Offerte aanvragen

Klantervaring

Bij Trust Verhuizingen zijn we altijd benieuwd hoe u onze dienstverlening heeft ervaren. We ontvangen graag uw feedback en we beschouwen uw op- en aanmerkingen als een belangrijk onderdeel om onze diensten te verbeteren en te groeien als verhuisbedrijf.

In juli 2017 zijn we door Sirelo uitgeroepen tot het best beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland! En wat zeggen onze klanten over Trust Verhuizingen? Lees de ervaringen van personen die eerder met ons samenwerkten.

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal
Oma Mieke DK Bedrijfsnaam

"Netjes en snel"

Trust verhuizingen heeft op 15 mei mijn inboedel verhuist van Prinsenbeek naar Breda. Alles wordt netjes verzorgd en ze zijn super snel met je huis leeghalen.
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.