Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Inpakservice: verhuizen zonder stress

Verhuizen is een stressvolle en tijdrovende bezigheid. Vaak begint u vol goede moed met het opruimen van uw huis of bedrijfspand en het sorteren van spullen. Maar het is altijd meer werk dan u denkt en dat 'kleine klusje' kost al snel een dag, of meer.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Inpakservice

Er zijn tal van redenen waarom verhuizen zoveel tijd en energie kost. Allereerst heeft u weinig ervaring en mist u overzicht. U begint enthousiast op een kamer, doet wat op zolder en voor u het weet staat het halve huis op zijn kop en is het einde nog lang niet in zicht. Een andere reden is uw emotionele betrokkenheid. U vindt alle spullen waardevol en kunt moeilijk afscheid nemen. Dit vertraagt een verhuizing enorm.

Nog een reden waarom verhuizen zo zwaar en tijdrovend is, is een gebrek aan ervaring en de juiste materialen. Heeft u wel eens een goedkope verhuisdoos gekocht? Dan weet u hoe lastig het is om ze in elkaar te zetten. En waag het niet hem te zwaar te beladen, want voor u het weet zakt de bodem eronder weg en liggen uw spullen op straat.

Prijzen

Aantal inpakkers Prijs per uur*
1 inpakker € 52,50
2 inpakkers € 105,-

*de prijzen zijn exclusief btw en de minimale afname is 3 uur.

Maak verhuizen makkelijk met de verhuis inpakservice van Trust Verhuizingen

Een slecht voorbereide en uitgevoerde verhuizing zorgt voor een valse start in uw nieuwe huis of bedrijfspand. U voelt u gestressed, overal staan spullen en u heeft constant het gevoel dat u niet klaar bent. Dat frustreert. Gelukkig kan het ook anders en Trust Verhuizingen uit Breda laat zien hoe. 

Met de inpakservice verhuizen van Trust Verhuizingen uit Breda verloopt de overgang een stuk aangenamer. Of u nou particulier of zakelijk verhuist: wij pakken uw spullen professioneel in, waardoor u zeker weet dat niets beschadigd raakt en de verhuizing vlekkeloos verloopt.

Met de verhuis inpakservice van Trust verloopt uw verhuizing sneller en effectiever. We benaderen de verhuizing professioneel en hebben slechts een doel: uw verhuizing zo voorspoedig en aangenaam mogelijk laten verlopen. Na het gezamenlijk opstellen van een plan van aanpak gaan we aan de slag. Vrijwel altijd zijn uw spullen dezelfde dag vakkundig en schadevrij ingepakt, en klaar voor vervoer.

Verhuis inpakservice met uitsluitend de beste inpakmaterialen

Uw eigendommen en meubels verdienen de beste zorg en aandacht. Daarom werkt Trust Verhuizingen uitsluitend met de beste mensen, inpakmaterialen en verhuisgereedschappen. Gecombineerd met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen garandeert dit dat zelfs de kwetsbaarste goederen, zoals porselein en glaswerk, kras- en schadevrij overkomen.

Trust Verhuizingen streeft naar de hoogste kwaliteit. Uw goederen zijn emotioneel en financieel waardevol en daar zijn we ons volledig van bewust. Daarom gebruiken voor onze inpakservice uitsluitend eersteklas verpakkingsmaterialen, zoals dubbelwandige verhuisdozen. Deze zijn steviger en volledig schokbestendig, waardoor stootschade vrijwel uitgesloten is. Ook gebruiken we voor alle goederen hoogwaardige inpakfolie en diverse soorten verhuisdekens, die maximale bescherming bieden.

Daarom kiezen voor de inpakservice van Trust Verhuizingen

Met de inpakservice van Trust Verhuizingen verloopt iedere verhuizing vlekkeloos.
Dit zijn uw voordelen:

  • Voorkom stress
  • Voel u meteen thuis in uw nieuwe woning of bedrijfspand
  • Trust Verhuizingen verpakt beter én sneller
  • We gebruiken uitsluitend eersteklas verpakkingsmaterialen
  • Jarenlange ervaring garandeert de beste service
  • Duizenden tevreden klanten gingen u voor

Dit zeggen klanten over de verhuis- en inpakservice van Trust Verhuizingen

Erg tevreden over mijn verhuizing via Trust

“Flexibel in het wijzigen van mijn verhuisdatum en kreeg 3 verhuizers op de stoep i.p.v. de afgesproken 2 (voor dezelfde prijs) Heren waren zeer vriendelijk. Alle apparatuur werd ter plekken aangesloten. Ook de communicatie verliep soepel. Zeker aan te raden!” - Kim Helsen

 

Zonder rompslomp goed en snel verhuist

“Tiptop verhuizing, waren er 's morgens op tijd bij en alles was voor de middag nog over. Goede afspraken vooraf gemaakt en de cleanman service is heerlijk, zonder rompslomp goed en snel verhuist.” - Martin Schakelaar

Voel u meteen thuis in uw nieuwe huis, met de verhuis inpakservice van Trust Verhuizingen

Of u nu groter of kleiner gaat wonen en zakelijk of particulier verhuist: de professionals van Trust Verhuizingen staan voor u klaar. Verhuizen kan vrijwel altijd binnen 1 dag en met onze inpakservice voorkomt u stress en ergernissen. U voelt u meteen thuis in uw nieuwe huis of bedrijfspand en maakt een vliegende start. Gun uzelf daarom het gemak van de inpakservice en maak vandaag een afspraak.

Klik voor een exacte prijsopgave op de knop ‘Direct offerte aanvragen’ en vul de velden in. Bespreekt u de inpakmogelijkheden liever eerst met een specialist? Neem dan contact met ons op voor telefonisch overleg of een afspraak ter plaatse.
Bel voor meer informatie: 076 - 7002037

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.