Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Interne verhuizingen

Voor interne verhuizingen bij kantoren, zoals het verhuizen van bureaus, werkbanken of archiefkasten, zijn onze verhuizers ook in te schakelen. We hebben veel ervaring met interne verhuizingen van onder meer bedrijven, kantoren en instellingen. Dat doen we niet alleen van en naar Breda, maar door heel Noord-Brabant en ook Zuid-Holland. Door verhuizers per uur in te huren verhuizen we uw inboedel goedkoop, zorgvuldig en schadevrij naar de gewenste locatie.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Interne verhuizing kantoor

 • Verhuizers per uur inhuren vanaf € 52,50 per uur
 • Veilig en schadevrij verhuizen van kantoren
 • Intern verhuizen van bureaus, werkbanken en archiefkasten

Bespaar op de kosten van uw verhuizing en vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heeft u inzicht in de kosten met een offerte op maat. Bel 076 – 700 2037 om direct uw wensen of vragen met ons te bespreken.

Gratis offerte opvragen

Tarieven interne verhuizing kantoor

Interne verhuizingen zijn veelal kleine deelverhuizingen binnen een bedrijf of kantoor. Het is daarom niet nodig om een compleet verhuisbedrijf in te huren. Met onze verhuizers per uur heeft u de mogelijkheid om goedkoop intern te verhuizen: u huurt enkel het aantal verhuizers in voor het aantal uur dat u verhuishulp nodig heeft. Zo betaalt u altijd alleen voor de diensten die u echt nodig heeft.

onze tarieven,
niks onverwachts

Bij ons kun je terecht vanaf 275 euro voor een kleine verhuizing. Van daaruit kijken we naar de wensen en de materialen die we daarvoor nodig hebben. We stemmen samen met jou af wat de ideale voorwaarden zijn.

Verhuisdiensten

Laat uw interne verhuizing regelen door onze professionele verhuizers voor een snelle en schadevrije verplaatsing van de zware meubels. We zorgen ervoor dat uw werknemers minimale hinder ondervinden en dat de werkzaamheden zoveel mogelijk door blijven gaan. Onze verhuizers nemen het fysieke werk uit handen en nemen alle benodigde verhuismaterialen mee voor een veilig transport, zoals:

 • Verhuisdekens
 • Verhuisdozen
 • Meubelhoezen
 • Luchtkussenfolie
 • Inpakpapier
 • Verpakkingstape

Breid uw interne verhuizing eventueel uit met onderstaande diensten om volledig ontzorgd te zijn.

Verhuisliften

Huur een verhuislift in om zware meubels gemakkelijk naar een andere etage te verhuizen. Bij de huur van een lift komt altijd een verhuizer mee voor de bediening. Zo verhuizen we uw inboedel veilig en schadevrij naar een andere verdieping. Een verhuislift huurt u al vanaf € 99,- per uur, inclusief bediening.

Verhuisliften

Opslagruimtes

Sla uw inboedel tijdelijk op in een van onze beveiligde opslagruimtes. De opslag is ook geschikt om meubels op te slaan tijdens of na een verbouwing van het bedrijfspand. Al uw spullen staan er veilig en goed verzekerd opgeslagen. De prijzen starten vanaf € 75,- per maand en de huur is maandelijks opzegbaar.

Opslagruimtes

Klus- en montagehulp

Maak gebruik van onze Cleanman service om voor of na uw verhuizing kleine klussen te verrichten. Hiermee zijn oude en nieuwe werkplekken in kantoor bijvoorbeeld direct opgeruimd en klaar voor gebruik. Met deze verhuisdienst voeren we verschillende werkzaamheden voor u uit, zoals:

 • Installatiewerkzaamheden
 • Bezemschoon opleveren
 • Plaatsen van meubels
 

 Cleanman service

Verhuischecklist interne verhuizing

Na uw offerteaanvraag nemen we contact op om een afspraak te maken waarop onze verhuisspecialist bij u langskomt. Tijdens deze afspraak gaan we de verhuizing inventariseren. Op basis hiervan ontvangt u een definitieve offerte. Als u akkoord gaat met deze offerte gaan we de verhuizing inplannen en voorbereiden met o.a. een draaiboek en checklist. Op deze manier garanderen we u een snelle en schadevrije verhuizing.

Draag zelf ook uw steentje bij en denk alvast na over uw verhuizing met onze checklist:

 Verhuischecklist bekijken

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u direct mankracht reserveren voor uw interne verhuizing? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 076 700 2037 of via e-mailadres info@trustverhuizingen.nl. We helpen u snel bij het verhuizen van onder andere bureaus en archiefkasten binnen kantoren, maar ook bij complete verhuizingen van bedrijven en particulieren.

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.