Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op jouw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Waalwijk

Bespaar op uw verhuizing en laat uw inboedel veilig en professioneel verhuizen naar uw nieuwe woning of kantoor in Waalwijk.

Bespaar 50%
op jouw verhuizing

Verhuizing Waalwijk

Met onze jarenlange ervaring weten we elke particuliere of zakelijke verhuizing schadevrij te verzorgen. We transporteren alle meubels altijd zorgvuldig ingepakt en goed verzekerd. Onze verhuizers helpen met in- en uitpakken en eventueel zelfs met de montage van meubels en andere spullen.

 • Goedkoop verhuizen in Waalwijk: verhuizer en verhuiswagen vanaf € 275,-
 • Uw inboedel veilig en goed verzekerd laten verhuizen
 • Ook verhuizers, wagens en liften op uurbasis te huur

Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button: binnen 24 uur ontvangt u de offerte en heeft u inzicht in de kosten van uw verhuizing. Voor meer informatie of vragen kunt u ons bellen op telefoonnummer 076 700 2037.

Gratis offerte opvragen

Verhuistarieven

Bij ons verhuisbedrijf verhuist u al vanaf € 275,- binnen Waalwijk en omgeving. Voor dit bedrag heeft u drie uur lang de beschikking over een van onze professionele verhuizers en een verhuiswagen. Het is ook mogelijk om verhuizers, een verhuiswagen of een verhuislift per uur in te huren. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie of neem contact op om uw wensen door te nemen.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 460,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 595,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers

Werkwijze van ons verhuisbedrijf

Als fullservice verhuisbedrijf kunt u bij ons voor alles terecht: van het inschakelen van een verhuizer met verhuiswagen voor het zware werk, tot complete internationale verhuizingen, inclusief inpakservice of pianovervoer. We leveren uw meubels of kantoorartikelen netjes op de afgesproken plaats af, ook als dat op zolder of in een bijkeuken is. Desgewenst voeren we extra kluswerkzaamheden voor u uit, zoals het monteren van meubels of het ophangen van schilderijen en verlichting. U bepaalt hoe compleet u verhuist. Met onze vaste uurtarieven komt u nooit voor verrassingen te staan.

Meer over onze werkwijze

Uw voordelen

 • Verhuizen met het best beoordeelde verhuisbedrijf van Noord-Brabant (9,3 op basis van 200+ ervaringen)
 • Voordelig, vakkundig en goed verzekerd verhuizen
 • Van particuliere verhuizing tot bedrijfsverhuizingen en transport
 • Professioneel wagenpark, inclusief verhuismaterialen
 • Eerlijk, open en transparant: afspraak is afspraak
 • Ook voor kluswerkzaamheden en het bezemschoon opleveren van de oude woning

Verhuisdiensten

Trust Verhuizingen staat voor betaalbare kwaliteit. We verhuizen u goedkoop van of naar Waalwijk en garanderen een veilige schadevrije verhuizing. Daarom werken we uitsluitend met gemotiveerde en ervaren verhuizers. Hieronder vindt u meer informatie over onze populaire diensten in Waalwijk en omgeving.

Particuliere verhuizing

Laat uw zorgen uit handen nemen en besteed de verhuizing goedkoop uit. Particuliere verhuizingen regelen van begin tot eind: we leveren verhuisdozen, pakken uw spullen zorgvuldig in, transporteren uw inboedel veilig en zorgvuldig, helpen bij het uitpakken en eventueel zelfs bij de montage van meubels en spullen in het nieuwe huis.

Ik wil verhuizen

Bedrijfsverhuizing

De diensten van Trust Verhuizingen zijn ook beschikbaar voor zakelijke klanten. Zo hebben we jarenlange ervaring met het (intern) verhuizen van zorginstellingen, scholen, banken en het mkb. Bij zakelijke verhuizingen is ons doel om u zo min mogelijk ongemak te laten ervaren, zodat de werkzaamheden doorgang vinden.

Ik wil een bedrijfsverhuizing

Transport

Bij particuliere en bedrijfsverhuizingen helpen we met de bezorging van al uw spullen, maar voor het transport van goederen kunt u onze verhuiswagens ook op uurbasis inhuren. Of u nu particulier of ondernemer bent, honderden goederen wilt vervoeren of slechts een paar: u huurt onze verhuiswagen al vanaf 95 euro per dag.

Ik wil verhuistransport

Opslagruimte huren

Schakel ons in voor het verhuizen en ontruimen van uw oude bedrijfspand. We verpakken al uw spullen veilig en efficiënt. Vloerbedekking, gipswanden en stellingen voeren we desgewenst voor u af. Wilt u tijdelijk goederen opslaan? Dan kunt u voor de goedkope opslag van uw inboedel ook bij ons terecht.

Ik heb opslag nodig

Senioren verhuizing

Het is als senior of mindervalide vaak een stuk lastiger om zelf te verhuizen. We helpen u daarom graag bij de verhuizing door alles uit handen te nemen en te zorgen voor een veilige en rustige overgang.

 • Cleanman Service: meubels op de juiste plek neerzetten en uw woning schoonmaken.
 • Seniorenservice: meubels monteren en andere klussen in en om uw woning uitvoeren.

Internationale verhuizing

Ook bij internationale verhuizingen helpen we u graag verder. We begeleiden u tijdens het gehele traject en weten precies waar u op moet letten bij een internationale verhuizing.

Neem contact op

We helpen u in heel Waalwijk

We zijn werkzaam in heel Waalwijk en omgeving. Zo kunt u bij ons terecht als u woont in onder andere:

 • Waalwijn-Centrum
 • Besoijen
 • Baardwijk
 • Laageinde
 • Zanddonk

Uw verhuizing doorgeven aan de gemeente

Staat uw verhuizing van of naar Waalwijk op de planning en bent u alles aan het regelen? Vergeet dan niet uw verhuizing door te geven. Uw nieuwe adres kunt u al vanaf 4 weken voordat u gaat verhuizen doorgeven aan de gemeente. Doe het wel uiterlijk 5 dagen na de verhuizing, anders riskeert u een boete.

Hoe geef ik mijn verhuizing door?

Als u naar of binnen Waalwijk verhuist, geeft u dit door aan de gemeente Waalwijk. U kunt uw verhuizing online doorgeven op de website van de gemeente door in te loggen met uw DigiD. Het is ook mogelijk om het persoonlijk of schriftelijk door te geven. Verhuist u naar een andere gemeente? Dan schrijft u zich daar in. Uw uitschrijving in uw oude gemeente wordt hiermee automatisch geregeld.

Hoe ver van tevoren moet ik een verhuisbedrijf inschakelen?

We adviseren om minimaal 4 tot 5 weken van tevoren contact met ons op te nemen. Door tijdig een afspraak bij ons te maken, bent u ervan verzekerd dat we u ook daadwerkelijk kunnen helpen op de gewenste dag.

Verhuizen in de omgeving Waalwijk

Trust Verhuizing werkt volgens afspraak en vaste deadlines. We gaan voor 100% tevredenheidsgarantie en stoppen pas als u tevreden bent. En dat waarderen onze klanten, die zonder uitzondering zeer tevreden zijn. We hebben al vele verhuizingen in de omgeving van Waalwijk mogen verzorgen, waaronder in Den BoschOssVughtTilburgOosterhout en Breda.

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.