Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Baarle-Nassau

Laat uw spullen en inboedel zorgvuldig en veilig verhuizen door een van de best beoordeelde verhuisbedrijven van Noord-Brabant. Bij Trust Verhuizingen hebben we jarenlange ervaring met het verzorgen van complete verhuizingen voor particulieren en bedrijven van of naar Baarle-Nassau.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Baarle-Nassau

  • Complete verhuizing vanaf € 275,-
  • Inboedel altijd goed verzekerd
  • Ook verhuur van verhuisliften, -wagens en -krachten

Vraag een offerte aan via onderstaande button en een van onze verhuizers komt vrijblijvend bij u langs om uw wensen door te spreken. Heeft u vragen en wilt u direct contact opnemen met een van onze specialisten? Bel dan naar 076 700 2037.

Gratis offerte opvragen

Prijzen en tarieven

Een complete verhuizing van of naar Baarle-Nassau verzorgen wij al vanaf 275,- waarbij we u gedurende drie uur helpen verhuizen met een verhuiskracht en een vrachtwagen. Vraag een offerte aan en een van onze specialisten komt thuis bij u langs om een persoonlijke offerte op te stellen of bekijk onderstaande tabel voor een overzicht van onze prijzen en tarieven.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 460,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 595,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers

Verhuisdiensten van verhuisbedrijf Baarle-Nassau

Het dienstenpakket van ons verhuisbedrijf bestaat uit vele soorten verhuizingen en huurmogelijkheden, zoals:

Particuliere en bedrijfsverhuizingen

Laat uw verhuizing regelen en u wordt van A tot Z ontzorgd: van het inpakken van uw meubels tot het installeren van de wasmachine in de nieuwe woning. Na akkoord op de offerte komen onze verhuiskrachten bij u langs om uw inboedel in te pakken met folie en dekens. We verhuizen schadevrij en uw spullen zijn altijd goed verzekerd tijdens het transport. Tegen een toeslag verhuizen we ook in het weekend en met spoed van en naar Baarle-Nassau.

Ik wil verhuizen

Bedrijfsverhuizingen in Baarle-Nassau

Om de verhuizing van uw bedrijf of kantoor naar een ander pand in Baarle-Nassau zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, verhuizen we op basis van een duidelijke planning inclusief draaiboek. Wij begrijpen dat uw werknemers geen hinder moeten ervaren en de werkzaamheden gewoon door moeten gaan. Op aanvraag en tegen een toeslag doen we bedrijfsverhuizingen ook in het weekend. Bekijk onderstaande pagina voor meer informatie.

Bedrijfsverhuizingen

Verhuislift

Huur een verhuislift om uw spullen eenvoudig naar een hoge(re) etage te verhuizen. Onze verhuisliften reiken tot 25 meter hoog, dat is maar liefst 10 verdiepingen. De liften zijn te huur vanaf €99,- per uur. Wanneer u een lift huurt in Baarle-Nassau, leveren wij altijd een verhuizer voor de bediening, zodat uw spullen veilig en professioneel verplaatst worden.

Meer informatie over verhuisliften

Overige diensten van ons verhuisbedrijf in Baarle-Nassau

Naast deze diensten bieden wij onder andere ook interne of deelverhuizingenopslagruimtes en verhuisdozen en inpakmateriaal. Bekijk onderstaande pagina’s voor meer informatie.

 

Bekijk alle diensten

Offerte op maat

Heeft u vragen over een van onze diensten, wilt u persoonlijk advies van onze specialisten of binnen 24 uur inzicht in de kosten van uw verhuizing? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 700 2037 of bekijk onze contactpagina.

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een kostenindicatie van uw verhuizing van of naar Baarle-Nassau. Na ontvangst van uw bericht spreken we een datum af waarop een van onze specialisten bij u thuis langskomt om de verhuizing te inventariseren. Op dat moment heeft u ook alle gelegenheid om uw wensen en eisen door te geven, waarna u een definitieve offerte met prijscalculatie ontvangt.

Laat u uw verhuizing compleet regelen door Trust Verhuizingen? We denken graag met u mee voor een all-in prijs van uw verhuizing. Bij een complete particuliere of bedrijfsverhuizing maakt u bijvoorbeeld gratis gebruik van onze verhuisdekens en inpakmaterialen.

Offerte aanvragen

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.