Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Delft

Verzekerd, voordelig en veilig verhuizen van of naar Delft? Trust Verhuizingen staat voor een probleemloze en vlotte verhuizing. Al meer dan zeventien jaar verhuizen we zowel particulieren als bedrijven. In de regio Delft zijn we dé verhuisspecialist.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Delft

Wanneer u uw verhuizing laat verzorgen door verhuisbedrijf Delft Trust Verhuizingen, rekent u op de volgende voordelen:

  • Ons verhuisbedrijf is het hoogst beoordeeld van Nederland
  • We werken enkel met ervaren, professionele verhuizers in Delft om omstreken
  • We verhuizen op ieder gewenst tijdstip, ook in het weekend
  • Verschillende diensten, zoals Klushulp, verhuislift en transport

Een goedkope, maar zorgvuldige verhuizing, dat is waar we voor staan! Middels onderstaande button vraagt u gratis een offerte op. Zo komt u precies te weten wat uw verhuizing in Delft gaat kosten. Het is ook mogelijk ons te bellen op 076 700 2037, dan bespreken we samen met u de mogelijkheden.

Gratis offerte opvragen

Kosten verhuizing Delft

Dankzij onze lage tarieven huurt u bij ons al vanaf € 275,- een verhuizer met verhuiswagen voor drie uur. Met een beetje hulp van kennissen en familieleden realiseert u al gauw een snelle en probleemloze verhuizing in Delft. Zo verhuist u goed verzekerd en veilig naar uw nieuwe huis of bedrijfsruimte. Het is natuurlijk ook mogelijk om de totale verhuizing aan de professionele verhuizers in Delft over te laten. Laat ons weten wat uw wensen zijn door contact met ons op te nemen, we bespreken graag de mogelijkheden samen met u.

Neem contact op
Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 525,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 625,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 125,-
Op basis van twee verhuizers
€ 160,-
Op basis van drie verhuizers

Trust Verhuizingen: het verhuisbedrijf in Delft voor alle soorten verhuizingen

Ons verhuisbedrijf in Delft is gespecialiseerd in verschillende verhuisdiensten, zodat we iedereen een complete verhuizing kunnen aanbieden. We helpen u van start tot finish. Hieronder leest u meer over alle diensten die we u bieden.

Particuliere verhuizing

Trust Verhuizingen verzorgt uw particuliere verhuizing in Delft volledig. U huurt onze diensten al in vanaf € 275,-. Voor dat bedrag krijgt u drie uur lang de beschikking over een kundige verhuizer en een verhuiswagen, inclusief verhuismateriaal.

Wilt u liever de gehele verhuizing uit handen geven? Dat is uiteraard ook mogelijk. Wanneer we arriveren bij uw nieuwe woning, zetten we alle meubels, dozen en andere verhuisde zaken op hun plek. Indien gewenst sluiten we lampen aan, monteren we meubels en maken we schoon.

Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Wanneer u uw bedrijf of kantoor wilt laten verhuizen van of naar Delft, wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Ons deskundige personeel zorgt voor een vlekkeloos verloop van uw bedrijfsverhuizing, zonder dat de werkzaamheden van uw personeel daar onder lijden. We verhuizen zowel doordeweeks als in het weekend en garanderen een veilige en snelle verhuizing. We maken van tevoren een zorgvuldige planning, zodat we uw bedrijf zo min mogelijk belasten met de verhuizing.

Voor een lage meerprijs verhuizen we ook in het weekend. U kunt de mogelijkheden met ons bespreken door contact met ons op te nemen of ons offerteformulier in te vullen.

Bedrijfsverhuizingen

Professionele en vakkundige verhuizers in Delft

Het team van ervaren verhuizers in Delft van Trust Verhuizingen bestaat uit 12 collega’s die stuk voor stuk professionals zijn op het gebied van verhuizen. Onze sterke verhuizers beschikken over de juiste technieken om uw zware meubels en andere objecten veilig en vakkundig te verplaatsen en vervoeren.

Een verhuislift in Delft huren?

Heeft u een verhuislift nodig voor uw verhuizing van of naar Delft? Bij Trust Verhuizingen huurt u er al een voor € 99,- per uur. Dat is inclusief een verhuizer die de lift voor u bedient. Onze verhuislift gaat tot 25 meter hoog, oftewel 10 verdiepingen. Meer informatie vindt u op de pagina verhuisliften.

Verhuislift

Verhuistransport

Heeft u transport nodig voor het verhuizen van bepaalde spullen? Bij Trustverhuizingen huurt u een verhuiswagen inclusief verhuizer die zorgvuldig helpt met laden en lossen. Daarnaast neemt onze verhuizer diverse verhuismaterialen mee, zoals verhuisdekens. Zo worden al uw spullen veilig vervoerd en garanderen we een voorspoedig transport.

Verhuistransport

Opslag

Het kan zijn dat er tussen de verhuizingen door nog veel geklust moet worden in uw nieuwe huis of kantoor. Een tijdelijke opslag biedt dan uitkomst. Verhuisbedrijf Delft Trust Verhuizingen heeft verschillende tijdelijke opslagruimtes waar u al vanaf € 75,- per maand gebruik van kunt maken. De ruimtes zijn daarnaast per maand opzegbaar.

Opslagruimtes

Gespecialiseerde verhuisdiensten van verhuisbedrijf Delft

Trust Verhuizingen werkt verhuisopdrachten uit tot in de details. We zijn altijd bereikbaar en zijn flexibel en transparant in onze afspraken. We garanderen u de hoogste kwaliteit en stemmen alles duidelijk met u af. Zo krijgt u de verhuizing van of naar Delft waar u voor betaalt: veilig, snel en zorgeloos.

Als gespecialiseerd verhuisbedrijf in Delft hebben we een uitgebreid dienstenpakket. Bekijk onze full service verhuisdiensten hieronder:

Wilt u een verhuizing op maat? Dat kan! We spreken graag uw wensen met u door, zodat we een all-in prijs met u kunnen afstemmen. Neem contact met ons op, zodat we alle mogelijkheden met elkaar kunnen bespreken.

Uw verhuizing doorgeven aan de gemeente Delft

Wanneer u verhuist binnen of naar de gemeente Delft bent u verplicht om uw verhuizing door te geven. Dat moet uiterlijk vijf dagen nadat u verhuist bent en is mogelijk vanaf vier weken ervoor. Een adreswijziging doorgeven doet u als volgt:

  • Ga naar Delft.nl. Hier logt u in met uw DigiD en doorloopt u de stappen.
  • Na ontvangstbevestiging van de gemeente Delft, worden uw nieuwe adresgegevens verwerkt in de Basisregistratie Personen. Zo wordt u uitgeschreven op uw oude adres in Delft en ingeschreven op uw nieuwe.
  • Binnen vijf werkdagen ontvangt u een brief met de bevestiging van uw verhuizing binnen of naar Delft.
  • De gemeente Delft geeft uw verhuizing ook door aan overheidsinstanties zoals de RDW, DUO en de Belastingdienst, maar ook uw zorgverzekeraar.

Wanneer u de adreswijziging van uw bedrijf wilt doorgeven aan de gemeente Delft, stuurt u een e-mail met de nieuwe adresgegevens naar gemeente@delft.nl. Vermeld daarbij wel het KvK-nummer.

Efficiënt en ontspannen verhuizen met het beste verhuisbedrijf in Delft

Een verhuizing kan veel stress met zich mee brengen en is een ingrijpende onderneming. Trust Verhuizingen ontzorgt u graag. Laat u vakkundig, snel en veilig verhuizen door ons team. We realiseren uw verhuizing van en naar Delft en daarbuiten. Een verhuizing naar uw nieuwe huis of kantoor verzorgt door Trust Verhuizingen is comfortabel, snel en voordelig. We doen dit met de grootste zorg: aan de hand van een zorgvuldig samengesteld draaiboek bereiden we uw verhuizing zorgvuldig voor. Zo voorkomen we onnodige kosten én onaangename verrassingen en zorgen we voor een snelle, efficiënte afhandeling.

Neem contact op met Trust Verhuizingen

Gaat u binnenkort van of naar Delft verhuizen en wilt u uw grote inboedel laten transporteren? De vakkundige en professionele verhuizers in Delft van Trust Verhuizingen werken hard, maar zorgvuldig en zorgen voor een comfortabele en ontspannen verhuizing. Neem contact met ons op via 076 700 2037,  info@trustverhuizingen.nl of vraag meteen een gratis offerte aan via onderstaande button om geheel vrijblijvend inzicht te krijgen in de prijs van uw verhuizing in Delft.

Gratis offerte opvragen

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.