Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Dordrecht

Laat uw verhuizing in Dordrecht verzorgen door verhuisbedrijf Trust Verhuizingen en bespaar tot 50% op de kosten.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Dordrecht

Bij Trust Verhuizingen verhuist u met de hulp van een professionele verhuizer en een verhuiswagen al vanaf 275 euro in Dordrecht. Wij zorgen voor een veilige overgang, waarbij uw inboedel altijd goed verzekerd is. Dit doen we voor particulieren en bedrijven in Dordrecht en voor kleine interne verhuizingen.

  • Goedkoop verhuizen in Dordrecht: vanaf € 275,-
  • Sterke & ervaren verhuizers
  • Verzekerde inboedel tijdens de verhuizing
  • Extra verhuisdiensten, zoals in- en uitpakken en (de)montage
  • Ook verhuur van verhuiswagens, verhuisliften en opslagruimtes

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat. Wilt u uw wensen direct bespreken met een van onze verhuisspecialisten van ons verhuisbedrijf in Dordrecht? Bel dan naar 076 700 2037.

Gratis offerte opvragen

Tarieven verhuizing Dordrecht

Huur een verhuizer en verhuiswagen in voor 275 euro en verhuis goedkoop en snel naar uw nieuwe woning of bedrijfspand. Verhuist u met hulp van familie en vrienden, kies dan bijvoorbeeld voor de hulp van onze verhuizers in Dordrecht per uur of huur zelf een verhuiswagen of verhuislift. Uiteraard is het ook mogelijk om uw verhuizing van begin tot eind te laten regelen door ons verhuisbedrijf in Dordrecht, waarbij we de inboedel demonteren en inpakken, u naar uw nieuwe locatie verhuizen en alle spullen weer monteren en uitpakken.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 525,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 625,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 125,-
Op basis van twee verhuizers
€ 160,-
Op basis van drie verhuizers

Werkwijze van ons verhuisbedrijf in Dordrecht

De werkwijze van Trust Verhuizingen wordt gekenmerkt door kwaliteit, transparantie en eerlijkheid. We denken met u mee en zoeken altijd de beste en voordeligste oplossing. Omdat we uitsluitend werken met ervaren en vakkundige verhuizers hoeft u zich nergens zorgen om te maken: we pakken alle spullen zorgvuldig in met dekens en uw inboedel is altijd verzekerd tijdens het transport. Dat is dan ook een van de redenen dat onze klanten ons beoordelen met een gemiddeld cijfer van 9,3 (o.b.v. 130 beoordelingen).

Altijd een verhuizing op maat in Dordrecht

De diensten van Trust Verhuizingen zijn geschikt voor particuliere en bedrijfsverhuizingen, maar ook voor kleine deelverhuizingen. Of u nu de hele dag een volledig verhuisteam nodig heeft, de hulp van twee sterke verhuizers in Dordrecht tijdens een ochtend of zelf een verhuiswagen wilt huren: wij staan voor u klaar. Vraag een offerte met prijsopgave aan en ervaar het zelf.

Meer over onze werkwijze

Verhuisdiensten verhuisbedrijf Dordrecht

Ons verhuisbedrijf in Dordrecht heeft een breed dienstenpakket voor particulieren en bedrijven. Hieronder lichten we een aantal van onze populaire diensten in Dordrecht uit.

Particuliere verhuizing in Dordrecht

Een complete verhuizing verzorgen wij al voor €275,-, maar wanneer u zelfstandig wilt verhuizen en een verhuiswagen, verhuislift of verhuishulp van een aantal sterke verhuizers wilt inhuren zijn wij ook uw partner. Onze hulp voor een aantal uren, voor een dagdeel of voor een complete verhuizing inschakelen: uw verhuizing is onze zorg.

Ik wil verhuizen

Zakelijke verhuizing met verhuisbedrijf Dordrecht

Laat uw complete bedrijfsinventaris of meubels verhuizen door ons verhuisbedrijf in Dordrecht en we zorgen dat de werkzaamheden en uw medewerkers minimale overlast ervaren. In samenwerking met u stellen we een draaiboek op, waarin we de verhuizing zorgvuldig plannen. Dit stelt ons in staat om bedrijven en kantoren op efficiënte wijze te verhuizen.

Ik wil een bedrijfsverhuizing

Verhuislift en opslag

Ons dienstenpakket bestaat ook uit verhuisliften op opslagruimtes. De liften zijn per uur te huur, inclusief bediening. De opslagruimtes huurt u vanaf 75 euro per maand. De opslagruimtes zijn maandelijks opzegbaar.

Bekijk de opslagmogelijkheden

Kostbare meubels

Een piano is een zwaar en kostbaar instrument, dat zich lastig laat verhuizen. Laat het vakkundig en schadevrij doen door onze experts, die beschikken over professionele wagens en liften. Ook voor andere kostbare meubels zijn wij het verhuisbedrijf dat u kunt vertrouwen.

Ik wil kostbare meubels verhuizen

Transport met verhuisbedrijf Dordrecht

Huur zelf een verhuiswagen voor het transport of laat een van onze verhuizers u helpen bij het transport van witgoed, meubels of online aankopen. Bekijk onderstaande pagina voor meer informatie.

Ik wil verhuistransport

Senioren- of internationale verhuizingen

Als senior of mindervalide is het niet altijd mogelijk om zelf te verhuizen. Wij nemen de verhuizing graag uit handen en zorgen voor een veilige overgang. Verhuist u naar het buitenland? Ook dan neemt ons verhuisbedrijf in Dordrecht het gehele traject graag voor onze rekening. Wilt u met spoed verhuizen, bijvoorbeeld omdat u onverwacht een baan krijgt aangeboden? In veel gevallen zijn we in staat om u dezelfde dag al te verhuizen. Bij spoedverhuizingen rekenen we een toeslag van 25%. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Neem contact op

Opslag en verhuislift in Dordrecht

Voor verzekerde en snelle inboedelverhuizingen zit u bij Trust Verhuizingen helemaal goed. Onze sterke verhuizers in Dordrecht pakken uw spullen met de uiterste zorg in en vervoeren alles veilig en onbeschadigd naar de nieuwe locatie. U maakt tijdens de verhuizing in Dordrecht ook kosteloos gebruik van onze verhuisdozen.

Moet een deel van uw inboedel naar de eerste, tweede of derde verdieping en past het niet door het trapgat? Huur dan ook meteen een verhuislift in Dordrecht. Hier krijgt u natuurlijk een professionele operator bij. Neem contact op met Trust Verhuizingen en bespreek met een van onze medewerkers uw verhuiswensen.

Zorgeloos verhuizen volgens de gemaakte afspraken

Onze verhuizers in Dordrecht maken altijd vaste afspraken op momenten dat het u goed uitkomt. Ze zijn punctueel, flexibel, ervaren en bovenal goed bereikbaar. Trust Verhuizingen garandeert u dan ook altijd een zorgeloze verhuizing in Dordrecht volgens de afgesproken regelingen. Ook bij uitloop of als de verhuizing extra gaat kosten, zijn we heel transparant.

Kies voor een specialistische verhuisservice in Dordrecht

Om iedereen altijd zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden we ook aanvullende verhuisservices aan in Dordrecht:

Verhuizing doorgeven in Dordrecht

Gaat u verhuizen naar of binnen de gemeente Dordrecht? Dan bent u verplicht om uw verhuizing uiterlijk vijf dagen na de verhuisdatum door te geven. Uw nieuwe adres doorgeven kan al vanaf vier weken voordat u gaat verhuizen. Als de gemeente uw adreswijziging later dan vijf dag na uw verhuizing ontvangt, dan schrijven zij u op het nieuwe adres in op de dag dat ze uw aangifte ontvangen hebben. Tijdig doorgeven van uw verhuizing is belangrijk, zodat u geen problemen krijgt met bijvoorbeeld uw huurtoeslag.

Hoe geef ik mijn verhuizing door?

Uw verhuizing doorgeven doet u eenvoudig online met uw DigiD, schriftelijk of aan de balie op het gemeentehuis. Als u online verhuisaangifte doet, dan moet u een foto of scan van uw identiteitsbewijs meesturen. Geeft u uw verhuizing niet online door, dan moet u een kopie meezenden.

Verhuizen naar een andere gemeente?

Verhuist u van Dordrecht naar een andere gemeente? Geef uw adreswijziging dan door in uw nieuwe gemeente en zij zullen u vervolgens uitschrijven uit de gemeente Dordrecht.

Aan wie geeft de gemeente mijn verhuizing door?

Als de gemeente uw verhuisbevestiging heeft ontvangen, dan voeren zij de adreswijziging door in de basisregistratie personen (BRP). Hiermee worden ook de verschillende overheden en organisaties geïnformeerd, zoals de belastingdienst en uw zorgverzekering. U dient uw verhuizing zelf nog wel door te geven aan andere organisaties, zoals uw gas-, water- en elektriciteitsleverancier en uw tv en internetprovider.

Meer informatie over verhuizing in Dordrecht

Neem contact op met Trust Verhuizingen

Heeft u een verhuizing gepland en heeft u zo snel mogelijk een verhuiswagen en een professionele verhuizer nodig in Dordrecht? Vraag dan via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan. Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot onze diensten, twijfel dan geen moment en neem contact met ons op via 076 700 2037 of info@trustverhuizingen.nl.

Gratis offerte opvragen

Trust Verhuizingen: uw verhuisbedrijf in Dordrecht en omgeving

Bij Trust Verhuizingen zijn we u in Dordrecht en omgeving graag van dienst en verzorgen we uw verhuizing compleet. Bent u woonachtig in een van de wijken of buurten van Dordrecht (Merwelanden, Dordtse Biesbosch, Bovenpolder, Louterbloemen, Dubbeldam-Zuid, Julianahaven, Vissersdijk-Noord, Spaarbekken, Wantijpark, Bloemenbuurt) of gaat u ernaartoe verhuizen, neem dan contact met ons op vraag direct een offerte aan. Onze verhuizers zijn enorm ervaren, professioneel en werken tegen scherpe tarieven.

De afgelopen jaren maakten duizenden particuliere en zakelijke opdrachtgevers gebruik van onze verhuisdiensten in Dordrecht, maar ook in de regio zoals in GorinchemWerkendamOosterhoutMoerdijkZwijndrechtSliedrechtRidderkerkBarendrechtCapelle aan den IJssel en Rotterdam. Reken daarom ook op ons wanneer u professioneel en betrouwbaar wilt verhuizen in de omgeving van Dordrecht.

Veelgestelde vragen aan onze verhuizers in Dordrecht

Onze klantenservice krijgt regelmatig dezelfde vragen binnen via de telefoon of mail. Heeft u een vraag over verhuizen van of naar Dordrecht, kijk dan of u hem in de onderstaande FAQ-sectie terugvindt. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn de voordelen van een professioneel verhuisbedrijf?

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom het beter is om een erkend verhuisbedrijf in te schakelen in plaats van zelf uw inboedel te verhuizen. De eerste reden is dat we bij Trust Verhuizingen beschikken over het juiste materieel om uw spullen veilig en goed verzekerd te verhuizen. De tweede is dat u van alle zorgen verlost bent en volledig op onze sterke en behulpzame verhuizers kunt rekenen. De derde reden is dat we bij Trust Verhuizingen altijd heldere afspraken maken en ons daaraan houden. Met een professioneel verhuisbedrijf weet u precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Aan wie moet ik mijn verhuizing allemaal doorgeven?

Als u gaat verhuizen, dan moet u uw verhuizing doorgeven aan de gemeente van uw nieuwe woonplaats. Dit kan online. De nieuwe gemeente schrijft u uit in de oude gemeente en geeft uw nieuwe adres door aan onder andere uw zorgverzekeraar, het ziekenhuis, de Belastingdienst, de RDW en DUO.

Hoever van tevoren moet ik een verhuisbedrijf regelen?

Het is verstandig om minimaal 4 weken van tevoren contact met ons op te nemen. Bij Trust Verhuizingen bent u dan bijna altijd zeker dat u op uw gekozen dag kunt verhuizen naar de nieuwe locatie. Het kan soms zijn dat onze verhuizers al helemaal volgeboekt zijn op uw gewenste verhuisdag. Is dit het geval? Neem dan contact met ons op om uw opties te bespreken.

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.