Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuistransport

Voorkom stress en zwaar sjouw- en sleepwerk en laat uw grote en zware meubels transporteren door Trust Verhuizingen. Daarnaast bespaart u geld door zelf met de hulp van familie en vrienden te verhuizen en enkel een verhuiswagen voor het transport in te huren. Bij verhuistransport nemen we al het zware werk uit handen: we pakken uw meubels zorgvuldig in met verhuisdekens en beschermende folie, rijden uw inboedel veilig en schadevrij naar uw nieuwe woning of bedrijfspand en helpen ook weer met het uitpakken van de wagen.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Tarieven verhuistransport

Verhuistransport bestaat uit een verhuiswagen en een verhuizer voor de bediening, waarbij het aantal benodigde verhuizers uit te breiden is. Bel 076 - 700 2037 voor een offerte op maat. We denken graag met u mee.

Uw voordelen

Uw voordelen op een rij:

  • Ook verhuistransport naar het buitenland
  • Kies zelf wat u verhuist: geen onnodige kosten
  • Onze diensten op uurbasis
  • Ook weekend- en spoedtransport
  • Verhuisliften voor de grote hoogtes

onze tarieven,
niks onverwachts

Bij ons kun je terecht vanaf 275 euro voor een kleine verhuizing. Van daaruit kijken we naar de wensen en de materialen die we daarvoor nodig hebben. We stemmen samen met jou af wat de ideale voorwaarden zijn.

Transport naar binnen- en buitenland

Al jarenlang regelen we verhuistransport voor particulieren en bedrijven van en naar Breda, maar ook daarbuiten. Inmiddels transporteren we meubels door heel Noord-Brabant en ook in Rotterdam en omgeving:

Naast binnenlands transport verzorgen we ook verhuistransport naar het buitenland. Onze verhuiswagens zijn te huur met verschillende laadruimtes, daardoor kunnen we ook moeiteloos complete inboedels over lange afstanden transporteren.

Zakelijk transport

Trust Verhuizingen is in te schakelen voor zakelijk verhuis- en meubeltransport. Met ons professionele wagenpark zijn meubels van bedrijfspanden en kantoren eenvoudig te vervoeren: van enkele kantoormeubelen tot complete inboedels. We helpen ook graag bij het leeghalen van bedrijfspanden en kantoorruimtes. Dankzij de nodige montage ervaring kunnen onze verhuizers in overleg ondersteunen bij het verwijderen van onder meer systeemplafonds, tussenwanden en stellingen, die we ook direct voor u afvoeren. Op aanvraag nemen we ook het logistieke proces voor fysieke of online winkels uit handen: van het inplannen en aansturen van de chauffeurs tot het bewaken van de kwaliteit. In de regio Breda, Tilburg en Den Bosch bezorgen we vrijwel altijd dezelfde dag.

Overige verhuisdiensten

Andere diensten die we leveren om uw verhuistransport veilig en schadevrij te voltooien zijn onder meer verhuisliften en inpakservices.

Verhuisliften

Breid uw verhuistransport uit met een verhuislift om zwaar meubilair zonder moeite naar een andere etage te verhuizen. Een lift is onmisbaar als u een nieuw appartement op een hoge verdieping betrekt of als uw bed en kasten naar een hoge etage getransporteerd moeten worden.

Verhuisliften

Inpakservice

Bij verhuistransport nemen we het in- en uitladen van de verhuiswagen uit handen, maar schakel onze inpakservice in als u ook hulp bij het inpakken wilt. We beschikken over professionele verhuismaterialen om uw inboedel te beschermen, zoals verhuisdekens, -dozen en beschermende folie.

Inpakservice

Contact opnemen

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u de grote en zware meubels laten vervoeren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie via telefoonnummer 076 - 700 2037 of via e-mailadres info@trustverhuizingen.nl. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button om vrijblijvend inzicht te krijgen in de kosten van uw verhuistransport.

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.