Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf in 
Best

Verhuis voordelig, snel en ontspannen naar uw nieuwe woning of bedrijfspand in Best met Trust Verhuizingen.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf Best

Bij Trust Verhuizingen kunt u voordelig verhuizen van of naar Best. Wij bieden namelijk zeer scherpe tarieven, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van onze dienstverlening. Vanaf slechts € 275,- krijgt u drie uur lang hulp van een professionele verhuizer met een verhuiswagen. Daarnaast zijn al uw spullen tijdens het transport verzekerd.

Gratis offerte opvragen

Kosten van onze verhuisdiensten in Best

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 460,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 595,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers

Particuliere verhuizing door een verhuisbedrijf in Best

Bent u van plan van of naar Best verhuizen? Wij adviseren u over alle aspecten van de verhuizing en geven u handige tips om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voor het veilig en gemakkelijk inpakken van uw spullen maakt u gratis gebruik van onze verhuisdozen en inpakmaterialen. We zorgen ervoor dat alles is geregeld. U hoeft zich nergens meer druk over te maken. Ons team bestaat uit ervaren verhuizers die precies weten hoe ze uw meubels en spullen veilig verhuizen.

Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizing door verhuisbedrijf in Best

Gaat uw bedrijf verhuizen van of naar Best en wilt u dit graag snel en efficiënt laten verlopen, zonder dat de werkzaamheden stil komen te liggen? Of u nu een klein kantoor heeft of een groot bedrijf met meerdere vestigingen, vertrouw op de expertise van Trust Verhuizingen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het verhuizen van bedrijven, kantoren en scholen, en hebben de kennis en ervaring in huis om uw verhuizing soepel en vlekkeloos te laten verlopen.

Tijdelijke opslag huren

Gaat u verhuizen, maar is het betrekken van uw nieuwe woning of bedrijfspand nog niet direct mogelijk? Dan biedt het huren van een tijdelijke opslagruimte uitkomst. Bij Trust Verhuizingen hebben we verschillende beveiligde, vochtvrije en verwarmde opslagruimtes beschikbaar in diverse afmetingen, zodat u altijd een ruimte vindt die past bij uw behoeften. Onze opslagruimtes zijn te huur vanaf € 79,- per maand en flexibel inzetbaar voor de periode die u nodig heeft. Uw spullen zijn bovendien verzekerd en worden permanent bewaakt.

Vervoeren of verhuizen van speciale goederen

Heeft u speciale goederen, zoals een piano, kunst of zware meubels om te verhuizen of vervoeren? Ook hiervoor is het mogelijk onze verhuisdienst in te schakelen. Onze professionele verhuizers pakken uw spullen zorgvuldig in met behulp van verhuisdekens en beschermende folie. Vervolgens brengen zij uw goederen veilig naar hun bestemming.

Verhuislift huren

Is een trap de enige toegangsweg? Overweeg dan het huren van een verhuislift om uw verhuizing te vergemakkelijken. Met een verhuislift tilt u gemakkelijk grote en zware voorwerpen naar een andere verdieping. Onze verhuisliften zijn beschikbaar tot een hoogte van 25 meter, wat gelijk staat aan ongeveer tien verdiepingen. We bieden onze verhuisliften aan tegen een scherpe prijs vanaf €99,- per uur, inclusief bediening door een verhuizer.

Seniorenverhuizing door een verhuisbedrijf in Best

Gaat u op hogere leeftijd verhuizen? De verhuizers van Trustverhuizingen staan voor u klaar en nemen het gehele verhuisproces graag voor u uit handen. We bieden verschillende diensten aan, zoals inpakhulp en het (de)monteren van meubels. Ook leveren we uw oude woning bezemschoon op en sluiten we huishoudelijke apparatuur in uw nieuwe woning aan. Zo kunt u zich volledig richten op het inrichten van uw nieuwe thuis, wij regelen de rest.

Verhuisbedrijf in Best nodig?

Trust Verhuizingen biedt een breed scala aan verhuisdiensten voor particulieren en bedrijven. Met ons gemotiveerde team van verhuizers en volledig uitgeruste verhuiswagens zorgen wij voor een veilige en schadevrije verhuizing. Voordelig en zorgeloos verhuizen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Bel 076 700 2037 of e-mail info@trustverhuizingen.nl voor vragen of meer informatie.

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.