Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Piano verhuizen Breda

Laat uw piano of vleugel zorgvuldig en veilig verhuizen door de ervaren verhuizers van Trust Verhuizingen. Om kostbare piano’s schadevrij te verhuizen nemen we alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen en bereiden we het transport uitgebreid voor in een gedetailleerd draaiboek. We nemen al uw zorgen uit handen, zodat u er geen omkijken naar heeft. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met verhuisdekens en beschermende materialen en we zorgen voor een volledig verzekerd transport. Pianoverhuizingen voeren we uit binnen Breda, maar ook in heel Noord-Brabant en daarbuiten.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Piano verhuizen

  • Uw piano of vleugel veilig en schadevrij verhuizen
  • Beschermende verhuisdekens en inpakmaterialen
  • Altijd goed verzekerd tijdens het transport

Neem contact met ons op voor een offerte op maat van uw piano verhuizing of bel direct naar 076 – 700 2037 voor meer informatie.

Kosten piano verhuizen

Een piano verhuizen doen we al vanaf € 275,-. Hierbij verhuist een van onze professionele verhuizers uw piano met een verhuiswagen naar de gewenste locatie. Gedurende drie uur staat hij tot uw dienst. Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

onze tarieven,
niks onverwachts

Interne verhuizingen zijn veelal kleine deelverhuizingen binnen een bedrijf of kantoor. Het is daarom niet nodig om een compleet verhuisbedrijf in te huren. Onze verhuizers betaalt u per uur en geeft u de mogelijkheid om goedkoop intern te verhuizen: u huurt enkel het aantal verhuizers in voor het aantal uur dat u verhuishulp nodig heeft. Zo betaalt u altijd alleen voor de diensten die u echt nodig heeft.

Onze werkwijze

Voorafgaand aan de verhuizing komen we bij u langs om de te verhuizen piano of vleugel en uw woning of pand te inventariseren. Op basis van deze afspraak ontvangt u een definitieve offerte.

Na uw akkoord op de offerte gaan we de verhuizing uitwerken in een gedetailleerd draaiboek om de verhuizing van uw piano veilig en schadevrij te laten verlopen. We plannen de verhuisdatum in en op de verhuisdag zorgen we ervoor dat uw piano zorgvuldig ingepakt en beschermd is. Het toonvormende onderdeel van het instrument is zeer gevoelig voor schokken en door onze jarenlange ervaring weten we hier uitstekend mee om te gaan.

Mochten we de piano of vleugel naar of van een andere etage moeten verhuizen, breid de verhuizing dan uit met onze verhuislift. Bij de huur van een lift komt een van onze verhuizers mee voor de bediening. Met onze expertise en de juiste verhuismaterialen zijn we ervaren pianoverhuizers geworden in Breda en omgeving.

Onze werkwijze

Voordelen van ons pianotransport

Het verhuizen van piano´s en vleugels vergt specialistische kennis en ervaring. Bij Trust Verhuizingen is uw instrument in de beste handen, omdat we:

  • Verhuizen op basis van uitgebreid vooronderzoek
  • De te verhuizen piano en de locatie vooraf inventariseren
  • Gebruik maken van verhuisdekens en beschermende inpakmaterialen
  • Toonvormende onderdelen extra beschermen met speciale folie en opvulmateriaal
  • Beschikking hebben over verhuisliften die tot 25 meter hoog gaan
  • Beveiligde opslagruimtes hebben om piano’s en vleugels op te slaan

Vervoer van piano's, vleugels en andere zware meubels

Om beschadigingen aan piano’s en vleugels te voorkomen bij het inladen en vervoeren en bij het uitladen en verplaatsen, werken we met speciale gereedschappen. Door onze jarenlange ervaring weten we exact wat de risico's zijn en gebruiken we speciale gereedschappen om de risico’s uit te sluiten. We werken bijvoorbeeld met piano-trolleys en we beschermen elk onderdeel van uw piano met speciale inpakfolie en beschermende dekens. Bovendien zorgen we ervoor dat kwetsbare onderdelen extra beschermd zijn, zodat we uw piano of vleugel schadevrij verhuizen. Voor optimale veiligheid en garantie zijn de piano’s en vleugels altijd verzekerd tijdens het transport.

Naast pianoverhuizingen voeren we ook transportdiensten uit om bijvoorbeeld zwaar meubilair te verhuizen. Een verhuiswagen met verhuizer huurt u al vanaf € 275,- voor drie uur.

Transportdiensten

Woonomstandigheden

Piano’s en vleugels zijn gevoelig voor de omstandigheden in de woning of het pand waar u ze in plaatst. Een wijziging van de luchtvochtigheid in een kamer of ruimte heeft bijvoorbeeld invloed op de stemming van het instrument. Het is daarom raadzaam om uw piano of vleugel een tot twee maanden na de verhuizing opnieuw te laten stemmen. Na de verhuizing is deze gewenningsperiode nodig, waarna het instrument opnieuw gestemd kan worden.

Overige verhuisdiensten

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot het allround verhuisbedrijf van Breda. Naast complete verhuizingen bieden we daarom ook aanvullende diensten aan:

 Particuliere verhuizingen
 Bedrijfsverhuizingen
 Interne verhuizingen
 Verhuisliften
 Opslagruimtes
 Verhuisdozen
 Inpakdiensten
 Cleanman service

Vrijblijvende offerte aanvragen

Een piano is te kostbaar om er lichtzinnig mee om te springen. Schakel daarom een ervaren verhuizer in voor het verhuizen van uw instrument. Neem contact met ons op via telefoonnummer 076 – 700 2037 en bespreek uw wensen met een van onze specialisten.

Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.