Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisdozen en inpakmaterialen

Sterke verhuisdozen en beschermend inpakmateriaal zijn essentieel bij een verhuizing. Om uw meubels en spullen veilig en schadevrij te verhuizen koopt u onze verhuisdozen en inpakmaterialen vanaf €2,75. Het gebruik van professionele verhuismaterialen minimaliseert de kans op schade. Laat u de complete verhuizing door ons regelen? Dan maakt u gratis gebruik van onze dozen en materialen. We leveren het materiaal gratis en we halen het ook weer bij u op.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisdozen

  • Verhuisdozen en inpakmaterialen vanaf € 2,75
  • Gratis verhuismaterialen bij een complete verhuizing
  • Na afloop weer kosteloos bij u opgehaald

Bestel uw verhuisdozen en inpakmaterialen door te bellen naar 076 – 700 2037 of door het contactformulier in te vullen. Een vrijblijvende offerte aanvragen voor een kostenindicatie van een complete verhuizing is ook mogelijk.

Prijzen

Bij Trust Verhuizingen koopt u voordelig kwalitatieve verhuisspullen. Neem contact op voor meer informatie over de prijzen of een persoonlijke aanbieding. We denken graag met u mee.

 

VERHUISMATERIAAL

PRIJZEN PER STUK

Verhuisdoos

€ 2,75

Boekendoos

€ 2,75

Garderobedoos

€ 10,50

Luchtkussenfolie per m²

€ 3,-

Neem contact op

Verhuismaterialen

Door gebruik te maken van onze professionele verhuismaterialen is uw verhuizing ook zelf heel goed te regelen. Bestel de gewenste materialen of schakel de hulp in van onze verhuizers en andere diensten.

onze tarieven,
niks onverwachts

Trust Verhuizingen heeft verschillende verhuismaterialen voor u beschikbaar. De volgende prijzen zijn per stuk:

  • Verhuisdoos à €2,75
  • Boekendoos à €2,75
  • Garderobedoos à €10,50
  • Luchtkussenfolie à €3,- (per vierkante meter)

Verhuisdozen

Dozen in verschillende formaten met een extra stevige bodem voor bijvoorbeeld uw servies en glas- en aardewerk, maar ook voor kleding en boeken.

Verhuisdekens

Verhuisdekens voorkomen schade aan uw kasten, tafels en andere grote meubels door ze te beschermen tijdens het schuiven en kantelen tijdens het transport.

Verpakkingstape

Zorg dat verhuisdozen niet opengaan en spullen tijdens het vervoer niet op de grond vallen met ons sterke verpakkingstape.

Meubelhoezen

Meubelhoezen beschermen uw banken en stoelen tegen krassen en vuil tijdens de verhuizing.

Verhuisstickers

Houd uw verhuizing overzichtelijk met verhuisstickers. Onze verhuizers plaatsen uw spullen direct op de juiste plek in uw huis of bedrijfspand.

Matrashoezen

De hoezen van Trust Verhuizingen zijn van stevig plastic en houden vocht, vuil en stof tegen. Zo geniet u na de verhuizing meteen weer van uw nachtrust.

Luchtkussenfolie

Luchtkussen- of noppenfolie biedt bescherming aan glas- en aardewerk. De folie is makkelijk af te scheuren en zit op een handige rol.

Inpakpapier

Ons inpakpapier biedt extra bescherming aan krasgevoelige en breekbare spullen, waaronder servies, glazen kopjes en bestek.

Gratis verhuisdozen en inpakmateriaal

Als u uw complete verhuizing laat verzorgen door Trust Verhuizingen krijgt u gratis beschikking over de hoogste kwaliteit verhuisdozen en inpakmaterialen. We halen de verhuisspullen na afloop bovendien kosteloos weer bij u op.

 

 

Alle verhuizingen regelen we met de grootst mogelijke zorg. We verhuizen u snel en vakkundig, zowel particulier als zakelijk. Bij bedrijfsverhuizingen zorgen we er bijvoorbeeld voor dat het personeel tijdens de verhuizing verder kan blijven gaan met de werkzaamheden. We gebruiken hiervoor onder meer meubelrollers met geluidloze wielen om geluidsoverlast tegen te gaan. Ons verhuisbedrijf is niet alleen werkzaam in Breda, maar in heel Noord-Brabant en ook Zuid-Holland.

 

 Complete particuliere en bedrijfsverhuizingen vanaf € 275,-
 Gratis gebruikmaken van verhuisdozen en verhuismaterialen
 Verhuizen in heel Noord-Brabant, zoals TilburgDen Bosch en Eindhoven.

Contact opnemen

Neem bij vragen of voor meer informatie telefonisch contact met ons op via 076 – 700 2037. Daarnaast zijn we ook bereikbaar via het e-mailadres info@trustverhuizingen.nl en het contactformulier. Een vrijblijvende offerte aanvragen doet u via onderstaande button.

Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.