Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Oss

Uw verhuizing goedkoop uitbesteden doet u bij het verhuisbedrijf voor Oss: Trust Verhuizingen.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Oss

Wij pakken uw inboedel zorgvuldig in en zorgen voor een veilig en schadevrij transport. Bovendien zijn uw meubels en spullen altijd goed verzekerd, zowel bij particuliere als bedrijfsverhuizingen.

  • Complete verhuizing vanaf € 275,-
  • Particuliere en bedrijfsverhuizingen van of naar Oss
  • Ook aanvullende diensten, zoals verhuisliften, opslagruimtes en in- en uitpakservice

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een kostenindicatie. U bespaart tot wel 50% op de kosten. Voor direct advies of bij vragen belt u naar 076 700 2037.

Onze tarieven

Bij Trust Verhuizingen hanteren we transparante en eerlijke prijzen. Zo komt u achteraf niet voor onverwachte kosten te staan. Voor € 275,- heeft u bijvoorbeeld drie uur lang de beschikking over een verhuizer en een verhuiswagen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw verhuizing geheel naar wens samen te stellen, bijvoorbeeld met verhuislift en/of inpakservice. Neemt contact op om uw wensen door te geven.

Bekijk onze werkwijze
Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 525,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 625,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 125,-
Op basis van twee verhuizers
€ 160,-
Op basis van drie verhuizers

Hoe wij verhuizen

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door drie pijlers: kwaliteit, zorgvuldigheid en eerlijkheid. Deze uitgangspunten komen bij iedere verhuizing terug. Onze verhuizers dragen de hoogste zorg voor een veilige en schadevrije verhuizing en we zijn transparant in de mogelijkheden en de prijzen. Voorafgaand aan de verhuizing wordt alles nauwkeurig gepland en afgesproken, zodat uw verhuizing zorgeloos verloopt.

Meer over onze werkwijze

Onze verhuisdiensten

Wij hebben ruim zeventien jaar ervaring met particuliere en bedrijfsverhuizingen in Noord-Brabant. Naast het van a tot z verzorgen van deze verhuizingen hebben we ons dienstenpakket ook uitgebreid met verhuizers, verhuisliften en verhuiswagens op uurbasis, opslagruimtes en transport. Hieronder leest u meer over onze diensten.

Particuliere verhuizing

Voorkom stress, bespaar tijd en laat u verhuizen door de ervaren mannen van Trust Verhuizingen. We garanderen dat uw verhuizing zonder zorgen verloopt en vervoeren uw meubels en spullen schadevrij naar uw nieuwe woning. Eventueel helpen we ook bij het in- en uitpakken en het (de)monteren van uw meubels.

Ik wil verhuizen

Bedrijfsverhuizing

Laat uw complete bedrijfsinventaris, kantoor of losse meubelstukken verhuizen door de verhuizers van Trust Verhuizingen, zodat uw personeel minimale last ondervindt. Met behulp van een gedetailleerd draaiboek zorgen we dat alles op rolletjes verloopt en dat werkzaamheden zo veel mogelijk doorgang kunnen vinden.

Ik wil een bedrijfsverhuizing

Verhuisdozen en inpakservice

Met het juiste materiaal wordt verhuizen een fluitje van een cent. Trust Verhuizingen werkt uitsluitend met professionele verhuisdozen, -dekens en transportmaterialen. Daardoor weet u zeker dat uw inboedel geen schade oploopt. Als klant maakt u gratis gebruik van deze spullen en de verhuisdozen halen we na afloop gratis weer bij u op.

Ik heb verhuisdozen nodig

Verhuisliften en opslagruimtes

Wilt u uw inboedel een aantal verdiepingen omhoog verhuizen of uw spullen tijdelijk opslaan? Huur dan een verhuislift met bediening of een opslagruimte. Onze liften gaan tot 25 meter hoog en een opslagruimte huurt u al vanaf € 75,- per maand. Bekijk onderstaande pagina’s voor meer informatie:

Verhuislift huren >>

Opslagruimte huren

Verhuizing doorgeven aan de gemeente Oss

Gaat u verhuizen naar of binnen Oss? Geef uw nieuwe adres dan tijdig door bij de gemeente. Dit kan 4 weken voor de verhuizing en maximaal 5 dagen erna. Verhuist u van de gemeente Oss naar een andere gemeente in Nederland? Dan hoeft u zich alleen in te schrijven in uw nieuwe woonplaats. U wordt automatisch uitgeschreven bij de gemeente Oss.

U kunt uw verhuizing zowel persoonlijk als digitaal doorgeven. De gemeente Oss verwerkt uw aangifte binnen 5 werkdagen en u ontvangt een bevestigingsbrief op het nieuwe adres. Ook worden diverse instellingen automatisch van uw verhuizing op de hoogte gesteld.

Ons werkgebied

Ook bij verhuizingen van Oss naar een andere plaats zijn wij u graag van dienst. Bijvoorbeeld bij verhuizingen naar Den BoschVughtWaalwijkEindhovenVeldhovenBestGorinchemDordrechtOosterhout en/of Breda. De mogelijkheden zijn onbeperkt en we denken graag met u mee om uw verhuizing geheel op maat samen te stellen. Neem contact op voor meer informatie of advies.

Neem contact op

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.