Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuislift huren Breda

Een verhuislift huren voor uw complete inboedel of alleen voor enkele objecten binnen Noord-Brabant of Breda? Bij ons kunt u eenvoudig een verhuislift huren die tot wel 25 meter hoog gaat. Met de verhuislift van Trust Verhuizingen beschikt u altijd over één ervaren verhuizer die de verhuislift bedient. Heeft u extra handjes nodig voor til- en (de)montagewerkzaamheden? Dan kunt u gemakkelijk extra verhuizers bij ons inhuren.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuislift

  • Verhuislift huren v.a. € 99,- per uur
  • Standaard met verhuizer voor bediening
  • Liften tot 25 meter hoog
  • Ook te huur voor eenmalige verhuisopdrachten

Wilt u meer weten over het huren van een verhuislift of wilt u direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via 076 – 700 2037 of stuur een e-mail naar info@trustverhuizingen.nl.

 

Kosten verhuislift huren

 

Verhuislift huren Verhuislift huurprijs
Verhuislift inclusief 1 man personeel voor bediening*

€ 99,- per uur, exclusief btw
Minimale afname 2 uur
Objecten naar boven/beneden brengen tot 3 items € 199,- exclusief btw

 

Dagtarief
(maximaal 8 uur)
€ 425,- exclusief btw en km’s**
Meerprijs extra verhuizer voor til en/of (de)montage werkzaamheden € 52,50  per uur, exclusief btw

 

*Bij alle verhuisliftwerkzaamheden heeft u beschikking over één man personeel die de verhuislift bedient. Wilt u graag een extra verhuizer erbij hebben? Dat kan voor de meerprijs van €52,50 exclusief btw.

**De km’s worden berekend vanaf de postcode 4815 NC Breda à €1,- exclusief btw per kilometer. Daarnaast zijn de eerste 10 km vrij en wordt de terugreis naar onze hoofdvestiging niet doorberekend aan u.

Neem contact op als u een verhuislift voor uw verhuizing wilt huren.

Neem contact op

Voordelen verhuislift huren

  • Verhuislift huren voor complete inboedel of alleen enkele items
  • Altijd beschikking over één man personeel voor professionele bediening van de verhuislift
  • Uw inboedel is altijd verzekerd
  • Tot 25 meter hoog
  • Verhuislift huren vanaf € 99,- ex. btw per uur
  • Veilige verhuizing binnen Brabant en Rotterdam

onze tarieven,
niks onverwachts

Bij ons kun je terecht vanaf 275 euro voor een kleine verhuizing. Van daaruit kijken we naar de wensen en de materialen die we daarvoor nodig hebben. We stemmen samen met jou af wat de ideale voorwaarden zijn.

Soorten verhuislift

Wie bieden twee soorten verhuisliften aan. In onderstaande tabel vindt u onze verhuisliften.

VERHUISLIFT TOT 15 METER HOOG
 
VERHUISLIFT TOT 25 METER HOOG

Reikt tot de 4e verdieping

 

Reikt tot de 10e verdieping

Huurprijs vanaf € 99,-

 

Huurprijs vanaf € 99,-

Plaatsing verhuislift

Om de stabiliteit van de verhuislift te garanderen, plaatsen wij de verhuislift graag zo dicht mogelijk tegen uw woning aan. Een parkeerplaats of tuin is de ideale plek voor de verhuislift. Uiteraard komt het ook voor dat de verhuislift op de stoep - of in bijzondere gevallen - op de straat geplaatst dient te worden. Wanneer de verhuislift op de stoep geplaatst dient te worden dragen wij er uiteraard zorg voor dat hier niemand overlast van zal hebben. Zodra de verhuislift is geplaatst, kunnen wij vanuit uw balkon of raam de inboedel uit uw woning verhuizen

Complete verhuizing of enkele objecten

Het zelf verhuizen van uw inboedel uit een flat of appartement is geen eenvoudige klus. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om een verhuislift te huren om uw spullen gemakkelijk uit uw woning te krijgen. Onze verhuislift is geschikt voor het verhuizen van uw complete inboedel. Met een hijshoogte van 25 meter kunnen wij uw objecten verhuizen tot maximaal 10 hoog. Daarbij zijn uw eigendommen altijd goed verzekerd. Wilt u alleen uw wasmachine, bankstel of bed laten verhuizen? U kunt onze verhuislift ook huren voor het verhuizen van enkele meubelstukken of witgoed.

Verhuislift voor particulieren en bedrijven

De verhuislift kan worden gehuurd door particulieren en bedrijven. Het maakt niet uit of de lift wordt ingezet bij een flat, appartement, woonhuis of bedrijfspand.

Wilt u meer weten over het huren van een verhuislift of wilt u direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via 076 – 700 2037 of stuur een e-mail naar info@trustverhuizingen.nl.

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.