Offerte aanvragen

over ons verhuisbedrijf:
trust verhuizingen

Trust Verhuizingen is een familiebedrijf dat is opgericht in 1998. Frank heeft het stokje overgenomen en samen met zijn vrouw Rosalie en schoonzus Romy runt hij de zaak.

Kwalitatieve verhuizing van A tot Z

Trust Verhuizingen vindt het erg belangrijk dat de lijntjes tussen hen en de klant kort blijven en kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel. Om die reden wordt er dan ook enkel gewerkt met vaste krachten.

Zij hebben zich vooral gericht op de particuliere markt maar voeren daarnaast ook regelmatig bedrijfsverhuizingen uit. Oftewel een ieder die te maken heeft met een verhuizing kan bij Trust Verhuizingen terecht, zij kunnen uw verhuizing van A tot Z verzorgen.

Meer over onze werkwijze

Meer informatie?

Mocht u meer informatie wensen over de mogelijkheden en wat zij voor u kunnen betekenen dan kunt u contact met hen opnemen. Trust Verhuizingen is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 076 - 700 2037.

Neem contact op

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.