Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Best

Verhuis voordelig, snel en ontspannen naar uw nieuwe woning of bedrijfspand in Best met Trust Verhuizingen.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Best

Trust Verhuizingen neemt het zware werk voor u uit handen en verzorgen particuliere en bedrijfsverhuizingen van begin tot eind. Bovendien vervoeren we uw inboedel altijd met verhuisdekens en beschermende folie, zodat de meubels schadevrij aankomen.

  • Particuliere en bedrijfsverhuizingen in Best
  • Complete verhuizingen vanaf 275,-
  • Uw inboedel altijd verzekerd tijdens het transport
  • Ook verhuur van verhuisliften en -wagens

Bespaar tot 50% op de kosten en laat u verhuizen door Trust Verhuizingen. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button of bel direct naar 076 700 2037.

Gratis offerte opvragen

Tarieven

Goedkoop en schadevrij verhuizen doet u met onze all-in verhuizingen vanaf 275 euro. Hierbij heeft u drie uur lang een professionele verhuizer en een verhuiswagen tot uw dienst. Wij verhuren ook verhuiskrachten, -liften en –wagens op uurtarief. Bekijk onderstaande tabel met tarieven of neem contact op voor een offerte op maat.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
Tarief verhuislift (4 hoog)
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 100,-
€ 525,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 625,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 45,00,-
Op basis van één verhuizer
€ 90,-
Op basis van twee verhuizers
€ 145,-
Op basis van drie verhuizers
Niet van toepassing
€ 125,-
Op basis van twee verhuizers
€ 160,-
Op basis van drie verhuizers

Onze werkwijze

De werkwijze van Trust Verhuizingen kenmerkt zich door drie pijlers waarmee we elke dag aan de slag gaan: kwaliteit, zorgvuldigheid en eerlijkheid. We stellen een transparante offerte op, houden ons aan de afspraken en regelen een schadevrije en zorgeloze verhuizing.

We werken uitsluitend met gedreven en goed opgeleide vakkrachten die hun werk uiterst serieus nemen. Naast complete verhuizingen bieden we ook aanvullende diensten, zoals de Handyman service en Cleanman service waarbij we het huis ordenen en schoonmaken, spullen in- en uitpakken en meubels (de)monteren. Dat waarderen onze opdrachtgevers, want ze beoordelen ons met een 9+ op Sirelo en met 4,9/5 op Google.

Verhuisdiensten

Wij verzorgen complete verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Daarnaast bestaat het dienstenpakket van Trust Verhuizingen uit de verhuur van verhuisliften, verhuiswagens, verhuiskrachten en opslagruimtes, voeren we transport uit, verhuizen we piano’s en vleugels en hebben we een in- en uitpakservice. Hieronder lichten we een aantal van onze diensten uit.

Particuliere verhuizing

De huidige woningmarkt is zeer competitief en woningzoekers hebben veel concurrentie. Neem ontspanning wanneer u een woning gevonden heeft en laat uw verhuizing uit handen nemen door Trust Verhuizingen. Wij regelen all-in verhuizingen inclusief inpakhulp, maar we vervoeren ook zware meubels en we leveren verhuisdozen. Onze verhuizers werken snel en nauwkeurig en we garanderen u een voordelige verhuizing zonder zorgen.

Ik wil verhuizen

Bedrijfsverhuizing

Is uw bedrijf de afgelopen jaren sterk gegroeid en verhuist u naar een nieuw pand? Trust Verhuizingen helpt u graag bij een vlekkeloze overgang naar uw nieuwe locatie. Op basis van een gedetailleerd draaiboek zorgen we voor een vlekkeloze verhuizing, zodat u en uw medewerkers snel weer aan het werk kunnen. Bovendien doen we alles met de grootste nauwkeurigheid opdat de werkzaamheden zo veel mogelijk doorgang vinden.

Ik wil een bedrijfsverhuizing

Transportvervoer

Trust Verhuizingen beschikt over een uitgebreid wagenpark waar talloze kleine en grote verhuiswagens tot uw beschikking staan. U huurt ze bijvoorbeeld in voor meubeltransport of voor het vervoer van zware goederen. Bovendien pakken we alle spullen en goederen altijd zorgvuldig in met verhuisdekens en folie en is het transport altijd goed verzekerd.

Ik wil verhuistransport

Internationale verhuizing

Woont u in Best en verhuist u naar het buitenland? Dan staat Trust Verhuizingen garant voor een internationale verhuizing zonder zorgen, voor een uitstekende prijs. Wij nemen het papier- en regelwerk voor u uit handen, zodat uw spullen schadevrij op de bestemming arriveren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Neem contact op

Gratis verhuismateriaal

Kwaliteit zit hem in de details, daarom gebruik we uitsluitend kwalitatief hoogwaardige verhuismaterialen. Uw kostbare spullen moeten schadevrij en onbeschadigd verhuisd worden. Als klant maakt u gratis gebruik van onze verhuisdozen en materialen. Bovendien halen we de spullen na de verhuizing weer kosteloos bij u op.

Heeft u zelf geen tijd om uw spullen in te pakken, maak dan gebruik van onze inpakservice.

Verhuizen van of naar Best

Wanneer u naar of binnen Best verhuist, is het noodzakelijk dat u uw verhuizing uiterlijk 5 dagen na de verhuisdatum aan de gemeente doorgeeft. Dit kan zowel online als bij het gemeentehuis. Verhuist u van Best naar een nieuwe gemeente, dan kunt u zich daar inschrijven. Zij schrijven u dan automatisch uit in de gemeente Best.

Inschrijven bij een gemeente is mogelijk wanneer u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U bent 16 jaar of ouder
  • U geeft als ouder of voogd de verhuizing door voor een inwonend kind
  • U geeft als echtgenoot of geregistreerd partner de verhuizing naar hetzelfde adres door
  • U bent een gemachtigde of voogd

Op de website van de Gemeente Best geeft u uw verhuizing door. Wacht hier niet te lang mee, want dit kan een boete opleveren. Een verhuizing doorgeven kost enkele minuten en is gratis.

Verhuizen in de omgeving van Best

Verhuist u binnenkort van of naar Best en zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn ook actief in de omgeving van Best, zoals in EindhovenVeldhovenHelmondVughtDen BoschOssTilburg en Dordrecht.

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.