Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Bergen op Zoom

Verhuis goed verzekerd met een vertrouwd gevoel van of naar Bergen op Zoom met verhuisbedrijf Trust Verhuizingen.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Bergen op Zoom

Trust Verhuizingen staat voor een veilige overgang waar u zorgeloos naar uw nieuwe woning of bedrijfspand verhuist. Bovendien verhuizen wij heel voordelig: voor € 275,- heeft u drie uur lang een verhuizer en een verhuiswagen tot uw dienst. 

  • Particuliere en bedrijfsverhuizingen in Bergen op Zoom 
  • Uw inboedel altijd verzekerd tijdens de verhuizing
  • Ook verhuizers, verhuisliften en –wagens op uurbasis uur te huur
  • Diverse additionele diensten, zoals in- en uitpakservice en transport

Bespaar tot 50% op de kosten en vraag een vrijblijvende offerte aan. U stelt uw verhuizing geheel naar wens samen en binnen 24 uur heeft u een complete kostenindicatie. Om uw wensen direct door te nemen met een van onze verhuisspecialisten belt u naar 076 700 2037.

Gratis offerte opvragen

Tarieven

Bij Trust Verhuizingen hanteren we transparante, lage prijzen zonder verborgen kosten. Een complete verhuizing heeft u bij ons al voor 275 euro. Hierbij helpt een verhuizer u gedurende drie uur met verhuizen en zal hij de verhuiswagen besturen. Daarnaast is het ook mogelijk om mankracht, een verhuislift of een –wagen op uurbasis in te huren. Neem contact op of bel direct naar 076 700 2037.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 460,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 595,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers

Onze werkwijze

Ons verhuisbedrijf staat voor kwalitatieve verhuizingen die met de grootste zorg worden uitgevoerd door ervaren verhuizers. We zijn transparant in onze werkwijze, in onze prijzen en we komen onze afspraken na. Onze klantbeoordelingen bewijzen dat we deze pijlers bij iedere verhuizing waar maken.

Meer over onze werkwijze

Particuliere verhuizingen

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis: de voorbereiding kost veel tijd, je tilt je een breuk aan zware meubels en de spanning loopt vaak hoog op. Met de hulp van Trust Verhuizingen heeft u geen zorgen meer over de verhuizing van uw inboedel.

Wij verhuizen uw spullen veilig en goed ingepakt met dekens naar uw nieuwe woning. Bovendien is uw inboedel altijd goed verzekerd tijdens het transport.

Bedrijfsverhuizingen

Tijd is geld, zeker in een zakelijke omgeving. Gaat u zakelijk verhuizen van of naar Bergen op Zoom, dan beperken wij de overlast tot een minimum. We stellen vooraf een efficiënt plan van aanpak op, zodat de werkzaamheden minimale hinder ondervinden.

Met onze verhuiswagens en -materialen zijn we in staat om elk type bedrijfsverhuizing te regelen: school, bedrijf of zorginstelling.

Gratis verhuismateriaal

Een efficiënte en plezierige verhuizing begint bij de voorbereiding. Als opdrachtgever maakt u gratis gebruik van onze professionele verhuismaterialen, zoals verhuisdozen, -dekens en transportmiddelen. Dit versnelt de overgang aanzienlijk en garandeert u dat uw inboedel schadevrij overkomt.

Verhuismateriaal

Verhuisliften en opslagruimtes

Naast het verzorgen van complete verhuizingen verhuren wij ook verhuisliften en opslagruimtes. Wij beschikken over twee verhuisliften die tot 25 meter hoog gaan en over meerdere opslagruimtes voor de tijdelijke opslag van meubels en spullen. Bekijk onderstaande pagina’s voor meer informatie en prijzen.

Verhuisliften

Wat u moet weten wanneer u verhuist van of naar Bergen op Zoom

Verhuist u binnenkort naar Bergen op Zoom? Geef dan bijtijds u nieuwe adres door bij de gemeente. Dit kan 4 weken voor de verhuizing en maximaal 5 dagen erna.

Verhuist u van de gemeente Bergen op Zoom naar een andere gemeente in Nederland? Dan kunt u zich inschrijven in uw nieuwe woonplaats. U wordt dan automatisch uitgeschreven bij de gemeente Bergen op Zoom. Het doorgeven van een verhuizing is gratis.

U kunt uw nieuwe adres zowel persoonlijk als digitaal doorgeven via deze website. Voor de digitale doorgifte heeft u uw DigiD-gegevens nodig.

Geeft u de verhuizing liever persoonlijk door? Dit kan bij het stadskantoor van Bergen op Zoom. Neem een geldig identiteitsbewijs en een kopie van uw koop- of huurcontract mee. Gaat u samenwonen, dan heeft u ook schriftelijke toestemming van de hoofdbewoner en een kopie van zijn of haar identiteitsbewijs nodig.

Binnen 5 werkdagen na uw aangifte ontvangt u een bevestigingsbrief op uw nieuwe adres. De gemeente Bergen op Zoom – of van uw nieuwe woonplaats - stelt daarnaast diverse instanties op de hoogte van uw verhuizing. Bekijk deze instanties op de website van de Rijksoverheid.

Werkgebied in Bergen op Zoom en omgeving

Verhuizen zonder zorgen kan ook buiten Bergen op Zoom. Wij verhuizen bijvoorbeeld ook in RoosendaalOosterhoutWaalwijkTilburgOss en Breda. Neem voor informatie contact met ons op.

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.