Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Spijkenisse

Wilt u snel, betrouwbaar en voordelig verhuizen van of naar Spijkenisse? Vertrouw dan op Trust Verhuizingen. U verhuist al vanaf 275 euro!

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Spijkenisse

Met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,3 is Trust Verhuizingen de specialist voor verhuizingen in Spijkenisse en de wijde omgeving. Flexibel en veelzijdig verhuizen, voor een uitstekende prijs. Met verhuisbedrijf Spijkenisse Trust verhuist u flexibel, voordelig en betrouwbaar van of naar Spijkenisse, maar ook naar nabijgelegen plaatsen zoals Rotterdam. U maakt al gebruik van een volledig uitgeruste verhuiswagen met gediplomeerde verhuizer voor slechts 275 euro! Dan gaat u het toch niet zelf doen?

Verhuizen van of naar Spijkenisse? Doe het flexibel en voordelig

Verhuist u binnenkort van of naar Spijkenisse en ziet u er als een berg tegenop? Dan bent u niet de enige, want verhuizen is een enorm stressvolle bezigheid. Het staat zelf in de top 10 van de stressvolste bezigheden in een mensenleven. Met verhuisbedrijf Spijkenisse van Trust verhuizingen hoeft dat helemaal niet.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 460,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 595,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 75,-
Op basis van twee verhuizers
€ 112,50
Op basis van drie verhuizers
€ 100,-
Op basis van twee verhuizers
€ 145,-
Op basis van drie verhuizers

Particuliere verhuizing

Bent u de trotse eigenaar van een nieuwe woning of een nieuw appartement in Spijkenisse? Of vertrekt u vanuit ‘Spijk City’ naar een nieuwe gemeente? Schakel dan de professionals van verhuisbedrijf Spijkenisse van Trust in voor een vlekkeloze overgang.

Met ons verhuisbedrijf in Spijkenisse verhuist u zoals u dat wilt. Dat kan volledig, met inpak- en schoonmaakhulp, maar ook uitsluitend de verhuizing van een piano of zware meubelen is mogelijk. U bepaalt het helemaal zelf. Waar u ook voor kiest, wij garanderen dat de verhuizing vakkundig en zorgvuldig verloopt.

Ik wil verhuizen

Bedrijfsverhuizing met verhuisbedrijf Spijkenisse

Een zakelijke verhuizing naar een nieuwe winkel, zorg-, onderwijsinstelling of bedrijfspand vergt specifieke ervaring en kennis. De verhuizing moet snel verlopen, zonder dat dit ten kost gaat van de productiviteit. Trust Verhuizingen maakt dit mogelijk, met jarenlange ervaring, uitstekend materiaal en uitsluitende gemotiveerde vakkrachten. Verhuist u zakelijk van of naar Spijkenisse met ons verhuisbedrijf, dan bespaart u tijd en geld.

Ik wil een bedrijfsverhuizing

Seniorenverhuizing

Verhuizen is emotioneel, financieel en fysiek ingrijpend. Bij een verhuizing op latere leeftijd is de impact zo mogelijk nog groter. Wellicht bent u mindervalide of weet u niet waar u moet beginnen? Verhuisbedrijf Spijkenisse van Trust helpt u tijdens deze ingrijpende periode en begeleidt het hele traject. Van de eerste persoonlijke kennismaking tot een verhuisplan op maat, inclusief inpakhulp en het opleverklaar maken van uw oude woning: wij nemen uw zorgen uit handen.

Wilt u onze ervaren verhuizers slechts gedeeltelijk inschakelen? Ook dat kan, bijvoorbeeld voor het transport van zware meubelen of de verhuizing van een piano.

Ik wil kostbare meubels verhuizen

Gratis verhuismateriaal

Kwaliteit zit hem in details. Daarom maakt u als klant van Trust gratis gebruik van onze hoogwaardige verhuismaterialen, zoals verhuisdozen, inpakdekens en beschermende folie. Na afloop halen we ze weer gratis bij u op.

Verhuismateriaal

Verhuizen naar Spijkenisse? Hier moet u op letten

Verhuist u binnenkort binnen of naar Spijkenisse, dan moet u dit doorgeven aan deze gemeente. Dit kan tot uiterlijk 5 dagen na de verhuizing. U kunt uw overgang online doorgeven met DigiD, of persoonlijk aan de balie van het gemeentehuis.

Bij een vertrek van Spijkenisse naar een andere plaats, moet u zich inschrijven bij uw nieuwe gemeente. Zij schrijven u dan automatisch uit. Het doorgeven van een verhuizing is gratis. Na de verhuizing ontvangt u een bevestigingsbrief op uw nieuwe adres.

Bezoek voor meer informatie én de regels voor zakelijke verhuizingen de website van de gemeente Spijkenisse.

Verhuis prettig en voordelig naar Spijkenisse

Schiet u bij het denken aan een verhuizing al in de stress? Laat het zover niet komen en schakel de professionals in van Trust! Wij garanderen bij ons verhuisbedrijf in Spijkenisse een vlekkeloze overgang en een succesvolle start in uw nieuwe woning of bedrijfspand.

Vraag nu gratis een verhuisofferte aan.

Gratis offerte opvragen

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.