Offerte aanvragen

Over
Trust Verhuizingen

Trust Verhuizingen is uw betrouwbare partner in soepele en zorgeloze verhuizingen. We begrijpen namelijk dat een verhuizing veel meer is dan alleen spullen verplaatsen; het is een belangrijke stap in uw leven. Onze missie is eenvoudig, maar krachtig: we streven naar succesvolle verhuizingen en willen klanten met een goed gevoel achterlaten in hun nieuwe huis.

Familiebedrijf met korte lijntjes

We zijn trots op het feit dat we een familiebedrijf zijn, wat betekent dat we persoonlijke aandacht schenken aan elke klant. Bij Trust Verhuizingen zijn de lijntjes kort en dat merkt u vanaf het eerste contact tot aan de oplevering van uw inboedel op de nieuwe locatie. Onze betrokkenheid zorgt ervoor dat u zich gehoord voelt en dat uw wensen centraal staan.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden, betrouwbaar, secuur en veelzijdig, zijn de drijvende kracht achter alles wat we doen. We overtreffen de verwachtingen van onze klanten en realiseren een stressvrije verhuizing door onze kernwaarden centraal te stellen. 

Betrokkenheid en betrouwbaarheid

Vertrouwen is de kern van elke succesvolle verhuizing. Bij Trust Verhuizingen staan we garant voor betrouwbaarheid en toewijding. We komen altijd onze afspraken na en zorgen dat de waardevolle spullen in uw inboedel veilig op hun nieuwe bestemming aankomen.

Secuur en zorgvuldig

Secuur en zorgvuldig werken is een van onze kernwaarden, omdat elk item de hoogste zorgvuldigheid verdient. Of het nu gaat om kwetsbare voorwerpen, kostbare meubels of persoonlijke herinneringen, we behandelen alles met de uiterste precisie en zorg.

Deskundigheid van opgeleide verhuizers

Uw verhuizing is in goede handen bij onze opgeleide verhuizers. We geloven in vakmanschap en investeren in de opleiding van ons team. Hierdoor behandelen we uw inboedel met de grootst mogelijke zorg. Onze verhuizers zijn empathisch en begrijpen de waarde van uw bezittingen; daarom zijn ze experts in veilig en schadevrij verhuizen.

Scherpe prijzen

We vinden dat verhuizen niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden we onze hoogwaardige verhuisdiensten aan tegen scherpe prijzen. We geloven dat een betaalbare verhuizing hand in hand gaat met professionaliteit en betrouwbaarheid.

Veelzijdigheid in dienstverlening

Onze veelzijdigheid maakt ons uniek. Naast complete verhuizingen bieden we diverse aanvullende diensten, van verhuisliften tot inpakdiensten. Uw verhuizing stellen we op maat samen, afgestemd op uw specifieke behoeften.

 

Neem contact op met Trust Verhuizingen

Gaat u binnenkort verhuizen? Bij Trust Verhuizingen kijken we verder dan slechts het verplaatsen van uw spullen; we streven naar een volledige positieve ervaring. Mocht u vragen hebben over onze uitgebreide diensten, neem dan contact met ons op via 076 700 2037 of stuur een e-mail naar info@trustverhuizingen.nl. Ons team helpt u graag verder.

Heeft u al een idee van wat u nodig heeft voor de verhuizing? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte.

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.