Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Bavel

Verhuis veilig en schadevrij van of naar Bavel met Trust Verhuizingen en geniet van onze goed beoordeelde dienstverlening. Al jaren verhuizen we particulieren en bedrijven in Bavel en omgeving, waarbij uw spullen en inboedel altijd goed verzekerd zijn tijdens het transport. Voor 275 euro verhuist u al compleet met een verhuiswagen en verhuizer.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Bavel

  • Complete particuliere en bedrijfsverhuizingen vanaf € 275,-
  • Inboedel verzekerd tijdens het transport
  • Ook verhuizingen in het weekend en met spoed

Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Na ontvangst van uw bericht komt een van onze specialisten bij u langs om de verhuizing te inventariseren, waarna u een definitieve offerte krijgt. Hiermee heeft u direct inzicht in de kosten van uw verhuizing. Voor meer informatie of bij vragen zijn we telefonisch bereikbaar via 076 700 2037.

Gratis offerte opvragen

Verhuistarieven

Complete verhuizingen verzorgen wij zowel voor particulieren als voor bedrijven vanaf 275 euro. Voor dit bedrag heeft u drie uur lang een professionele verhuizer met verhuiswagen tot uw beschikking. Vraag een offerte aan en stel uw verhuizing geheel naar wens samen of bekijk onderstaande tabel voor een overzicht van onze tarieven.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 525,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 625,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 125,-
Op basis van twee verhuizers
€ 160,-
Op basis van drie verhuizers

Onze diensten

Trust Verhuizingen verzorgt particuliere en bedrijfsverhuizingen, maar u huurt ook voordelig een verhuislift of verhuiswagen wanneer u ervoor kiest om uw eigen verhuizing te regelen. Lees meer over onze diensten en werkwijze of bekijk de mogelijkheden hieronder.

Particuliere verhuizingen

Laat de zorgen over het transport van uw inboedel en spullen uit handen nemen door onze professionele verhuizers. Wij staan 7 dagen per week klaar om uw meubilair schadevrij naar uw nieuwe woning te verhuizen. Uw meubels worden zorgvuldig ingepakt met dekens en beschermende folie, zodat alles veilig aankomt. Daarnaast is alles altijd goed verzekerd tijdens het transport en maakt u gratis gebruik van onze verhuisdozen.

Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Bij Trust Verhuizingen weten we alles van efficiënte bedrijfsverhuizingen: op basis van een zorgvuldig opgesteld draaiboek plannen we de verhuizing in, zodat de werkzaamheden zo veel mogelijk doorgang kunnen vinden op de verhuisdag. Bij elke zakelijke verhuizing dragen we de hoogst mogelijke zorg, zodat de verhuizing soepel verloopt en werknemers geen ongemak ervaren. Op aanvraag verhuizen we ook in het weekend.

Bedrijfsverhuizingen

Verhuislift

Heeft u (kostbare) spullen op een hoge verdieping staan die verhuist moeten worden? Trust Verhuizingen verhuurt verhuisliften vanaf 99 euro per uur. Bij de huur van een lift leveren wij altijd een verhuizer voor de bediening. Zo weet u zeker dat de verhuizing soepel en snel verloopt.

Onze verhuisliftservice

Overige diensten

Naast verhuisliften verhuren wij ook opslagruimtes, verkopen we verhuisdozen en inpakmaterialen, verzorgen we transportdienstenpianoverhuizingen en hebben we een inpakdienst. Op aanvraag voeren we ook kleine deel- of interne verhuizingen uit, waarbij u hulp krijgt van een of meerdere verhuiskrachten.

Particuliere en bedrijfsverhuizingen zijn geheel naar wens aan te vullen met onze Cleanman service. Bij deze diensten helpen we u onder andere bij het bezemschoon opleveren van de oude woning en het monteren van meubels en apparaten in de nieuwe woning.

Offerte op maat

Heeft u vragen over een van onze diensten, wilt u persoonlijk advies van onze specialisten of binnen 24 uur inzicht in de kosten van uw verhuizing? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 700 2037 of vraag een offerte aan via het offerteformulier.

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een kostenindicatie van uw verhuizing van of naar Baarle-Nassau. Na ontvangst van uw bericht spreken we een datum af waarop een van onze specialisten bij u thuis langskomt om de verhuizing te inventariseren. Op dat moment heeft u ook alle gelegenheid om uw wensen en eisen door te geven, waarna u een definitieve offerte met prijscalculatie ontvangt.

Laat u uw verhuizing compleet regelen door Trust Verhuizingen? We denken graag met u mee voor een all-in prijs van uw verhuizing. Bij een complete particuliere of bedrijfsverhuizing maakt u bijvoorbeeld gratis gebruik van onze verhuisdekens en inpakmaterialen.

 

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.