Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Veldhoven

Laat u voordelig van of naar Veldhoven verhuizen door Trust Verhuizingen.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Veldhoven

Trust Verhuizingen pakt uw inboedel zorgvuldig in en zorgt voor een veilige en schadevrije overgang. Bovendien zijn uw spullen altijd goed verzekerd tijdens het transport. Een complete particuliere of bedrijfsverhuizing verzorgen wij al vanaf 275 euro.

  • Een complete verhuizing vanaf € 275,-
  • Particuliere en bedrijfsverhuizingen in Veldhoven
  • Ook interne verhuizingen en verhuur van verhuiswagens en -liften

Verhuis nu voordelig en snel van of naar Veldhoven en bespaar tot wel 50% op de kosten. Vraag een gratis verhuisofferte aan of bel direct naar 076 – 700 2037 om uw wensen door te spreken.

Gratis offerte opvragen

Tarieven van ons verhuisbedrijf

Bij Trust Verhuizingen verhuist u vakkundig, voordelig én stressvrij van of naar Veldhoven. Zakelijke en particuliere verhuizingen vanaf 275 euro. Hierbij staan een verhuizer en een verhuiswagen drie uur lang tot uw dienst. Bekijk alle prijzen in onderstaande tabel of neem contact op voor een offerte op maat.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 525,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 625,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 125,-
Op basis van twee verhuizers
€ 160,-
Op basis van drie verhuizers

Onze werkwijze

Professioneel verhuizen is een vak en bij Trust Verhuizingen verstaan we dat. We staan voor kwaliteit, zorgvuldigheid en transparantie. Met ruim tien jaar ervaring in het van a tot z verzorgen van verhuizingen in heel Noord-Brabant, kunnen we elke particulier en elk bedrijf van dienst zijn. Naast complete verhuizingen is het bij ons ook mogelijk om verhuiskrachten, verhuiswagens en verhuisliften per uur in te huren. Ook verzorgen we transport, een piano verhuizing, een in- en uitpakservice of hulp bij de (de)montage van meubels. De honderden beoordelingen van vele tevreden klanten op diverse platformen bewijzen dat we onze drie pijlers elke dag waar maken.

Op onze website vraagt u een vrijblijvende offerte aan en binnen 24 uur heeft u inzicht in de kosten van uw verhuizing met een offerte op maat. 

Meer over onze werkwijze

Verhuisdiensten

Het dienstenpakket van Trust Verhuizingen bestaat uit een breed aantal werkzaamheden waarmee u uw eigen verhuizing regelt of zelfs geheel ontzorgd wordt. Naast complete verhuizingen bieden wij namelijk ook verhuisliften, -dozen en -wagens en opslagruimtes te huur aan. Hieronder leest u meer over een aantal van onze diensten.

Particuliere verhuizing

Verhuist u binnenkort van of naar Veldhoven en betrekt u een nieuw koophuis, huurhuis of appartement? We helpen u graag bij een vlekkeloze overgang.

Professioneel verhuizen begint bij een goede planning, daarom inventariseren we vooraf uitgebreid uw wensen en inboedel. Vervolgens bepaalt u wat u uitbesteedt en wat u zelf doet. De complete verhuizing laten verzorgen, alleen een verhuiswagen of verhuislift huren, inpakhulp, meubels laten (de)monteren of uitsluitend transport? Wij garanderen dat de verhuizing veilig, vakkundig en schadevrij verloopt.

Ik wil verhuizen

Bedrijfsverhuizing

Een zakelijke verhuizing van of naar Veldhoven is een complexe aangelegenheid. Het werk moet zo veel mogelijk doorgaan terwijl de inboedel en andere spullen verplaatst worden. Dit vereist een grondige voorbereiding en de hulp van een ervaren verhuizer. Met Trust Verhuizingen bent u daarvan verzekerd.

De verhuizers van Trust zijn snel, professioneel en doelgericht. Bovendien hebben ze jarenlange ervaring met bedrijfs- en kantoorverhuizingen, waardoor de overgang snel en soepel verloopt. U voorkomt stress en uw medewerkers kunnen snel weer aan het werk.

Ik wil een bedrijfsverhuizing

Seniorenverhuizing

Verhuizen op latere leeftijd is extra ingrijpend. U kunt fysiek minder aan en wellicht piekert u over alles wat er nog moet gebeuren. Trust Verhuizingen neemt u alle zorgen uit handen. We begeleiden u rustig en vakkundig bij het hele proces. Ook staan we u desgewenst bij met inpakhulp, het ophangen van verlichting en het opleveren van de oude woning.

Daarnaast helpen we ook graag bij interne verhuizingen, bijvoorbeeld bij het verplaatsen van bureaus, werkbanken, archiefkasten en ander zwaar meubilair.

Ik wil een interne verhuizing

Verhuismaterialen en meer

Met de juiste spullen verhuist u een stuk comfortabeler. Bij Trust Verhuizingen gebruiken we uitsluitend hoogwaardige verhuismaterialen, zoals verhuisdozen, beschermende folie, transportwagens en verhuisliften. Zo zorgen we ervoor dat kostbare spullen onbeschadigd blijven. Als klant maakt u gratis gebruik van onze verhuisdozen en folie en de dozen halen we na de verhuizing kosteloos weer bij u op.

Bekijk alle diensten

Verhuizing naar Veldhoven: hier moet u op letten

Verhuist u binnen Veldhoven, of verhuist u vanuit een andere Nederlandse gemeente naar Veldhoven? Geef dit dan bijtijds door aan de gemeente. Dit kan zowel online als bij het gemeentehuis.

U kunt de verhuizing van of naar Veldhoven doorgeven als u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U bent 16 jaar of ouder
  • U geeft als ouder of voogd de verhuizing door voor een inwonend kind
  • U geeft als echtgenoot of geregistreerd partner de verhuizing naar hetzelfde adres door
  • U bent een gemachtigde of voogd

Verhuist u vanuit Veldhoven naar een nieuwe gemeente? Dan kunt u daar aangifte doen. Zij schrijven u uit op het oude adres.

Verhuist uw bedrijf? Dan heeft dit gevolgen voor de aanslag gemeentebelastingen. Geef daarom uw zakelijke verhuizing door via e-mail: gemeente@veldhoven.nl.

Verhuizen in de omgeving van Veldhoven

Verhuist u van Veldhoven naar een plaats in de omgeving, zoals EindhovenBest of Helmond? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen of om een offerte op maat aan te vragen. Ook bij verhuizingen van en naar deze plaatsen zijn we u graag van dienst.

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.