Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op jouw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Uden

Laat uzelf veilig en schadevrij verhuizen van of naar Uden met Trust Verhuizingen.

Bespaar 50%
op jouw verhuizing

Verhuizing Uden

Trust Verhuizingen heeft jarenlange ervaring in het verhuizen van complete inboedels voor particulieren en gehele kantoren voor bedrijven. Vanaf 275 euro verhuist u met de hulp van een professionele verhuizer inclusief verhuiswagen.

  • Complete verhuizing voor particulieren en bedrijven vanaf € 275,-
  • Inboedel en spullen altijd verzekerd tijdens het transport
  • Ook verhuisliften, -wagens en verhuizers te huur

Vraag een vrijblijvende offerte aan en binnen 24 uur heeft u inzicht in de kosten van uw verhuizing. Heeft u vragen of wilt u uw wensen direct doorspreken met een specialist? Neem dan contact op door te bellen naar 076 700 2037.

Gratis offerte opvragen

Onze tarieven

Verhuis goedkoop en huur een verhuiswagen, een lift of de hulp van onze verhuizers in of kies voor een complete verhuizing. Voor € 275,- regelen wij al uw complete verhuizing, waarbij u drie uur lang wordt geholpen door een verhuizer met verhuiswagen.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 460,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 595,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers

Werkwijze en aanpak

De filosofie van ons verhuisbedrijf staat centraal in onze werkwijze: kwaliteit, zorgvuldigheid en eerlijkheid. Dit komt terug in onze dagelijkse aanpak, waarbij we op basis van uw offerteaanvraag een afspraak maken om thuis bij u langs te komen voor de inventarisatie. Op basis hiervan ontvangt u een definitieve offerte. Na uw akkoord op de definitieve offerte maken we een afspraak voor een verhuisdatum, waarbij we de hoogst mogelijke zorg dragen om uw inboedel zorgvuldig en schadevrij te verhuizen.

Meer over onze werkwijze

Particuliere verhuizing

Laat u ontzorgen met een particuliere verhuizing geregeld door Trust Verhuizingen. Wij pakken uw meubels en spullen zorgvuldig in met verhuisdekens en beschermende folie, rijden de verhuiswagen naar uw nieuwe woning en pakken alles voorzichtig weer uit. Tijdens het transport zijn al uw eigendommen goed verzekerd, waarmee we garanderen dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Neem contact op om uw verhuizing naar wens samen te stellen of bekijk onderstaande pagina.

Ik wil verhuizen

Bedrijfsverhuizing

Bij alle bedrijfsverhuizingen die wij uit handen nemen komen we de te verhuizen meubels en spullen vooraf inventariseren en nemen we uw wensen door. Op basis van dit overleg stellen we een gedetailleerd draaiboek op, zodat alles op rolletjes verloopt op de verhuisdag. Ons doel hierbij is om alles zo snel mogelijk schadevrij naar de nieuwe locatie te verhuizen, zodat werknemers minimale hinder ondervinden en de werkzaamheden zo veel mogelijk doorgang kunnen vinden, ook bij interne verhuizingen.

Bedrijfsverhuizingen

Verhuislift en -wagen

Wij bieden verhuisliften, -wagens en verhuizers te huur aan voor mensen die zelf hun eigen verhuizing doen, bijvoorbeeld met hulp van familie en vrienden. Met een verhuiswagen om uw meubels te vervoeren of een lift om uw inboedel eenvoudig naar een hogere etage te verplaatsen, wordt de verhuizing toch een stuk gemakkelijker.

Ik wil een verhuislift

Opslagruimte huren

Om complete inboedels of slechts wat spullen op te slaan tijdens een verhuizing bieden wij opslagruimtes. Ideaal wanneer uw nieuwe woning bijvoorbeeld nog in aanbouw is of als een bedrijfspand gerenoveerd wordt. De huurprijzen starten vanaf € 75,- per maand en de huur is maandelijks opzegbaar.

Ik heb opslag nodig

Overige diensten

Om onze klanten van begin tot eind te ontzorgen bieden we ook een inpakdienst en inpakmaterialen en verhuisdozen. Particuliere en bedrijfsverhuizers maken gratis gebruik van onze verhuisdekens en -dozen. Daarnaast bestaat ons dienstenpakket uit een transportdienstpianoverhuizingen en de Cleanmanservice.

Werkgebied

Naast verhuizingen van en naar Uden verzorgen wij ook al jarenlang verhuizingen in omliggende plaatsen, zoals Den BoschVughtOssBestEindhovenVeldhoven en Helmond. Neem contact op voor meer informatie.

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.