Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Particuliere verhuizingen

Laat uw verhuizing door Trust Verhuizingen regelen en u hoeft zich geen zorgen te maken om uw inboedel. We pakken uw meubels en spullen zorgvuldig in met verhuisdekens en we vervoeren alles veilig naar uw nieuwe woning. Daarnaast is uw inboedel goed verzekerd voor een schadevrije verhuizing. Op aanvraag verhuizen we ook in het weekend en met spoed: onze professionele verhuizers staan 7 dagen per week voor u klaar.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuiskosten

Een complete particuliere verhuizing verzorgen we vanaf € 275,-. Voor dit bedrag helpt een professionele verhuizer u drie uur lang met een verhuiswagen. Als u de hulp van meer verhuizers nodig heeft, dan breidt u het aantal verhuizers heel eenvoudig uit op basis van een uurtarief per verhuizer. Voeg daarnaast een verhuislift, een opslagruimte of een van onze andere aanvullende diensten toe om het verhuizen nog gemakkelijker te maken.

Krijg vrijblijvend inzicht in de kosten van uw verhuizing en vraag een gratis offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. Bel: 076 - 700 2037 bij vragen of om uw verhuizing geheel naar wens samen te stellen.

Tarieven bekijken

All-in prijs van uw verhuizing

Neem contact met ons op om uw verhuizing geheel naar wens samen te stellen. We denken graag met u mee om vooraf bijvoorbeeld een vaste all-in prijs af te spreken. Tijdens een inventarisatie bij u op locatie zal onze verhuisspecialist de te verhuizen inboedel in kaart brengen. Op basis hiervan ontvangt u een definitieve offerte. Hier is alles in meegenomen; van de verhuizers en de inpakdienst tot het huren van een verhuiswagen of een verhuislift.

 Verhuisliften
 Opslagruimtes
 Verhuisdozen
 Transportdiensten
 Pianoverhuizingen
 Inpakdienst
 Cleanman service

Neem contact op

onze tarieven,
niks onverwachts

Een complete particuliere verhuizing verzorgen we al vanaf € 275,-. Voor dit bedrag helpt een professionele verhuizer u drie uur lang met een verhuiswagen. Als u de hulp van meer verhuizers nodig heeft, dan breidt u het aantal verhuizers heel eenvoudig uit op basis van een uurtarief per verhuizer.

Het verhuisproces

Door uw particuliere verhuizing compleet te laten regelen door Trust Verhuizingen bent u verzekerd van een veilige en schadevrije overgang naar uw nieuwe woning. Als de verhuisdatum ingepland is bereiden we de verhuisdag zorgvuldig voor, zodat u een vlekkeloze verhuizing heeft. Onze verhuizers helpen bij het inpakken en inladen van uw inboedel en vervoeren alles naar uw nieuwe huis. U geeft aan welke spullen een speciale behandeling moeten hebben en we besteden daar extra aandacht aan. Op de nieuwe locatie helpen we weer bij het uitladen en uitpakken van uw meubels. Breid uw verhuizing eventueel uit met onze montage- en installatiediensten om van alle zorgen verlost te zijn. Bij een complete verhuizing maakt u bovendien gratis gebruik van onze verhuisdozen en inpakmaterialen.

Verhuizen in Breda en daarbuiten

Al tientallen jaren verhuizen we particulieren van en naar Breda, maar steeds vaker ook daarbuiten. Inmiddels is Trust Verhuizingen uitgegroeid tot één van de grootste verhuisbedrijven in Breda en bedienen we heel Noord-Brabant, waaronder Den BoschTilburg en Eindhoven. Daarnaast mogen we ook steeds meer particulieren verhuizen in Zuid-Holland, onder meer in Rotterdam en omgeving.

ervaringen van onze klanten.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.