Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Sliedrecht

Voorkom stress en verhuis snel en schadevrij van of naar Sliedrecht met Trust Verhuizingen.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Sliedrecht

Tijdens de verhuizing pakken we uw inboedel in met verhuisdekens en beschermde folie voor een veilig transport. Tijdens het vervoer zijn uw meubels en spullen ook altijd goed verzekerd. Een volledige particuliere of bedrijfsverhuizing regelen we al vanaf € 275,-.

  • Particuliere en bedrijfsverhuizingen in Sliedrecht
  • Complete verhuizing vanaf € 275,-
  • Ook verhuur van verhuisliften, -wagens en opslagruimtes

Bespaar tot 50% op uw verhuizing en vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat.

Gratis offerte opvragen

Onze tarieven

Een volledige verhuizing verzorgen we al vanaf € 275, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Voor dit bedrag wordt u drie uur lang geholpen door een van onze professionele verhuizers met een verhuiswagen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw verhuizing geheel naar wens samen te stellen. Neem contact op om uw wensen door te nemen met een van onze verhuisspecialisten.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 460,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 595,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers

Verhuisdiensten

Verhuist u met Trust Verhuizingen, dan is uw verhuizing in veilige handen. We werken uitsluitend met vakkundige verhuizers en we maken gebruik van professionele verhuisgereedschappen en -materialen. We zorgen voor een schadevrije verhuizing en duidelijke informatie over de kosten. Als full-service verhuisbedrijf bieden we vele diensten aan:

Particuliere verhuizing

Particulieren garanderen we een vlekkeloze verhuizing, zowel bij verhuizingen van of naar Sliedrecht als bij verhuizing van of naar het buitenland. Na uw offerteaanvraag komt onze verhuisspecialist bij u langs voor een inventarisatie. Tijdens deze afspraak stemmen we de verhuizing volledig af op uw wensen en maken we een reële schatting van de kosten. U bepaalt zelf welke extra diensten u afneemt, bijvoorbeeld een verhuislift, klushulp, pianotransport of een tijdelijke opslag.

Ik wil verhuizen

Bedrijfsverhuizing

Duidelijke afspraken zijn essentieel bij een zakelijke verhuizing. We hebben jarenlange ervaring met het verhuizen van winkels, bedrijfspanden, scholen en zorginstellingen, daarom weet u bij ons altijd waar u aan toe bent. We plannen de verhuizing zorgvuldig in, zodat werknemers minimale overlast ervaren en de werkzaamheden zo veel mogelijk doorgaan. We helpen u professioneel en volgens afspraak, zodat u direct weer aan het werk kan.

Ik wil een bedrijfsverhuizing

Verhuisliften

Breid uw verhuizing uit met een verhuislift om uw zware meubilair eenvoudig van of naar een andere etage te verhuizen. De huur van onze liften is altijd inclusief een verhuizer voor de bediening. Zo is uw inboedel altijd snel en schadevrij verhuisd. De huurprijzen van de verhuisliften starten vanaf € 99,- per uur, inclusief bediening.

Ik heb een verhuislift nodig

Opslagruimte huren

Naast verhuisliften verhuren we ook opslagruimtes om uw meubels en spullen tijdelijk op te slaan. Uitermate geschikt als uw nieuwe woning of bedrijfspand verbouwd wordt tijdens of na de verhuizing. Alle opslagruimtes zijn beveiligd en beschikbaar in zowel kleine als grote varianten. De opslagruimtes huurt u vanaf € 75,- per maand.

Ik heb tijdelijke opslag nodig

Verhuistransport

Verhuist u liever zelf van of naar Sliedrecht, maar kunt u wel hulp gebruiken bij het transport? Voor slechts € 275,- huurt u al een volledig uitgeruste verhuiswagen met ervaren chauffeur. De goederen leveren we snel en schadevrij af op de afgesproken bestemming.

Ik heb verhuistransport nodig

Verhuismaterialen

Huur verhuisdekens en andere materialen om uw verhuizing schadevrij te volbrengen. Laat u de volledige verhuizing door ons verzorgen? Dan maakt u gratis gebruik van onze verhuisdozen, -dekens en inpakmaterialen. Na de verhuizing halen we alle spullen weer bij u op.

Verhuismateriaal

Seniorenverhuizing

Een verhuizing is voor senioren doorgaans extra ingrijpend, omdat ze minder flexibel zijn. Daarom hebben we ons dienstenpakket uitgebreid met een klus- en montageservice. Praktisch en adviserend nemen we alle zorgen uit handen. Van een complete seniorenverhuizing met in- en uitpakservice tot het bezemschoon opleveren van de oude woning en installatie van meubels in de nieuwe woning.

Cleanman service >>

Gemeente Sliedrecht

Tijdens een drukke verhuizing moet u op veel dingen letten en de administratie schiet er dan snel bij in. Geef in elk geval bijtijds uw verhuizing door bij de gemeente waar u gaat wonen. Dit kan maximaal 4 weken voor de datum van verhuizing tot 5 dagen erna. Wacht u langer, dan levert dit mogelijk een boete op.

Een verhuizing naar of binnen de gemeente Sliedrecht kunt u zowel digitaal (met DigiD) als schriftelijk aangeven bij de gemeente. Zorg dat u de juiste papieren bij de hand heeft, zoals een ingevulde verklaring van inwoning (als u gaat samenwonen), een kopie van uw identiteitsbewijs en de huurovereenkomst of koopakte. Binnen 5 werkdagen past de gemeente Sliedrecht uw adresgegevens aan en ontvangt u een bevestigingsbrief op uw nieuwe adres.

Verhuist u vanuit Sliedrecht naar een nieuwe gemeente? Schrijf uzelf dan in bij de nieuwe gemeente. Zij schrijven u vervolgens automatisch uit in Sliedrecht.

Sliedrecht en omgeving

Trust Verhuizingen is een ervaren verhuizer in Sliedrecht, maar ook ver daarbuiten zoals in DordrechtZwijndrecht en Gorinchem. Met Trust Verhuizingen verhuist u altijd voordelig, veilig en goed verzekerd.

Neem contact op

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.