Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Vught

Laat u goedkoop, veilig en schadevrij verhuizen van of naar Vught door Trust Verhuizingen.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Vught

Wij hebben jarenlange ervaring in het compleet verzorgen van particuliere en bedrijfsverhuizingen in heel Noord-Brabant en daarbuiten. Bovendien verhuist u bij ons al vanaf 275 euro waarbij u drie uur lang geholpen wordt door een professionele verhuizer met verhuiswagen.

  • Goedkoop verhuizen vanaf € 275,-
  • Particuliere en bedrijfsverhuizingen in Vught
  • Inboedel altijd goed verzekerd tijdens het transport
  • Ook aanvullende diensten, zoals in- en uitpakservice en meubel(de)montage

Bespaar tot 50% op de kosten van uw verhuizing en vraag een gratis offerte aan. Binnen 24 uur krijgt u inzicht in de kosten met een offerte op maat. Voor direct advies belt u naar 076 – 700 2037.

Gratis offerte opvragen

De verhuistarieven

Onze tarieven starten vanaf € 275,-. Voor dit bedrag heeft u een dagdeel (3 uur) de beschikking over een professionele verhuizer en een verhuiswagen. Helpen uw vrienden en familie mee met de verhuizing? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van de huur van verhuizers per uur of een verhuiswagen alleen.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 525,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 625,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 125,-
Op basis van twee verhuizers
€ 160,-
Op basis van drie verhuizers

Onze werkwijze

Wat begon met het veilig en snel verhuizen van spullen voor particulieren en bedrijven in Breda is in een aantal jaren uitgegroeid tot een professioneel verhuisbedrijf voor heel Noord-Brabant en daarbuiten: Trust Verhuizingen. In de loop der jaren zijn we een complete verhuizer van gehele huishoudens en bedrijfsinventarissen geworden. Zeven dagen per week staan we klaar om mensen naar hun nieuwe woning, bedrijfspand of kantoor te verhuizen, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om zelf een verhuiswagen bij ons te huren of verhuizers op uurbasis.

Meer over onze werkwijze

Verhuisdiensten

Trust Verhuizingen is een compleet verhuisbedrijf en biedt een groot aantal diensten aan, waaronder een complete verhuisservice, het leveren van verhuismaterialen, een in- en uitpakservice en de (de)montage van meubels. Een aantal van deze en onze andere diensten lichten we hieronder uit.

Particuliere verhuizing

Uw complete inboedel zorgvuldig en schadevrij laten verhuizen naar uw nieuwe woning, zodat u nergens omkijken naar heeft. Onze verhuizers staan zeven dagen per week klaar om uw meubels en spullen veilig en snel te verplaatsen. Indien gewenst helpen we u ook bij het in- en uitpakken en de (de)montage van meubels.

Ik wil verhuizen

Bedrijfsverhuizing

De verhuizing van uw bedrijf of kantoor op efficiënte wijze laten uitvoeren, zodat uw werknemers minimale hinder ervaren en de werkzaamheden zo veel mogelijk doorgang kunnen vinden. Dat is het doel van Trust Verhuizingen. Met een gedetailleerde planning stippelen we de gehele verhuisdag uit, zodat alles vlekkeloos verloopt.

Ik wil een bedrijfsverhuizing

Verhuislift huren

Verhuist u van of naar een appartement of wilt u enkele meubelstukken verplaatsen? Onze verhuisliften gaan tot 25 meter hoog en zijn al te huur vanaf 99 euro per uur. Hierbij krijgt u altijd een professionele verhuizer die de lift voor u bedient. Uiteraard is het aantal verhuizers naar wens uit te breiden.

Ik wil een verhuislift

Opslagruimte huren

Een beveiligde opslagruimte om uw meubels en spullen tijdelijk op te slaan tijdens een verhuizing wanneer u niet direct in uw nieuwe woning of bedrijfspand kunt. Bij ons huurt u al een opslagruimte vanaf 75 euro per maand. Er zijn diverse afmetingen opslagruimtes beschikbaar en de huur is maandelijks opzegbaar.

Bekijk onze opslagruimtes

Overige diensten

Naast bovengenoemde diensten voeren we ook kleine interne verhuizingen uit, leveren we verhuisdozen en -materialen, zorgen we voor transport, verhuizen we piano’s en vleugels en bieden we een in- en uitpakservice. Bovendien is het ook mogelijk om ons in te huren als klusjesman en schoonmaker, waarbij we helpen bij de (de)montage van meubels en spullen en het schoon opleveren van de oude woning.

Verhuizen in de omgeving van Vucht

Wilt u van Vught naar een andere plaats verhuizen? Ook dan zijn we u graag van dienst. We hebben bijvoorbeeld veel ervaring met verhuizingen naar Den BoschOssTilburgWaalwijkGorinchemOosterhout, Breda en Best.

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.