Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Moerdijk

Probleemloos verhuizen in Moerdijk? Trust Verhuizingen begeleidt u vakkundig en voordelig in Moerdijk en omstreken. Bespaar nu tot 50%!

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Moerdijk

  • Klanten beoordelen ons met een 9,3
  • Ouderwetse service voor een eigentijdse lage prijs
  • Begin prettig en stressvol in uw nieuwe onderkomen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing in Moerdijk en bespaar tot 50%!

Gratis offerte opvragen

Voordelig en flexibel verhuizen van of naar Moerdijk

Een gemiddelde verhuizing kost – volgens onderzoek – 2 jaar van uw leven. Gaat u verhuizen van of naar Moerdijk en ziet u nu al op tegen de stress? Dat is niet nodig! Trust Verhuizingen verhuist u vakkundig, voordelig en stressvrij van of naar Moerdijk. Of uw verhuizing nu particulier of zakelijk is. 

Met Trust Verhuizingen kiest u voor bewezen kwaliteit en voorkomt u onaangename verrassingen. Verhuizen van of naar Moerdijk kan al voor 275 euro!

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 460,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 595,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 75,-
Op basis van twee verhuizers
€ 112,50
Op basis van drie verhuizers
€ 100,-
Op basis van twee verhuizers
€ 145,-
Op basis van drie verhuizers

Trust Verhuizingen: onze klanten

Zoek op internet naar een verhuisbedrijf en het aanbod is overweldigend. Studentenverhuizers, budgetverhuizers en bijverdienende klusjesmannen: het lijkt wel alsof iedereen kan verhuizen. Maar vergis u niet, professioneel verhuizen is een vak.

Bij Trust werken we uitsluitend met ervaren en geschoolde vakkrachten, die uiterst zorgvuldig omgaan met uw dierbare spullen. Ons wagenpark is bovendien uitgerust met de beste verhuismiddelen.  Kwaliteit zit hem in de details en dat waarderen onze klanten.

Particuliere verhuizingen

Of u nu verhuist binnen Moerdijk, naar Eindhoven, naar Dordrecht of emigreert naar Engeland, Trust Verhuizingen garandeert een vlekkeloze overgang. Vooraf inventariseren we uitgebreid uw wensen en  inboedel. De afspraken zetten we in een heldere offerte en pas als u helemaal tevreden bent plannen we de verhuizing in.

Bij een particuliere verhuizing van Trust heeft u de regie. Goederen laten inpakken, klushulp of uitsluitend transport van zware meubelen? U bepaalt het zelf en wij garanderen dat de verhuizing vakkundig en zorgvuldig verloopt.

Ik wil verhuizen

Bedrijfsverhuizing

Een zakelijke verhuizing van een zorginstelling, bedrijfspand of winkel is een vak apart. Het proces is complex en vereist ervaring, geduld en tijd. Met de hulp van Trust Verhuizingen kan er niets mis gaan.

Zakelijk verhuizen van of naar Moerdijk is goedkoper dan zelf doen. Door onze ervaring, snelheid en professionele verhuismiddelen bespaart u tijd en geld. Dankzij de soepele overgang kan iedereen bovendien direct weer aan het werk.

Ik wil een bedrijfsverhuizing

Seniorenverhuizingen

Bent u op leeftijd, dan is verhuizen extra ingrijpend. Helemaal als u mindervalide of hulpbehoevend bent. Trust verhuizingen helpt u tijdens deze moeilijke periode en begeleidt de hele verhuizing. Van de planning tot het inpakken en van het (de)monteren van meubelen tot het oplever klaar maken van de oude woning. 

U kunt onze verhuizers ook inzetten voor het transport van zware goederen, zoals een wasmachine, televisie of meubels.

Gratis verhuismateriaal
Met de juiste spullen verhuist u een stuk comfortabeler. Als klant van Trust gebruikt u gratis verhuisdozen, dekens en transportmaterialen, zodat uw kostbare spullen onbeschadigd blijven. Na afloop halen we ze weer gratis bij u op.

Verhuismateriaal

Gemeente Moerdijk

Een verhuizing van of naar Moerdijk moet u doorgeven aan de gemeente. Zij stellen vervolgens uw oude gemeente op de hoogte. U kunt de verhuizing online doorgeven met DigiD, of persoonlijk aan de balie van het gemeentehuis. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 

De gemeente Moerdijk verwerkt uw aangifte op de verhuisdatum in de basisregistratie personen. Moet u nog verhuizen, dan wordt deze pas verwerkt op die datum. Na de verhuizing ontvangt u een bevestigingsbrief op uw nieuwe adres.

Verhuist u vanuit Moerdijk naar een nieuwe gemeente? Dan kunt u daar aangifte doen. Zij schrijven u uit op het oude adres.

Verhuis prettig den voordelig naar Moerdijk

Verhuizen hoeft niet stressvol te zijn. Kies ook voor het betaalbare gemak van Trust Verhuizingen voor uw verhuizing van of naar Moerdijk. Het kan al voor 275 euro!

  • Best beoordeelde verhuisbedrijf van Brabant: 9,3!
  • Bespaar honderden euro’s
  • Flexibel, snel en uiterst klantvriendelijk

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing van of naar Moerdijk. U bespaart tot wel 50%!

Gratis offerte opvragen

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.