Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Schiedam

Laat uw inboedel schadevrij en voordelig verhuizen van of naar Schiedam met Trust Verhuizingen.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Schiedam

Trust Verhuizingen verzorgt al jarenlang de verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Een complete verhuizing regelen we al vanaf 275 euro, waarbij u drie uur lang geholpen wordt door een verhuizer met verhuiswagen.

  •   Particuliere en bedrijfsverhuizingen in Schiedam
  •   Complete verhuizingen vanaf € 275,-
  •   Inboedel altijd verzekerd tijdens transport
  •   Ook verhuur van verhuisliften, -wagens en opslagruimtes

Vraag een gratis offerte aan via onderstaande button en krijg binnen 24 uur inzicht in de kosten van uw verhuizing. Heeft u vragen of wilt u direct de mogelijkheden doornemen met een van onze verhuisspecialisten? Bel dan naar 076 700 2037.

Gratis offerte opvragen

Kosten en tarieven

Bespaar tot 50% op de kosten en kies voor een goedkope verhuizing met Trust Verhuizingen. De prijzen van onze complete verhuizingen starten vanaf 275 euro. Uiteraard is het ook mogelijk om uw verhuizing geheel naar wens samen te stellen. Neem gerust contact op, we denken graag met u mee.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 460,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 595,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 75,-
Op basis van twee verhuizers
€ 112,50
Op basis van drie verhuizers
€ 100,-
Op basis van twee verhuizers
€ 145,-
Op basis van drie verhuizers

Onze werkwijze

Kiezen voor een verhuizing met Trust Verhuizingen betekent een veilige, schadevrije overgang naar uw nieuwe woning of bedrijfspand. We zijn zeven dagen per week bereikbaar en dragen de hoogste zorg voor uw verhuizing, waarbij onze kernwaarden altijd centraal staan: kwaliteit, zorgvuldigheid en eerlijkheid.

Na uw offerteaanvraag nemen we contact op om een afspraak te maken, waarop een van onze specialisten bij u langskomt om de verhuizing te inventariseren. Op basis van dit bezoek werken we een definitieve offerte uit. Na uw akkoord op deze offerte plannen we de verhuizing zorgvuldig in en op de verhuisdag is een zorgeloze overgang natuurlijk het belangrijkst. We doen alles volgens afspraak en streven altijd naar de hoogste kwaliteit, ook als dat betekent dat we een uurtje langer moeten werken.

Meer over onze werkwijze

Verhuisdiensten

We bieden talloze verhuisdiensten aan in de regio Schiedam, zowel voor particulieren als voor zakelijke opdrachtgevers. Dit is een greep uit ons aanbod:

Particuliere verhuizing

Verhuist u binnenkort naar een nieuw koop- of huurhuis in Schiedam of omgeving? Schakel dan Trust Verhuizingen in voor een vlekkeloze overgang. Of het nou gaat om een all-in verhuizing inclusief inpakhulp, eenvoudig transport of het vervoer van de piano: wij staan voor u klaar. U verhuist al compleet verzorgd vanaf 275 euro.

Ik wil verhuizen

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk verhuizen is een vak apart. Bij een verhuizing naar een bedrijfspand, winkel, zorg- of onderwijsinstelling is de planning essentieel. Wij zorgen ervoor dat de overgang volgens afspraak verloopt en de gevolgen voor medewerkers en bedrijfsprocessen minimaal zijn. Zo kan iedereen op de nieuwe locatie direct weer aan het werk.

Ik wil een bedrijfsverhuizing

Transportvervoer

Zonder de juiste hulpmiddelen is het vervoer van meubelen, elektronica en witgoed een enorme opgave. Denk bijvoorbeeld aan het verslepen van een zware wasmachine vanaf de zolder. Wij nemen deze zware klus graag voor u uit handen en zorgen voor het transport. Desgewenst zetten we een verhuislift in om de spullen op de juiste verdieping te krijgen.

Ik heb verhuistransport nodig

Gratis verhuismateriaal

Als u uw complete verhuizing laat regelen door Trust Verhuizingen, dan maakt u gratis gebruik van onze verhuismaterialen, zoals verhuisdozen, verhuisdekens en beschermende folie. Wilt u spullen tijdelijk elders onderbrengen, dan kan dit tegen scherpe tarieven in onze opslagruimtes. En de verhuisdozen, die halen we na de verhuizing gratis weer bij u op.

Verhuismateriaal

Seniorenverhuizing

Met name voor senioren zijn verhuizingen erg ingrijpend. Wellicht bent u fysiek niet in staat om spullen te sjouwen of heeft u onvoldoende hulp om te verhuizen. In dat soort gevallen helpen wij met onze uitgebreide verhuis- en inpakdiensten, vaste prijzen en een uitstekende bereikbaarheid. Van het inpakken van uw boedel tot en met het (de)monteren van meubels: we doen het allemaal.

Overige verhuizingen

Ook als het gaat om een interne verhuizing, waarbij bureaus, werkbanken of archiefkasten verhuisd moeten worden steken onze verhuizers graag de handen uit de mouwen. Daarnaast helpen we u ook met alle plezier bij internationale verhuizingen. Zo bespaart u tijd, geld en moeite. We plannen de verhuizing tot in de puntjes en we regelen de juiste vergunningen.

Ik wil een interne verhuizing

Verhuizing doorgeven aan de Gemeente Schiedam

Een verhuizing naar of binnen Schiedam moet tijdig doorgegeven worden aan de gemeente. Dit kan tot uiterlijk 5 dagen na uw verhuisdatum, dus wacht hier niet te lang mee. Als u uw verhuizing te laat doorgeeft, dan zijn er gevolgen aan verbonden. Uw verhuizing doorgeven is zowel online (met DigiD) mogelijk, als fysiek bij het gemeentehuis.

Om aangifte van de verhuizing te doen, moet u een aantal documenten invullen en meenemen of opsturen. Op de website van de gemeente Schiedam staat een duidelijk overzicht.

Uitschrijven bij de gemeente Schiedam is niet nodig als u naar een andere gemeente verhuist. De nieuwe gemeente zal u uitschrijven in Schiedam, nadat ze uw inschrijving ontvangen hebben.

U kunt zich inschrijven bij de gemeente als u 16 jaar of ouder bent of ouder/voogd van een inwonend kind. Als echtgenoot of geregistreerd partner het nieuwe adres doorgeven is ook mogelijk. Inschrijven is gratis.

Op de website van de gemeente Schiedam vindt u meer informatie en kunt u direct uw verhuizing doorgeven door in te loggen met uw DigiD.

Werkgebied

Verhuizen is doorgaans een tijdrovende en intensieve periode. Laat u ontzorgen en kies voor onze verhuishulp of juist voor een complete verhuizing. We verhuizen ook in de omgeving van Schiedam, zoals RotterdamVlaardingen en Dordrecht.

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.