Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

De cleanman service

Vaak spelen er rond de verhuisdatum allerlei dingen die uw aandacht vergen: van de schoonmaak tot het beslissen of een meubelstuk wel of niet meeverhuisd wordt. Trust Verhuizingen is een verhuisbedrijf in Breda dat u in deze drukke tijd helpt met alle verhuiswerkzaamheden. Met onze Cleanman service hoeft u zicht geen zorgen te maken over de schoonmaak en installatie van meubels. Bovendien is deze verhuisdienst voordelig te boeken naast een particuliere of bedrijfsverhuizing in Breda.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Tarieven van de cleanman service

Onze Cleanman service is goedkoop bij ons te boeken in combinatie met een particuliere of bedrijfsverhuizing in Breda. Vraag online een offerte aan of bel ons voor meer informatie op 076 – 700 2037.

De werkzaamheden

Met de Cleanman service wordt uw verhuizing aangevuld met diverse werkzaamheden, zoals het schoon opleveren van het oude huis en de eerste keer schoonmaken van de nieuwe woning. Andere werkzaamheden die onder onze Cleanman service vallen zijn:  

  • Installatiewerkzaamheden
  • Bezemschoon opleveren
  • Plaatsen van meubels

Contact met verhuisbedrijf Trust Verhuizingen

Trust Verhuizingen is een verhuisbedrijf in Breda met een speciale facilitaire afdeling die alle opstart- en afsluitproblemen van uw verhuizing uit handen neemt. Via offerte aanvragen kunt u direct een verhuisofferte aanvragen, inclusief gewenste verhuisdiensten. Meer informatie vraagt u eenvoudig aan via 076 – 700 2037, of via info@trustverhuizingen.nl

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.