Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Gilze en Rijen

Met de professionele verhuizers van Trust Verhuizingen verhuist u schadevrij van of naar Gilze en Rijen.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Gilze en Rijen

Trust Verhuizingen verzorgt complete particuliere en bedrijfsverhuizingen vanaf 275 euro, waarbij u drie uur lang geholpen wordt een verhuizer met verhuiswagen. Uw meubels worden zorgvuldig ingepakt en veilig en goed verzekerd getransporteerd naar de nieuwe woning of het nieuwe (bedrijfs)pand.

  • Particuliere en bedrijfsverhuizingen vanaf €275,-
  • Ook deel- en interne verhuizingen
  • Spullen en meubels goed verzekerd en schadevrij verhuisd

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button en u ontvangt binnen 24 uur een offerte met kostenindicatie. Bij directe vragen of voor informatie belt u naar ons kantoor op telefoonnummer 076 700 2037.

Gratis offerte opvragen

Onze prijzen

Verhuis goedkoop en volledig verzorgd vanaf 275 euro, waarbij u 3 uur lang geholpen wordt door een professionele verhuizer met verhuiswagen om uw meubels te vervoeren. Heeft u een grote woning en veel te verhuizen spullen, kies dan bijvoorbeeld voor drie verhuiskrachten met een verhuiswagen. 

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 525,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 625,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 125,-
Op basis van twee verhuizers
€ 160,-
Op basis van drie verhuizers

Particuliere verhuizingen

Laat de zorgen van uw verhuizing wegnemen en kies voor een veilige verhuizing met Trust Verhuizingen. Wij pakken uw meubels zorgvuldig in met dekens en beschermende folie, laden de verhuiswagen in en uit en regelen eventueel ook de installatie en montage van uw meubels en spullen in uw nieuwe woning. Zo kunt u zich richten op andere zaken, zoals de inrichting van uw nieuwe huis.

Ik wil verhuizen

Bedrijfsverhuizingen

Om zakelijke verhuizingen van bedrijven of kantoren soepel te laten verlopen bereiden we dergelijke verhuizingen tot in de puntjes voor. Een van onze specialisten komt vooraf langs om de verhuizing te inventariseren, waarna we in overleg met u een draaiboek van de verhuisdag opstellen. Hierbij is het belangrijk dat werkzaamheden en werknemers minimale hinder ondervinden. Uw verhuizing is onze zorg.

Neem contact op

Verhuisliften en opslag

Breid uw verhuizing uit met een verhuislift of opslagruimte om uw inboedel tijdelijk op te slaan. Verhuisliften en opslagruimtes zijn ook los te huur, bijvoorbeeld wanneer u uw eigen verhuizing regelt. Neem contact op voor meer informatie over de beschikbaarheid of bekijk onderstaande pagina’s voor de prijzen.

Verhuisliften huren

Overige verhuisdiensten

Het dienstenpakket van ons verhuisbedrijf bestaat verder uit:

Verhuisofferte op maat aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en krijg binnen 24 uur inzicht in de kosten van uw verhuizing. In het formulier kunt u onder andere aangeven om wat voor soort verhuizing het gaat, wat uw huidige en nieuwe woningsoort zijn en de gewenste verhuisdatum.

Offerte aanvragen

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.