Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Vlaardingen

Kies voor een zorgeloze verhuizing van of naar Vlaardingen met verhuisbedrijf Trust Verhuizingen.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Vlaardingen

Trust Verhuizingen regelteen moeiteloze en stressvrije verhuizing: we pakken uw inboedel in met verhuisdekens en we vervoeren alles schadevrij naar uw nieuwe woning of pand. Breid de verhuizing eventueel uit met een verhuislift, opslagruimte of klusjesdiensten. Een complete verhuizing regelen we al voor € 275,-. U wordt dan drie uur lang geholpen door een professionele verhuizer met een verhuiswagen.

  • Complete verhuizingen vanaf € 275,-
  • Particuliere en bedrijfsverhuizingen van en naar Vlaardingen
  • Verhuur verhuisliften en opslagruimtes
  • Ook verhuizingen in het weekend en met spoed

Bespaar tot 50% op de verhuiskosten en vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. Bel naar 076 – 700 2037 bij vragen of voor meer informatie.

Gratis offerte opvragen

Prijzen

Verhuis goedkoop met familie en vrienden en schakel de professionele hulp van een verhuizer en een verhuiswagen in. Zo verhuist u al compleet voor € 275,-. Tegen een kleine toeslag verhuizen we ook op zaterdag en zondag.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 460,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 595,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers

Werkwijze

Met een gemotiveerd team van zestien professionele verhuizers en zes volledig uitgeruste verhuiswagens verhuizen we u veilig, snel en deskundig. We pakken uw waardevolle bezittingen zorgvuldig in met beschermende folie en vervoeren alles veilig in goed uitgeruste verhuiswagens. U krijgt de hoogste kwaliteit voor een uitstekende prijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ervaar onze unieke dienstverlening.

Na uw offerteaanvraag maken we een afspraak waarop onze specialist de verhuizing bij u op locatie komt inventariseren. Op basis hiervan ontvangt u een definitieve offerte waarin de te verhuizen inboedel en alle diensten zijn opgenomen. Als u akkoord bent met die offerte plannen we de verhuizing in.

Meer over onze werkwijze

Onze verhuisdiensten

Al jarenlang verhuizen we particulieren en bedrijven met diverse aanvullende verhuisdiensten van en naar Vlaardingen. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod.

Particuliere verhuizing

Heeft u een nieuwe woning in Vlaardingen gekocht of verlaat u de gemeente voor een nieuw huis in een andere plaats? Laat Trust Verhuizingen uw verhuizing uit handen nemen om stress te voorkomen. Onze professionele verhuizers hebben veel ervaring met het veilig en zorgvuldig verhuizen van complete inboedels.

We verhuizen ook in het weekend. Neem contact op om uw wensen door te nemen.

Ik wil verhuizen

Bedrijfsverhuizing

Voor bedrijven, kantoren en instellingen bieden we verhuisdiensten op maat aan. Laat uw complete bedrijfsinventaris verhuizen of schakel ons in om enkele losse meubelstukken te vervoeren. In overleg ontruimen we uw bedrijfspand of instelling, waarbij we de overlast tot een minimum beperken. Op deze manier ervaren werknemers zo min mogelijk belemmering en kunnen de werkzaamheden zo veel mogelijk doorgaan.

Ik wil een bedrijfsverhuizing

Verhuislift

Breid uw verhuizing van of naar Vlaardingen uit met een van onze verhuisliften die tot 25 meter hoog reiken. Bij de huur van een lift krijgt u altijd een professionele verhuizer voor de bediening. Hij bedient de lift niet alleen, maar helpt u ook bij het til- en sjouwwerk. De huurprijzen starten vanaf € 99,- per uur, inclusief bediening.

Heeft u extra mankracht nodig? Bij ons huurt u vanaf € 37,50 per uur al een extra verhuizer in.

Ik heb een verhuislift nodig

Verhuismaterialen

Met onze kwalitatieve verhuisdozen, -dekens en inpakfolie laten we elke verhuizing efficiënt en schadevrij verlopen. We investeren in de beste verhuisspullen en daar profiteert u van. Als u uw complete particuliere of bedrijfsverhuizing door ons laat verzorgen maakt u namelijk gratis gebruik van deze spullen. Om u optimaal van dienst te zijn halen we alle verhuismaterialen na afloop kosteloos weer bij u op.

Verhuisdozen los kopen is ook mogelijk.

Verhuismateriaal

Opslag

Om uw inboedel tijdelijk op te slaan tijdens of na een verhuizing bieden we opslagruimtes te huur aan. We hebben kleine en grote ruimtes te huur die allen beveiligd zijn met camera- en alarmsystemen. Daarnaast zijn uw meubels en spullen ook altijd goed verzekerd in de opslag. De huurprijzen starten vanaf € 75,- per maand en de ruimtes zijn maandelijks opzegbaar.

Ik heb tijdelijke opslag nodig

Klus- en schoonmaakdiensten

Trust Verhuizingen verzorgt complete verhuizingen, maar ook alleen het (de)monteren en transporteren van zware meubelen of het schadevrij vervoeren van een piano. U kiest wat u laat doen. In uw nieuwe woning zetten we alle spullen netjes op hun plaats, ook die zware wasmachine op zolder.

Cleanman service

Pianoverhuizingen

Voor het transport van piano’s, vleugels en andere kostbare meubels hebben we in ons wagenpark volledig uitgeruste verhuiswagens staan. Onze verhuizers pakken de instrumenten zorgvuldig in met verhuisdekens en beschermende folie voor een schadevrij transport met de verhuiswagen. Breid de pianoverhuizing eventueel uit met een verhuislift om de piano eenvoudig naar een andere etage te verhuizen.

Ik wil kostbare meubels verhuizen

Transport

Verhuist u zelf met de hulp van familie en vrienden en heeft u enkel een verhuiswagen nodig voor het transport van zware en grote meubels? Kies dan voor de huur van een verhuiswagen met verhuizer. De verhuizer bestuurt de wagen en zorgt voor een snel en schadevrij transport. Daarnaast helpt hij ook bij het inpakken van uw spullen met verhuisdekens en beschermende folie. Neem contact met ons op voor de huurprijzen.

Ik heb verhuistransport nodig

Regio Vlaardingen

Het werkgebied van ons verhuisbedrijf beslaat heel Zuid-Holland, waardoor we ook in de omgeving van Vlaardingen al voor € 275,- verhuizen. Voor deze prijs heeft u drie uur lang de beschikking over een verhuizer en een verhuiswagen. Met de hulp van familie en vrienden verhuist u zo zeer voordelig en gemakkelijk naar uw nieuwe woning of bedrijfspand. Bovendien is elke verhuizing bij ons veilig en goed verzekerd. Plaatsen in de buurt van Vlaardingen waar we veel verhuizen zijn Rotterdam en Schiedam.

Gemeente Vlaardingen

Wanneer u van of naar Vlaardingen verhuist, zijn er verschillende administratieve zaken die u geregeld dient te hebben. Allereerst is het belangrijk om uw verhuizing bijtijds aan de gemeente door te geven. Dit kan vanaf vier weken voor de verhuizing tot maximaal vijf dagen erna. Wacht u hier te lang mee, dan kan dit tot een boete leiden.

U geeft uw verhuizing heel eenvoudig door via een digitaal verhuisformulier. Het gebruik van dit formulier is alleen mogelijk als er niemand anders ingeschreven staat op uw nieuwe adres. Is dit wel het geval, dan moet u het digitale verhuisformulier uitprinten en opsturen. Geeft u de verhuizing liever persoonlijk door? Maak dan een afspraak op het gemeentehuis.

Als u vanuit Vlaardingen naar een andere gemeente verhuist, dan hoeft u zich enkel in de nieuwe gemeente in te schrijven. Zij schrijven u dan uit in Vlaardingen. Het doorgeven van een verhuizing is gratis. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.