helpen bij het verhuizen.

Ik heb verhuistransport nodig

Verhuisliften

Breid uw verhuizing uit met een verhuislift om uw inboedel eenvoudig naar een andere verdieping te verhuizen. Bij onze verhuisliften komt altijd een verhuizer mee voor de bediening. Zo bent u zeker van een snelle en schadevrije verhuizing. De liften reiken tot 25 meter hoog, circa 10 verdiepingen en zijn te huur vanaf € 99,- per uur. Dat is inclusief een verhuizer voor de bediening.

Ik heb een verhuislift nodig

Seniorenverhuizing

Verhuizen op latere leeftijd is ingrijpend. De verhuizers van Trust Verhuizingen nemen daarom graag het gehele traject uit handen. Van inpakhulp tot het bezemschoon opleveren van uw oude woning en van het (de)monteren van meubels tot het aansluiten van huishoudelijke apparatuur in de nieuwe woning.

Inpakdiensten >>

Cleanman service

Verhuizing doorgeven aan de Gemeente Barendrecht

Een verhuizing naar of binnen Barendrecht moet u doorgeven aan de gemeente. Dit kan vanaf 4 weken voor de verhuizing tot uiterlijk 5 dagen erna, zowel online (met DigiD) als tijdens een bezoek aan het stadskantoor. Doet u na de verhuizing aangifte, dan is de dag waarop u uw verhuizing doorgeeft de datum van de adreswijziging.

Binnen 5 werkdagen verwerkt de gemeente uw adreswijziging en ontvangt u een bevestigingsbrief op het nieuwe adres. Het doorgeven van een verhuizing is gratis.

Verhuist u vanuit Barendrecht naar een andere gemeente, dan kunt u uzelf daar inschrijven. De nieuwe gemeente schrijft u uit in Barendrecht en zorgt voor de administratieve afhandeling.

Emigreert u van Barendrecht naar het buitenland, geef dit dan uiterlijk 5 dagen voor uw vertrek door aan de gemeente. Voor emigratie gelden andere regels. Deze vindt u op de website van de gemeente.

Verhuizen naar Barendrecht en omgeving

Bespaar tijd en energie en laat uw inboedel verhuizen door Trust Verhuizingen. We verhuizen u snel en zorgeloos naar uw nieuwe woning of kantoorpand. Niet alleen van of naar Barendrecht, maar ook naar omliggende steden zoals RotterdamVlaardingenRidderkerkCapelle aan den IJsselZwijndrecht en Dordrecht.

Neem contact op

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.