Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf Dongen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf voor uw verhuizing van of naar Dongen? Bij Trust Verhuizingen staan we klaar om u te helpen. We zijn gespecialiseerd in zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Met onze jarenlange ervaring hebben we een solide reputatie opgebouwd in het verhuizen van zowel huishoudens als bedrijven.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Tot wel 50% goedkoper verhuizen in Dongen

Onze klanten besparen gemiddeld maar liefst 50% op de totale verhuiskosten ten opzichte van andere verhuisbedrijven. Met onze scherpe tarieven verhuist u namelijk al vanaf € 275,- voor een complete verhuizing. Bovendien bieden we altijd een transparante offerte vooraf, zodat u volledig inzicht heeft in de kosten. Bij Trust Verhuizingen is uw inboedel bovendien altijd uitstekend verzekerd.

Voordelige tarieven

Bij Trust Verhuizingen bepaalt u zelf of u een vaste prijs of een uurprijs wilt hanteren. Onze verhuizers in Dongen en omgeving werken tegen voordelige uurtarieven. Daarbij geven we u vooraf volledige duidelijkheid over de totale kosten. Op deze manier weet u van tevoren precies waar u aan toe bent en behoren onaangename financiële verrassingen tot het verleden.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 525,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 625,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 125,-
Op basis van twee verhuizers
€ 160,-
Op basis van drie verhuizers

Extra services bij uw verhuizing

We begrijpen als geen ander dat een verhuizing meer is dan alleen het transporteren van uw spullen. Daarom bieden wij een aantal extra services die uw verhuizing in en rondom Dongen nog gemakkelijker maken. Of u nu particulier of bedrijfsmatig verhuist, wij staan altijd voor u klaar.

Onze aanvullende verhuisservices, zoals de Cleanman en inpakdienst, zijn ontworpen om u te ontlasten tijdens het verhuisproces. Met de Cleanman-service zorgen wij ervoor dat uw oude woning schoon en opgeruimd achtergelaten wordt. Onze speciale Seniorenservice biedt extra ondersteuning en zorg voor verhuizende senioren.

Heeft u behoefte aan tijdelijke extra opslagruimte? Maak dan gebruik van onze opslagfaciliteiten, gelegen in de nabijheid van Dongen. Voor een bedrag van slechts € 75,- per maand slaat u al uw bezittingen veilig op.

Verhuur van verhuisliften en verhuiswagens

Schakel Trust Verhuizingen in voor de verhuur van verhuisliften en verhuiswagens. Onze moderne en goed onderhouden verhuisliften tillen ook grote en zware objecten moeiteloos naar boven of beneden. U huurt al een verhuislift voor slechts € 99 per uur, inclusief een ervaren verhuizer voor de bediening en extra hulp. En met onze ruime keuze aan verhuiswagens vindt u altijd het perfecte formaat dat past bij uw verhuisbehoeften.

Zorgeloze verhuizing van of naar Dongen

We regelen het volledige verhuisproces graag voor u. Van het zorgvuldig inpakken en uitpakken van uw inboedel tot en met de professionele montage en installatie van uw meubels op uw nieuwe locatie. Met onze expertise nemen we alle zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse bezigheden.

Ervaringen van onze klanten.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.